Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зрителски вот във финала на "Сървайвър"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Зрителски вот във финала на "Сървайвър"

    Утре е финалът на шоуто "Сървайвър". От предаването снощи рабрах, че зрителите със SMS-и ще могат да формират 1 глас в гласуването за победител. Но нещо много съмнително ми се вижда това всички да гласуват на един и същи номер с името на победителя ?! Каква ще е тази интелигентна система, която по текста, написан на български или на латиница във всевъзможни транслитерации и с грешки, ще определи точния брой гласували за даден финалист ?Иначе веднага пускам SMS за Николай. Не съм допускал, че нещо все още е в състояние да ме възторгне, а този човек го направи !
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    #2
    Николай ме впечатли...евала, но това за гласуването е странно наистина.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

    Коментар


      #3
      SORRY обаче за този Николай - всичките му умения не могат да ми го направят симпатичен- нетолерантен тип, хаотичен лъжец, пълен и непрестанно изтъкващ се комплексар, мрънкало по природа, гледа хората от високо и.т.нп.с.Само да кажа :-не си налагам мнението-споделям го.
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

      Коментар


        #4
        Ами ако кажат в дена на гласуването : Изпратете NIKOLAI на номер ..........Така ми се струва нормално ,в смисъл да кажат какъв да е текста на съобщението
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

        Коментар


          #5
          И мен Николай не ме кефи. Реално не е имал достоен конкурент - Спас просто не е на ниво. А когато загуби стрелбата с лък не намери достойнство за да си признае загубата. Не съм сигурен, но май излъга и дъщерите си. Иначе ми допадна жеста на културистката, която се жертва за да остане Спас. Но той не беше оценен от останалите, затова не мисля, да гласувам за никой от тях.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

          Коментар


            #6
            Предполагам, че Герчака гласува първосигнално...извинете ме, но тя не би могла да се справи с някви дълбокомислени стратегии. Така си мисля аз де! Иначе принципно бях за Яна,но Николай дори и да не е цвете считам,че е най-силния сървайвър този сезон. Говорим за човек,който не е отишъл на майната си,зада ни се хареса. Той разбра,че има работа с кухи лейки/повечето/ и успя да ги врътне. За другите двама финалисти мога да кажа само...лапачи Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 .
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

            Коментар


              #7
              Predatorsi написа:
              Ами ако кажат в дена на гласуването : Изпратете NIKOLAI на номер ..........Така ми се струва нормално ,в смисъл да кажат какъв да е текста на съобщението
              То гласуването вече си тече. И не казаха нищо конкретно - просто гласувайте с името на победителя на 1045. А как да е изписано, на кирилица, на латиница, с малки, с големи букви - нищо. Вече виждам в нета, че призовават да се гласува за NIKOLAY, защо обаче изписано точно така, нямам идея. И какво би станало, ако се изпише НИКОЛАЙ, NIKOLA, NIKOLAI, NIKOLAJ, NIKI, Ники или пък в бързането някой да изпусне първата буква, абе това за мен е необясним гаф на организаторите.
              Jimy написа:
              Предполагам, че Герчака гласува първосигнално...извинете ме, но тя не би могла да се справи с някви дълбокомислени стратегии...
              Тази жена се подложи на доброволно заколение. Аз нямам обяснение за това - или е тъпа, или от стрес не можа да прецени ситуацията, или са й обещали пари.Като човек и на мен Николай не ми е симпатичен - коварен, хитър, двуличен, ехиден. Но той е оцеляващ, истински сървайвър. Справи се с толкова хора, които не го харесват и дори го мразят, а и го превъзхождат физически - все пак той е на 40 г. Именно затова смятам, че е невероятен състезател и е най-достоен за наградата.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар


                #8
                гласувайте, гласувайте.....пък обедителя много отдавна сигурно са го избрали... но все пак трябва да си върнат част от парите за изкараната почивкавсе пак тъпите гласуват в биг брадър-а, умните - в сървайвър-а...
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                Коментар


                  #9
                  ele написа:
                  гласувайте, гласувайте.....все пак тъпите гласуват в биг брадър-а, умните - в сървайвър-а...
                  агхахахахахахахахахахахаххахаахах, а аз съм извънземен (вероятно), шото ме боли пипера за тез предавания! И гласуванията.., шото пък в тез игри... как все мерцедеси предлагат за награда?! Аз искам да ми подарят едно ново Браво... и чак тогава ше гласувам.
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

                  Коментар


                    #10
                    ele написа:
                    ...пък обедителя много отдавна сигурно са го избрали... но все пак трябва да си върнат част от парите за изкараната почивка...
                    Кой е бил на почивка, че не разбрах?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

                    Коментар


                      #11
                      snake написа:
                      Тази жена се подложи на доброволно заколение. Аз нямам обяснение за това - или е тъпа, или от стрес не можа да прецени ситуацията, или са й обещали пари.
                      Мисля, че ти си един от хората, които биха могли да я разберат. Понякога победата на всяка цена не е най-важно. Тези думи са много известни:Да бъдеш или да не бъдештова е въпросът..Малко хора обаче знаят как продължава монолога, а продължението е адски важно.Спомни си Агонцев от предния сървайвър. Тя знаеше, че най-малко може да блокира вота, но си го каза защо го е направила - Спас е по-достоен.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                      Коментар


                        #12
                        По принцип да - мога да разбера човек, който постъпва правилно, заради принципите си. Но си мисля, че тя просто се обърка. А може и да не съм прав разбира се. Може и да е преценила, че глобално няма шанс да спечели "Сървайвър", независимо дали успее на този племенен съвет и е предпочела хората да я запомнят с тази достойна постъпка, а не с чаровната усмивка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . По принцип й симпатизирах, както и на Здравко Здравков, но този хищник Николай ги отвя...
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                        Коментар


                          #13
                          Николай е най-добрият в оцеляването. А относно тия гласувания все още ли има хора които да вярват в реалното гласуване. Това е такава събирачка на пари-мании бегай!!!Всички тия гласувания по тел са такава печатница на кинти!!!

                          Коментар


                            #14
                            4o4kata написа:
                            Николай е най-добрият в оцеляването...
                            А, това е най-важното! В крайна сметка дали е достоен, честен, или подъл на, кого му пука? Това е сурова игра в, която оцелаваш с всякакви средства! А за тези неща, които си направи от нищото мога само да му се възхищавам!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

                            Коментар


                              #15
                              Аз що ли мисля че всичко беше нагласено в тоя сървайвър. Първо : я ги вижте всички уж гладуваха уж нямаха на какво да спят пък какви закръглени с тен си бяха чак до края. Като си спомня първия сървайвър какви мърши станаха а тия си бяха на почивка .Второ: Николай бил голямата работа . Айде бре ? Направи колиба с изхвърлени от морето дъски .Грънци ! От къде взема тия въжа та си оплете стол ,гвоздеи трион ? И 20 дни на този уж безлюден остров без ядене само с риба .Таратанци .Трето : как така извикаха само неговите дъшери и бащата на Спас да присъстват на финала ? От къде бяха сигурни че точно те двамата ще са финалисти? Всичко това е нагласено и дирижирано . Истинската борба беше накрая с чинийките и там и да иска да се намеси друг човек не става .Тъй ,че според мен сървайвър не беше истински и доста се разминава с предишните.Здравко най заслужаваше ама......
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

                              Коментар

                              Working...
                              X