Слаб но доловим шум се появи в колата ми звучи ,като тихичко свирене ( но не метел в метал) Интересното е, че изчезва след натискане на съединителят...... лагерче ли да е.....? Когато е по топло времето изчезва!? И така карам си я- то си ми свирука Ако някой знае нещо по въпроса нека сподели моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум от скоростната кутия !!!
Collapse
X
-
emzo написа:Ауу имах такъв проблем на първата ми кола, мислех, че е съединител, но ако е аксиалния лагер ще вие като е натиснат съединителя.В случая тогава сменях скоростна кутия.Предавките влизат ли ?Проверявал ли си маслото на ск. кутия ?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Абе и при мен има едно виене, когато карам на по-висока предавка с по-ниска скорост, примерно на 5-а с 60-70. Когато дам газ всичко се оправя, значи извода е ясен - яко газ А сега сериозно, колко пари струва горе-долу тоя лагер и труда, че да определя дали ме дразни много или не чак толкова?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ogi28b написа:С такова виене карам вече повече от 1 година - според експерти е "лагер на първичния вал в скоростната кутия". Спира да вие при натиснат педал, и вие при отпуснат.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
На мене Бравата ми се разпя лекичко в последно време - забелязвам че на 2-ра и 3-та пее най-много, а на четвърта и пета - хич... То това са ми най-ползваните предавки, с това мое градско каране.Малко трудно ми влиза и втората от известно време, трябва да видя маслото как е.Ама това - дърти кошове, няма как.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар