ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как се прави протест.
Collapse
X
-
-
ele написа:SHB написа:Ама 50% присъствие е различно то това да си правиш сам програмат!!!Щото второто е нереално.Но ти първо твърдеше,че можеш да работиш без да отсъстваш.Сега смени плочата и каза,че можело ,ама ако не ходиш на лекции...Да беше записала нещо в ректората -там нищо не беше задължително.Значи излиза,че за да бачкаш трябва да отсъстваш от занятия.А да бачкаш на 4 часа и да си в техническия-поклон! Мой познат ставаше в 5 часа сутринта за да си отиде на сутрешните лекции.Ако успяваш и да бачкаш-нерван система от стомана.За УНСС знам,ама знам и как се взимат изпити там.от първа ръка знам...
Коментар
-
ele, ти явно си пълна зубарка, което може и да не е лошо по принцип, но мен не ме кефи. Много са ограничени и праволинейни зубарите - нещо като твоите разсъждения. И да както каза PASSARELLA в истинските, известни на всички ВУЗ-ове не можеш да си правиш програмата сам. SHB, подкрепям те напълно в случая, но запомни, че се пише специАлност.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:ele, ти явно си пълна зубарка, което може и да не е лошо по принцип, но мен не ме кефи. Много са ограничени и праволинейни зубарите - нещо като твоите разсъждения. И да както каза PASSARELLA в истинските, известни на всички ВУЗ-ове не можеш да си правиш програмата сам. SHB, подкрепям те напълно в случая, но запомни, че се пише специАлност.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
PASSARELLA написа:ele написа:PASSARELLA: истински вуз е този с акредитация. Може би не трябва да броим половината СУ, щото там може да се появиш чак на сесия, а на държавния изпит може вече и името ти да помнят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле много ВУЗ-ове получиха акредитация използвайки щатни преподаватели на други такива,което не е редно!!!И не принизявай СУ до нивото на други ,които няма да спомена,заради това,че не се искат заверки,което смятам не е редно,но в България е правило,а не изключение. Та не го сравнявай защото съм бил и в СУ и в друг вуз и смело твърдя,че въпреки кусурите си просто няма място за сравнение и на светлинни години от други места,същото може да се каже и за техническия и за медицинския и за УАСГ .Така смятам по наблюдения над свои познати.Да далеч са от съвършенство,но кажи ми кое в страната ни е наред та те да са???А сега понеже помоли да се дефинира " зубър". Зубъра е човек за който ученето е самоцел.И ще ти кажа защо от твоите постове човек може да си направи подобно заключение! Първо твърдиш,че успешно си учила и работила.След което спомена,че е трябвало да учиш сама програмиране,защото учебното заведение не ти е давало достатъчно.Е тогава логичния извод е защо следваш ,след като не научаваш това което ти трябва от там?За да се докажеш може би?За да имаш тапия? А да и за да можеш да парадираш с това колко много знаеш и колко много си постигнала.Много е хубаво това,че се смяташ за успяла,но по никакъв начин не виждам защо трябва да ни даваш себе си за пример:
Коментар
-
ele написа:да пробваме ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не изчетох докрай темата, но ми стана интересно за студентите, дето не можели да работят.Ще ви дам пример с брат ми, някои от вас го познават.Учи редовно в Пловдив, в АМТИИ, 3 курс. Едновременно с това работи в Държавния ансамбъл в Сливен, както и като нощен пазач в една фирма - пак в Сливен. На всичко отгоре намира време и поне веднъж седмично да си дойде до Ямбол.Разстоянието от Сливен до Пловдив е 170 км, като всяка седмица той пътува минимум 2 пъти. Едната му заплата отива за гориво и подръжка на колата, а другата - за него.Не ми казвайте, че един студент в София, който иска да работи, не може да намери време и работа, с която да изкарва пари.
Коментар
-
Зависи от университета, специалността и т.н. Обаче ако един студент иска да ходи редовно на лекции, не може да започне нормална работа. Евентуално нощна смяна, но тогава не знам кога ще спи, или пък нещо почасово, което е ниско платено.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SHB написа:Еле много ВУЗ-ове получиха акредитация използвайки щатни преподаватели на други такива,което не е редно!!!И не принизявай СУ до нивото на други ,които няма да спомена,заради това,че не се искат заверки,което смятам не е редно,но в България е правило,а не изключение. Та не го сравнявай защото съм бил и в СУ и в друг вуз и смело твърдя,че въпреки кусурите си просто няма място за сравнение и на светлинни години от други места,същото може да се каже и за техническия и за медицинския и за УАСГ .Така смятам по наблюдения над свои познати.Да далеч са от съвършенство,но кажи ми кое в страната ни е наред та те да са???А сега понеже помоли да се дефинира " зубър". Зубъра е човек за който ученето е самоцел.И ще ти кажа защо от твоите постове човек може да си направи подобно заключение! Първо твърдиш,че успешно си учила и работила.След което спомена,че е трябвало да учиш сама програмиране,защото учебното заведение не ти е давало достатъчно.Е тогава логичния извод е защо следваш ,след като не научаваш това което ти трябва от там?За да се докажеш може би?За да имаш тапия? А да и за да можеш да парадираш с това колко много знаеш и колко много си постигнала.Много е хубаво това,че се смяташ за успяла,но по никакъв начин не виждам защо трябва да ни даваш себе си за пример:самоцелта, само ед., ж. Цел, която е сама за себе си, не служи като средство за постигане на други цели. Обучението по математика не може да бъде самоцел. ? прил. самоцелен, самоцелна, самоцелно, мн. самоцелни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
това, колко качествено е образованието е друга тема. Учила съм информатика в СУ - програмата беше като от 80-те години, а не подходяща за 90-те. А ученето не е самоцел, то води до редица икономически ползи в последствие, по-голяма гъвкавост и повече възможности.
Коментар
-
SHB написа:Как води,като програмата е от 80-те???Не можах да разбера защо ми цитираш тълковен речник,далеч не съм толкова умен като теб,обясни ми с думи прости.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар