ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как се прави протест.
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:ele написа:PASSARELLA написа:Кой ходи по цял ден на лекции!? Аз не познавам такъв. Винаги съм бачкал. И на лекции ходих и на упражнения и на работа. И завърших без проблем. С тази ралика, че когато учех да взимаш 500 лева си беше бая нещо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А повечето студенти не се издържат сами, а от мама и тате, някои от тях получават пълни стипендии, други работят почасово, което не е невъзможно. В много университет може да си съставиш програмата сам, за да работиш през останалото време.
Коментар
-
SHB написа:ele написа:а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:SHB написа:ele написа:а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.
Коментар
-
SHB написа:А ти кога си учила само да те попитам?Защото стипендия в България колко мислиш,че е?В СУ преди две години беше 50 лева за историческия факултет,после я увеличиха на 80.Какви са тези университети където сам можеш да си правиш програмата?Всеки случай ако са в България не са държавни.Незнам при какви условия си учила ама се различават диаметрално противоположно от тези които виждам всеки божи ден!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Учила съм в СУ информатика - 50% бяха задължителни упражненията, лекциите не бяха, но ако не си ходил, няма как да минеш първия път. Колегите в УНСС учеха по 2 дни и при тях се толерираше всяко започване на работа по специалността (така са ми казвали). Да, има университети, които изискват 100% присъствие, което обаче не е глупост, защото колеги от техническия не сядаха да учат, а изкарваха със знанията от лекции и упражнения и работеха по 4 часа, а по време на сесия и по 8.
Коментар
-
SHB написа:Ама 50% присъствие е различно то това да си правиш сам програмат!!!Щото второто е нереално.Но ти първо твърдеше,че можеш да работиш без да отсъстваш.Сега смени плочата и каза,че можело ,ама ако не ходиш на лекции...Да беше записала нещо в ректората -там нищо не беше задължително.Значи излиза,че за да бачкаш трябва да отсъстваш от занятия.А да бачкаш на 4 часа и да си в техническия-поклон! Мой познат ставаше в 5 часа сутринта за да си отиде на сутрешните лекции.Ако успяваш и да бачкаш-нерван система от стомана.За УНСС знам,ама знам и как се взимат изпити там.от първа ръка знам...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
SHB написа:ele написа:а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А ти изобщо направи ли си труда да прочетеш това дето са ъм написал????А ако не учиш програмиране и дизайн ами история,география и биология?Какво тогава?кучета те яли нали? или те са излишни,направои дай да не учат...................може и 100% да е присъствието и сам да избираш в кои часове да посещаваш упражненията - какво си противоричи?
Коментар
-
аз чета, чета....а за частни уроци чувал ли си, за гледане на деца вечер чувал ли си???? Навремето, преди да знам какво е програмиране, съм писала статии по различни математични поблеми и решаването им....както казах, ако искаш, можеш и ще намериш какВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е ти си като кон с капаци...4 път те моля да не гледаш свта от собствената си камбанария.Как си представяш едно момче да гледа деца ?Най малкото кой ше е тоя дето ше го хване?Какво работят момчетата замисляла ли си се? Много добре знам как се намира работа и през цялото време ти оспорвам само и единствено това,че можеш да намериш работа ,която не е по специялността ти и с нея да си позволиш квартира за 200 лева и да не отсъстваш от лекции! Само и единствено това.Защото има страшно много специялности по които чисто и просто не можеш да работиш!А иначе знам много добре как се бачка и как се взимат изпити после без да си ходил,ама в цивилизования свят не се прави така.
Коментар
-
SHB написа:Е ти си като кон с капаци...4 път те моля да не гледаш свта от собствената си камбанария.Как си представяш едно момче да гледа деца ?Най малкото кой ше е тоя дето ше го хване?Какво работят момчетата замисляла ли си се? Много добре знам как се намира работа и през цялото време ти оспорвам само и единствено това,че можеш да намериш работа ,която не е по специялността ти и с нея да си позволиш квартира за 200 лева и да не отсъстваш от лекции! Само и единствено това.Защото има страшно много специялности по които чисто и просто не можеш да работиш!А иначе знам много добре как се бачка и как се взимат изпити после без да си ходил,ама в цивилизования свят не се прави така.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар