Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето как се прави протест.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    PASSARELLA написа:
    Кой ходи по цял ден на лекции!? Аз не познавам такъв. Винаги съм бачкал. И на лекции ходих и на упражнения и на работа. И завърших без проблем. С тази ралика, че когато учех да взимаш 500 лева си беше бая нещо.
    не съди за другите по себе си. Ако учиш медицина, например, не е само желателно, но и задължително да ходиш. Това, обаче не ти пречи да работиш, а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.
    Е ти какво каза, аз какво казах!?А на твоя милост 2000-та колко и беше заплатата?

Коментар

А по темата: По-добре ще е ако всички, които протестират, се обединят. Ще има по-голям ефект. А беше кофти предложение да се дадат по 300 лева на полицаите, след като те не протестираха за коледните надбавки....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

PASSARELLA написа:
        ele написа:
        PASSARELLA написа:
        Кой ходи по цял ден на лекции!? Аз не познавам такъв. Винаги съм бачкал. И на лекции ходих и на упражнения и на работа. И завърших без проблем. С тази ралика, че когато учех да взимаш 500 лева си беше бая нещо.
        не съди за другите по себе си. Ако учиш медицина, например, не е само желателно, но и задължително да ходиш. Това, обаче не ти пречи да работиш, а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.
        Е ти какво каза, аз какво казах!?А на твоя милост 2000-та колко и беше заплатата?
        хахаха 2000-та имаше кой да ме издържа по-късно се научих как да се справям сама Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

А повечето студенти не се издържат сами, а от мама и тате, някои от тях получават пълни стипендии, други работят почасово, което не е невъзможно. В много университет може да си съставиш програмата сам, за да работиш през останалото време.
          А ти кога си учила само да те попитам?Защото стипендия в България колко мислиш,че е?В СУ преди две години беше 50 лева за историческия факултет,после я увеличиха на 80.Какви са тези университети където сам можеш да си правиш програмата?Всеки случай ако са в България не са държавни.Незнам при какви условия си учила ама се различават диаметрално противоположно от тези които виждам всеки божи ден!

Коментар

ele написа:
            а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.
            А хайде само и ти да не съдиш за другите като се сещаш за себе си,щото мога да изброявам учебни планове дето просто няма как да се хванеш на работа без да не ходиш на лекции.

Коментар

SHB написа:
              ele написа:
              а ако си добре организиран, може да изкарваш и повече от 500. За справка - моя милост.
              А хайде само и ти да не съдиш за другите като се сещаш за себе си,щото мога да изброявам учебни планове дето просто няма как да се хванеш на работа без да не ходиш на лекции.
              Може да вършиш и друга работа, например дизайн, преводи, програмиране и други... тя не изисква фиксирано работно време, а ако си в час, няколко часа работа могат да ти изкарат добри пари.

Коментар

ele написа:
                SHB написа:
                ele написа:
                Може да вършиш и друга работа, например дизайн, преводи, програмиране и други... тя не изисква фиксирано работно време, а ако си в час, няколко часа работа могат да ти изкарат добри пари.
                Да ама ако си в час.А ако не учиш програмиране и дизайн ами история,география и биология?Какво тогава?кучета те яли нали? или те са излишни,направои дай да не учат...................

Коментар

SHB написа:
                  А ти кога си учила само да те попитам?Защото стипендия в България колко мислиш,че е?В СУ преди две години беше 50 лева за историческия факултет,после я увеличиха на 80.Какви са тези университети където сам можеш да си правиш програмата?Всеки случай ако са в България не са държавни.Незнам при какви условия си учила ама се различават диаметрално противоположно от тези които виждам всеки божи ден!
                  Учила съм в СУ информатика - 50% бяха задължителни упражненията, лекциите не бяха, но ако не си ходил, няма как да минеш първия път. Колегите в УНСС учеха по 2 дни и при тях се толерираше всяко започване на работа по специалността (така са ми казвали). Да, има университети, които изискват 100% присъствие, което обаче не е глупост, защото колеги от техническия не сядаха да учат, а изкарваха със знанията от лекции и упражнения и работеха по 4 часа, а по време на сесия и по 8.

Коментар

ele написа:
                    Учила съм в СУ информатика - 50% бяха задължителни упражненията, лекциите не бяха, но ако не си ходил, няма как да минеш първия път. Колегите в УНСС учеха по 2 дни и при тях се толерираше всяко започване на работа по специалността (така са ми казвали). Да, има университети, които изискват 100% присъствие, което обаче не е глупост, защото колеги от техническия не сядаха да учат, а изкарваха със знанията от лекции и упражнения и работеха по 4 часа, а по време на сесия и по 8.
                    Ама 50% присъствие е различно то това да си правиш сам програмат!!!Щото второто е нереално.Но ти първо твърдеше,че можеш да работиш без да отсъстваш.Сега смени плочата и каза,че можело ,ама ако не ходиш на лекции...Да беше записала нещо в ректората -там нищо не беше задължително.Значи излиза,че за да бачкаш трябва да отсъстваш от занятия.А да бачкаш на 4 часа и да си в техническия-поклон! Мой познат ставаше в 5 часа сутринта за да си отиде на сутрешните лекции.Ако успяваш и да бачкаш-нерван система от стомана.За УНСС знам,ама знам и как се взимат изпити там.от първа ръка знам...

Коментар

SHB написа:
                      Ама 50% присъствие е различно то това да си правиш сам програмат!!!Щото второто е нереално.Но ти първо твърдеше,че можеш да работиш без да отсъстваш.Сега смени плочата и каза,че можело ,ама ако не ходиш на лекции...Да беше записала нещо в ректората -там нищо не беше задължително.Значи излиза,че за да бачкаш трябва да отсъстваш от занятия.А да бачкаш на 4 часа и да си в техническия-поклон! Мой познат ставаше в 5 часа сутринта за да си отиде на сутрешните лекции.Ако успяваш и да бачкаш-нерван система от стомана.За УНСС знам,ама знам и как се взимат изпити там.от първа ръка знам...
                      50% присъствие не пречи сам да си направиш програмата, може и 100% да е присъствието и сам да избираш в кои часове да посещаваш упражненията - какво си противоричи? Може да работиш и като ходиш на лекции... на мен никога не ми е пречило, особено в Тракийския.

Коментар

SHB написа:
                        ele написа:
                        ооо я стига - навремето правех сайтове вечер между 8 и 10... като искаш да работиш, ще намериш начин

Коментар

А ти изобщо направи ли си труда да прочетеш това дето са ъм написал????
                          А ако не учиш програмиране и дизайн ами история,география и биология?Какво тогава?кучета те яли нали? или те са излишни,направои дай да не учат...................
                          може и 100% да е присъствието и сам да избираш в кои часове да посещаваш упражненията - какво си противоричи?
                          Ти да си чувала за специялности различна от твоята?Да си чувала за специялности където няма различни часове за упражнения,щото няма поток изобщо и няма групи?

Коментар

аз чета, чета....а за частни уроци чувал ли си, за гледане на деца вечер чувал ли си???? Навремето, преди да знам какво е програмиране, съм писала статии по различни математични поблеми и решаването им....както казах, ако искаш, можеш и ще намериш как

Коментар

Е ти си като кон с капаци...4 път те моля да не гледаш свта от собствената си камбанария.Как си представяш едно момче да гледа деца ?Най малкото кой ше е тоя дето ше го хване?Какво работят момчетата замисляла ли си се? Много добре знам как се намира работа и през цялото време ти оспорвам само и единствено това,че можеш да намериш работа ,която не е по специялността ти и с нея да си позволиш квартира за 200 лева и да не отсъстваш от лекции! Само и единствено това.Защото има страшно много специялности по които чисто и просто не можеш да работиш!А иначе знам много добре как се бачка и как се взимат изпити после без да си ходил,ама в цивилизования свят не се прави така.

Коментар

SHB написа:
                                Е ти си като кон с капаци...4 път те моля да не гледаш свта от собствената си камбанария.Как си представяш едно момче да гледа деца ?Най малкото кой ше е тоя дето ше го хване?Какво работят момчетата замисляла ли си се? Много добре знам как се намира работа и през цялото време ти оспорвам само и единствено това,че можеш да намериш работа ,която не е по специялността ти и с нея да си позволиш квартира за 200 лева и да не отсъстваш от лекции! Само и единствено това.Защото има страшно много специялности по които чисто и просто не можеш да работиш!А иначе знам много добре как се бачка и как се взимат изпити после без да си ходил,ама в цивилизования свят не се прави така.
                                Незнам кой от коя камбанария наднича и не вижда по-далеч от носа си. Като не можеш, ще се научиш.... за 1 месец научих фотошоп и корелдроу щото нашите нямаха пари да ме издържат... така, че не приказвай неща, които не си преживял. Сама съм научила английски, сама си изкарах tefl сертификат за учител по английски - щото трябваше да работя и да уча. Сама съм учила езиците за програмиране, защото програмата в университета беше със светлинни години от това, което наистина се изискваше.... затова не ми разправяй как се учи и работи, защото явно нямаш ни най-малка предства как става тази работа....

Коментар

Working...
                                X