според мен единственния начин управляващите да зачитат поне малко интересите на хората е да се пролее кръв - тяхна кръв.Погром на парламента - половината депутати счупени + няколко смъртни случая. Наказани разбира се не трябва да има.Сега ще полетят камъни в мен но замислете се колко години хората са с лице в калта и с кур в гъза.Аз от моята заплата на тая държава и давам 500 лева под формата на осугуровки данаци медицински и всякакви простотии - т.е. аз съм една дойна крава за тази държава, обаче умния пастир ще се ружи за кравите които дават мляко а тея педари просто нямат хабер понятие от управление - то не може преди 500 да се изреже цялата аристокрация и да се очаква че за почти 2 десетилетия "преход" ще се формира нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето как се прави протест.
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Владиме, aко има кауза бих протестирал. Но до момента не съм видял протест кауза зад когото да застана. Нито човек или партия които да олицетворяват каузите за които бих протестирал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
simeon3000 написа:Т.н. селски стопани имат най-малко отношение към вдигането на цените на каквото и да е било. Виж прекупвачите и търговците са друга работа.
Коментар
-
Хиляди студенти ведно: "Оставка"Протестният митинг на студентите вече се отправя към парламента.В момента над 1000 младежи се движат по ул. "Граф Игнатиев"."Децата ви са тук" ,"Оставка", "Долу БКП", "Мутри вън", са част от призивите, отправени от студентите към властимащите в България.По пътя на шествието минувачи ръкопляскат на протестиращите, предаде репортeр на Dnes.bg .На няколко пъти студентите пяха и националния химн. Вече започва да се заформя нещо... А управляващите задници от шубе бяха разположили полицаи през метър в центъра.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
donnna написа:Lane Staley написа:Нека видят и те, чи ни е лесну да си гражданин!Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:donnna написа:Lane Staley написа:Нека видят и те, чи ни е лесну да си гражданин!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:... Аз не лицемернича - това не е моя кауза, ако спрат движението заради тях няма да ги псувам, но и не мисля да призовавам на бунт иззад компютъра, стоейки си на топло и без никакво намерение да изляза на дъжда да протестирам. Както го правят много хора. И тук и другаде.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:По пътя на шествието минувачи ръкопляскат на протестиращите, предаде репортeр на Dnes.bg . [/color]Вече започва да се заформя нещо... А управляващите задници от шубе бяха разположили полицаи през метър в центъра.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Този протест е напълно БЕЗСМИСЛЕН.Най-малкото за това, че се прави във време, когато депутатите вече са я на нечия вила на чеверме, я на нечия яхта на Балеарските острови да чакат Коледа...Според мен е напълно безсмислено да се протестира срещу празната сграда на Парламента.Правителството и то май днес запразнява...Когато заслужено стачкуваха учителите, къде бяха полицаите, къде бяха трактористите и комбайнерите?Хак им е сега! Българинът от началото на 90-те вече не е същия. А на младите май не им пука. И без това за една огромна част от тях светът се изчерпва с телевизия Планета и местната механа. Книги...кво беше това?!?Най-лошото в сегашната ситуация е не че ни управляват идиоти, а че след тях ще дойдат следващите идиоти. Това е трагичното в цялата ситуация.Лошо е, и че народът ни има изключително къса историческа памет.Дерзайте, българи. Аз вече съм аут от тези неща. Протестирахме навремето пред Парламента, сваляхме Луканов, сваляхме Виденов... И какво от това??? Постигнатото от нас бе зачеркнато от бабичките комунисти на следващите избори...Сега какво мислите ще стане?!? Само вижте социологическите проучвания за резултатите от евентуални избори...
Коментар
-
crush написа:Lane Staley написа:Vladim написа:Абе за лиготии винаги сте единни, но за свършване на нещо май никой не може да ви търси!?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Абе 3 години и 1/2 никой не протестира за нищо, сега се сетиха като наближиха изборите. Старата песен на нов глас. И учителите бяха същите - минаха изборите и точно за 1-2 дни спряха да протестират и всички бяха доволни. Най-лошото е че трябва на едно място по едно време да се съберат: таксиджия, полицай, лекар, учител, миньор, студент, пенсионер, фермер, животновъд, и едновременно да им спрат парите, и да ги избият всичките, и тогава всички да идат пред парламента. А сега - какво ги боли бакшишите, че са утрепали студента? Какво го вълнува полицая че на учителя му е малка заплатата, той нали си гушка от баровците, като ги спре за минаване на тъмно-жълто. Студентите пък не ги е=е че някви си селани им спрели парите, те пак ще се напият на осми декември. Онези пък от своя страна пет пари не дават за разни миньори, металурзи, и други... А всичките общо - никой не го притеснява че в парламента има хора които казват "Аз съм турчин", и не говорят на български език в държавните институции, и че правителството е съставено с мандат на турска партия. В едно от ключовите министерства - на земеделието - рядко се чуват български думи. Ама кой го е=е...
Коментар
-
Колеги, и аз съм за протест по принцип. Протест срещу системата, която смазва обикновените хора, системата, в която всички дружно купуваме джиповете и яхтите на мутрите и управляващие (което всъщност е едно и също). И друг път сме си говорили, че тук, в нашата "мила" страна всичко е наопаки - нито законите са закони, нито са еднакви за всички и т.н. Кажете за колко скандала се сещате на прима виста за откраднати държавни пари, корупция, злоупотреби. Това вече е станало начин на мислене на българина - от къде какво може да открадне. На всичкото отгоре всеки ден се бием и избиваме взаимно. Лично аз не виждам смисъл от протест - това, което можем да постигнем е да махнем едните и на тяхно място да дойдат други, абсолютно същите боклуци. За мен България, за съжаление, е изгубена кауза.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар