И аз го видях днес. Направо тръпки ме побиха. Като се замисля, че това евентуално може да е моята фиатка. Жалко за колата и добре, че не е имало хора в нея.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно Браво изгоря пред очите ми
Collapse
X
-
fihi
-
Здравейте, пироманиаци . А на един комшия му се запалиха в рамките на няколко месеца и двете коли от неизправности в ел.инсталацията. Ей така, както си стояха на улицата пред блока, без да работят. Този човек явно се обича с огъня, иначе егати и съвпадението. Едната изгоря почти напълно и след това поне месец в квартала се носеха сажди и миризма. Другата я загасиха с малък пожарогасител още в началото и пораженията бяха съвсем леки. Сега като се замисля по-добре що за човек е въпросния съсед, си мисля, че може и да им е помогнал на колите да се запалят, т.е. "продал" ги е на застрахователя...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колеги днес пак видях две коли запалени една Мазда 3 нова(в близост до училището Братя Миладинови) и едно Ауди Б4 само, че този път беше седан.Какво става с тези палежи на коли за два дена 3 коли.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар