Междо другото много ми е интересно и на мен какво се случва с резервоара на запалена кола. На бравата е пласмасов. Явно за да се получи експлозия, трябва да е почти до горе пълен, защото до сега за "избухнала" кола почти не съм чувал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно Браво изгоря пред очите ми
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Доколкото знам, обикновено се палят от късо съединение. Късмет, че не е думнал резервоара... П.П. Чудя се, какво се е случило със стъклата и огледалата!?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Утре мисля да ида да го видя ако все още е там.И все пак да попитам това на Лучано при ВМА ли е.Защото ако е там точно това съм го виждал.Имаше един период в който често минавах оттам и го виждах почти всеки ден.Но може и друго да е било.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
Като го видях си помислих.. 1.Баси неможе така да изгори само отвътре някой го е залял.. 2.Е да ама кабелите са в купето нормално е да се запали там от късо 3.Е па това как става като като изключиш от контакт ток няма почти никъде (освен плафона, жабката, багажника, ключа и алармата(ако има такава)).От посочените най-възможно ми се вижда алармата защото е допълнение. Незнам дали е имал такава но първо натам трябва да се насочи Каквото и да е обааче си е гадно защото колицата и изгоряла. Не го пожелавам на никой...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
според мен пожарникарите са строшили стъклата за да могат да гасят; може и от незагасена цигара да се е запалило?рязкото запалване може да се обясни с така нареченото самовъзпламеняване, материята тлее докато не достигне критична температура при която просто всичко избухва в пламъци.преди време видях нарочно запалена тойота корола (за сплашване), тъкмо преместих мареята час преди това, а колежка паркира точно до нея. някой беше счупил задното стъкло, камъка седеше на задната седалка, и я беше запалил. и тогава се усетихме чак като видяхме, че пожарната дойде на нашия паркинг ... начупиха страничните стъкла и я напълниха с вода и пяна, още не се беше разгоряла съвсем. а вътре ........ всичко беше стопено по салона, стърчаха само арматурите и ламарините.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Абе все пак си мисля, че от късо се е запалило - зимно време много коли се палят от влагата, а и наистина много от кабелите са в купето.Няма контакт, но акомулатора си седи.Иначе коло ВМА паркира едно същото, та затова реших, че е там.Пък и ако беше умишлено все някой щеше да види.Може и собственика да е имал нужда от пари :D'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар