Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно Браво изгоря пред очите ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно Браво изгоря пред очите ми

Кофти случка, за щастие без пострадали.Вчера към 17 часа с един приятел си пиехме кафе в Лучанои както беше тъмно навън, изведнъж стана светло. Хора се разтичаха насам-натам,погледнахме през прозореца и видяхме, че гори кола.Излязохме да видим какво става, дали има хора в колата, нямаше никой вътре и то защастие, защото пламъците бяха огромни. Едва ли някой би могъл да помогне.Пожарната дойде сравнително бързо, за около 10мин., като се има предвид задръстванията в този час.Тъй като никъде не видяхме собственика на колата, чудя се как така се е запалила, ако не е работил двигателя.А и много бързо стана всичко, пламъците толкова бързо обхванаха колата, че не знам дали някойне я е запалил нарочно.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Неприятна история... Но в интерес на истината доста често горящите коли се запалват след, като са паркирани и двигателят им е спрян. А на, какво се дължи - според мен на смотани "майстори" които поставят газови уредби, или хора, които не им пука, какво се случва под капака. Странно е, че при изтичане на бензин на шофьорът не му е замирисало... А, когато пламне колата изгаря до 4-5мин. според мен, пълна е с горими материали. А пламне ли сериозно двайсет от малките пожарогасители да имате, няма да помогнат. На баща ми му се запали по подобен начин служебната кола, една седмица след осовен ремонт... загисили са е я с около десет от най-големите пожарогасителя взети от сградата и то при положение, че са я видяли на време...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

То като на колегата Geraka.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
        Пфу недей говори, че като отворих темата и виядх първо снимката, както си седя в офиса направо изтръпнах ...за щастие скоро не съм паркирал там и няма как да е моето
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Сутринта и аз го видях. Дори все още имаше номера ... Жалко ...

Коментар

О.о
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
            И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Geraka написа:
              6ma7ka7a написа:
              Пфу недей говори, че като отворих темата и виядх първо снимката, както си седя в офиса направо изтръпнах ...за щастие скоро не съм паркирал там и няма как да е моето
              Е колега твоето се различава тое с капак от Мареа и с лети джанти.
              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Мда ама от скоро е с капак от Мареа, а и сега е със зимните гуми на обикновените джанти ...Както и да е...шока беше за части от секундата...Все пак жалко за колицата.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Доколкото знам, обикновено се палят от късо съединение. Късмет, че не е думнал резервоара... П.П. Чудя се, какво се е случило със стъклата и огледалата!?

Коментар

А какъв беше номерът на това Браво, защото май съм го виждал и друг път паркирано там?Най-вероятно късо сединение е причината.Стъклата попринцип май се пръсват на милиони малки частици от високата температура.Досега не съм виждал изгоряла кола със стъкла, освен ако не е само предницата.
                    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

И падат навътре!? Защото не вижтам стъкла около колата...

Коментар

А между другото се вижда как и едното от колчетата го е отнесло.
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Доколкото знам, обикновено се палят от късо съединение. Късмет, че не е думнал резервоара... П.П. Чудя се, какво се е случило със стъклата и огледалата!?
                          По принцип сигурно може и от късо да стане, но е много по-вероятно някой да го е залял и да му е драснал клечката. Добре, че няма пострадали.
                          N.Y. State of Mind

Коментар

На мен ми прилича на умишлен палеж това нещо.

Коментар

БулИнс - ала-бала?Хитро...не чакаш да я продадеш....

Коментар

Working...
                              X