Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Издирва се.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Издирва се.

Здравеите колеги искам да се свържа с колегата vili_ice от Сливен- от форума ,ако някои му има кординати да пишиКолега, това е крещящ пример за лошо написано заглавие!Ще цитирам правилата, въпреки че всеки е длъжен да ги прочете и спазва!1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат завинаги!!!!
    Фиат Типо-1.4 75кс.
    Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
    фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Формулирай заглавието на темата си малко по-нормално! Това за правилата важи дори за почетните членове.1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка". Модераторски екип на fiat-bg.org
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

В този форум няма регистрация на такъв ник.Справка: http://forum.fiat-bg.org/memberlist....DESC&start=600

Коментар

Такъв потребител няма. Темата се изчерпа, затова я заключвам.

Коментар

Working...
        X