Колеги, според вас реална ли е цена при ремонт на алтернатор само за диодната група да ми искат 120 лв, а за втора ръка алтернатор пак 120 лв?Мисля че с този майстор съм го закършил, мота ме четвърти ден и само глупости май ми разправя! Благодаря за отговорите предварително!Става въпрос за Мареа 1.6 16В!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реална ли е цената?
Collapse
X
-
beast31 написа:dannybo написа:Под диоден блок шалтерът ли се разбира?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Колега на мен цената ми се вижда съвсем реална, но не знам какво включваш в нея, дали и демонтажа и монтажа са в цената, ако е така е съвсем нормално. На мен този ремонт ми излезе 200лв. но при мен смениха четки и лагерите на алтернатора.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
На мен ми се струва изключително много.Преди година правих пълна реставрация така да се каже на алтернатора на Темпрата, смяна на четки и диоден блок (те май бяха в едно) и смяна на лагери и за цялата работа с монтаж и демонтаж на алтернатора от/на колата ми взеха ако не се лъжа 80 лв.Това в Сливен.
Коментар
-
Ако на 1,6 алтернатора е на същото място както на 1,8 и 1,9 турбо дизел демонтажа и монтажа напълно си заслужават сумата.Мястото е много трудно достъпно и изисква демонтаж на десен полуос.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар