Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реална ли е цената?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реална ли е цената?

Колеги, според вас реална ли е цена при ремонт на алтернатор само за диодната група да ми искат 120 лв, а за втора ръка алтернатор пак 120 лв?Мисля че с този майстор съм го закършил, мота ме четвърти ден и само глупости май ми разправя! Благодаря за отговорите предварително!Става въпрос за Мареа 1.6 16В!

Бе на мене мн ми се виждат ама и други да кажат.
    N.Y. State of Mind

Коментар

по принцип диодния блок е скьп на уното струваше 80лв с 25% отстъпка!
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Цената ми се струва висока. Мога да ти кажа един сервиз в София, където продават всякакви алтернатори втора употреба с гаранция. Виждат ми свестни хора. Аз там правих моя. Можеш да провериш дали няма да го имат твоя модел на по-добра цена.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

Под диоден блок шалтерът ли се разбира?
          преди - TIPO
          сега - VOLVO XC60

Коментар

dannybo написа:
            Колега,става въпрос за алтернатор,шалтер има в стартера.И според мен е скъпо,само за диодния блок толкова пари -
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
              dannybo написа:
              Колега,става въпрос за алтернатор,шалтер има в стартера.И според мен е скъпо,само за диодния блок толкова пари -
              Малииии, говоря за алтернатора, а си мисля за стратера. Срам :D Всичко казано от мен да се счита, че се отнася за стартера - него ремонтирах.
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

Колега на мен цената ми се вижда съвсем реална, но не знам какво включваш в нея, дали и демонтажа и монтажа са в цената, ако е така е съвсем нормално. На мен този ремонт ми излезе 200лв. но при мен смениха четки и лагерите на алтернатора.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На мен ми се струва изключително много.Преди година правих пълна реставрация така да се каже на алтернатора на Темпрата, смяна на четки и диоден блок (те май бяха в едно) и смяна на лагери и за цялата работа с монтаж и демонтаж на алтернатора от/на колата ми взеха ако не се лъжа 80 лв.Това в Сливен.

Коментар

Четките са в един блок с реле-регулатора!

Коментар

в крайна сметка...

В крйна сметка всичко излезе 160 лв. 100 лв за алтернатор втора ръка и 60 лв за работа

Коментар

Ако на 1,6 алтернатора е на същото място както на 1,8 и 1,9 турбо дизел демонтажа и монтажа напълно си заслужават сумата.Мястото е много трудно достъпно и изисква демонтаж на десен полуос.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                        X