Добре де, ама дори и да докажат, че е говорено от друг телефон (друг IMEI) те (Мтел) могат да кажат, че той (клиента) просто е сложил SIM картата си в друг телефон. И сега какво? Излиза, че дори да те ощетят и с 2000 лева, нищо не може да се направи, трябва да им се молим за съчувствие и да им платим нещо, което не сме ползвали, така ли? За пореден път - ебати мизерната държава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От М-Тел искат да ме оберат по празниците ?
Collapse
X
-
Тоест извода е :1. Грешки са възможни - както разбрахме от ilkor е трудно да се надпише просто ей така сметката, защото видиш ли Мобилтел иска да печели коледни подаръци от 50 лева някому2. Някой друг да е използвал мобифона на колегата и действително да му е направил сметката. Интересното обаче тук е, че всички разговори са по 1.20 с ДДС. А според мен повечето импулсни телефони струват по 2.40. Може и да бъркам.3. Подай си жалбата и виж какво ще ти кажат. Аз лично съм убеден, че ако е станала вероятно грешка - хората ще ти отговорят. Дразнещ е начина по който връщат парите - платете и ще ви ги върнем със следващата сметка.
Коментар
-
mnpenchev
Имам 2 карти на Мтел, едната я имам от началото на 99 г. другата от скоро, принципно гледам да не прекалявам със сметките, но е факт поне за мен, че винаги когато се отпусна за 2-3 месеца да направя сметка 70-120 лв., през следващите месеци дори и да не си ползвам телефона изобщо, сметката ми е натоварена яко. Няколко пъти съм го правил този експеримент и съм сигурен, че ако отново вдигна сметката, ще ми го набият здраво, за това разчитам само на безплатните минути.
Коментар
-
style34 написа:Добре де, ама дори и да докажат, че е говорено от друг телефон (друг IMEI) те (Мтел) могат да кажат, че той (клиента) просто е сложил SIM картата си в друг телефон. И сега какво? Излиза, че дори да те ощетят и с 2000 лева, нищо не може да се направи, трябва да им се молим за съчувствие и да им платим нещо, което не сме ползвали, така ли? За пореден път - ебати мизерната държава.
Коментар
-
bubachko
Аз пък странно съм си доволен от Мтел... Имам си един номер от 5-6 години и никога съм нямал проблеми. Малко трудно е да се разбереш понякога с операторите за помош, ама това е. А надали само те надписват сметките. А и качестото на услугата ако зачекнем... Около мен маса народ недоволстваха от тях, минаха на глобул и вива и след това с писъци избягаха от тях и си взеха пак мтелски номера...то към които и да си е малко вече като за жените, с тях е зле, ама без тях е още по-зле...
Коментар
-
Не, и аз не мисля, че някой се грижи да натоварва сметките, но не за първи път чуваме за надписани сметки. Мисълта ми е, че ако те не искат да си признаят, че клиента не е провел въпросните разговори, ние нищо не можем да направим, защото сме обикновени хора, които им пълнят гушите, а те са великия GSM оператор.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
bubachko написа:Аз пък странно съм си доволен от Мтел... Имам си един номер от 5-6 години и никога съм нямал проблеми. Малко трудно е да се разбереш понякога с операторите за помош, ама това е. А надали само те надписват сметките. А и качестото на услугата ако зачекнем... Около мен маса народ недоволстваха от тях, минаха на глобул и вива и след това с писъци избягаха от тях и си взеха пак мтелски номера...то към които и да си е малко вече като за жените, с тях е зле, ама без тях е още по-зле...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mnpenchev
style34 написа:Не, и аз не мисля, че някой се грижи да натоварва сметките, но не за първи път чуваме за надписани сметки. Мисълта ми е, че ако те не искат да си признаят, че клиента не е провел въпросните разговори, ние нищо не можем да направим, защото сме обикновени хора, които им пълнят гушите, а те са великия GSM оператор.
Коментар
-
Никой не може да ме убеди, че надписване на сметки няма! Или поне до преди 4-5 години в М-тел е било практика! Колко случаи е имало да се извади картата от телефона и да не се ползва 1 месец именно с цел да се провери и на сметката да излизат разговори? Много са! И след това изтече информацията за отдели от по 2 човека във всеки голям град които системно завишавали сметките, е вярно с малко но капка по капка... и това докато не влязоха другите оператори! М-тел са си мръсници и такива ще си останат! Вярно че това са само думи но...Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
mnpenchev
Има разбира се и ако бяхме народ а не мърша, щеше при всеки случай на злоупотреба на мобилен оператор, да ги наказваме с мълчание - 1 ден никой да не си ползва телефона, да им се вземе здравенцето с милиони загуби, нямаше да е така положението.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар