Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От М-Тел искат да ме оберат по празниците ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де, ама дори и да докажат, че е говорено от друг телефон (друг IMEI) те (Мтел) могат да кажат, че той (клиента) просто е сложил SIM картата си в друг телефон. И сега какво? Излиза, че дори да те ощетят и с 2000 лева, нищо не може да се направи, трябва да им се молим за съчувствие и да им платим нещо, което не сме ползвали, така ли? За пореден път - ебати мизерната държава.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тоест извода е :1. Грешки са възможни - както разбрахме от ilkor е трудно да се надпише просто ей така сметката, защото видиш ли Мобилтел иска да печели коледни подаръци от 50 лева някому2. Някой друг да е използвал мобифона на колегата и действително да му е направил сметката. Интересното обаче тук е, че всички разговори са по 1.20 с ДДС. А според мен повечето импулсни телефони струват по 2.40. Може и да бъркам.3. Подай си жалбата и виж какво ще ти кажат. Аз лично съм убеден, че ако е станала вероятно грешка - хората ще ти отговорят. Дразнещ е начина по който връщат парите - платете и ще ви ги върнем със следващата сметка.

Коментар

Имам 2 карти на Мтел, едната я имам от началото на 99 г. другата от скоро, принципно гледам да не прекалявам със сметките, но е факт поне за мен, че винаги когато се отпусна за 2-3 месеца да направя сметка 70-120 лв., през следващите месеци дори и да не си ползвам телефона изобщо, сметката ми е натоварена яко. Няколко пъти съм го правил този експеримент и съм сигурен, че ако отново вдигна сметката, ще ми го набият здраво, за това разчитам само на безплатните минути.

Коментар

style34 написа:
          Добре де, ама дори и да докажат, че е говорено от друг телефон (друг IMEI) те (Мтел) могат да кажат, че той (клиента) просто е сложил SIM картата си в друг телефон. И сега какво? Излиза, че дори да те ощетят и с 2000 лева, нищо не може да се направи, трябва да им се молим за съчувствие и да им платим нещо, което не сме ползвали, така ли? За пореден път - ебати мизерната държава.
          Именно. За нуждите на билинга се ползва IMSI номера. Но ако трябва да се доказва нещо връзката между него и IMEI е налична.Ако в записите на тези позвънявания присъства същия IMEI номер е ясно че са направени от същия апарат.Това са само разсъждения, но не ми се вярва в оператора да има някакво звено което да се грижи за "натоварване" на клиентите ...

Коментар

Аз пък странно съм си доволен от Мтел... Имам си един номер от 5-6 години и никога съм нямал проблеми. Малко трудно е да се разбереш понякога с операторите за помош, ама това е. А надали само те надписват сметките. А и качестото на услугата ако зачекнем... Около мен маса народ недоволстваха от тях, минаха на глобул и вива и след това с писъци избягаха от тях и си взеха пак мтелски номера...то към които и да си е малко вече като за жените, с тях е зле, ама без тях е още по-зле...

Коментар

Не, и аз не мисля, че някой се грижи да натоварва сметките, но не за първи път чуваме за надписани сметки. Мисълта ми е, че ако те не искат да си признаят, че клиента не е провел въпросните разговори, ние нищо не можем да направим, защото сме обикновени хора, които им пълнят гушите, а те са великия GSM оператор.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

bubachko написа:
                Аз пък странно съм си доволен от Мтел... Имам си един номер от 5-6 години и никога съм нямал проблеми. Малко трудно е да се разбереш понякога с операторите за помош, ама това е. А надали само те надписват сметките. А и качестото на услугата ако зачекнем... Около мен маса народ недоволстваха от тях, минаха на глобул и вива и след това с писъци избягаха от тях и си взеха пак мтелски номера...то към които и да си е малко вече като за жените, с тях е зле, ама без тях е още по-зле...
                Не знам колега, но в момента имаме услуга в банката, в която работя, за изпращане на SMS-и за определена услуга. Откакто има пренос на номерата, имаме поне 15 клиента, които са преминали от Мтел към Вивател и Глобул. Към Мтел мисля, че нямаме нито един. Аз не знам кои са най-добре като услуги и обслужване, защото откакто имам GSM - 7-8 години някъде съм все на Глобул и съм нямал никакви проблеми, дано и за напред е така.

Коментар

style34 написа:
                  Не, и аз не мисля, че някой се грижи да натоварва сметките, но не за първи път чуваме за надписани сметки. Мисълта ми е, че ако те не искат да си признаят, че клиента не е провел въпросните разговори, ние нищо не можем да направим, защото сме обикновени хора, които им пълнят гушите, а те са великия GSM оператор.
                  Познавам много корумпирани като мен хора, дето на драго сърце ще се съгласят денонощно да извършват операцията надписване на сметки на абонати, само срещу скромен процент от надписаното :D

Коментар

Никой не може да ме убеди, че надписване на сметки няма! Или поне до преди 4-5 години в М-тел е било практика! Колко случаи е имало да се извади картата от телефона и да не се ползва 1 месец именно с цел да се провери и на сметката да излизат разговори? Много са! И след това изтече информацията за отдели от по 2 човека във всеки голям град които системно завишавали сметките, е вярно с малко но капка по капка... и това докато не влязоха другите оператори! М-тел са си мръсници и такива ще си останат! Вярно че това са само думи но...Поздрави!
                    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Има разбира се и ако бяхме народ а не мърша, щеше при всеки случай на злоупотреба на мобилен оператор, да ги наказваме с мълчание - 1 ден никой да не си ползва телефона, да им се вземе здравенцето с милиони загуби, нямаше да е така положението.

Коментар

Working...
                      X