snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общината погва нерегистрираните в данъчното автомобили
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Vladim написа:2she написа:а защо не поръсъждаваме и по другия въпрос,за разликата в данъците на кола 90к.с. и кола 105к.с,аз съм платил близо 200лв а някой с 15к.с по малко ще плати около 20лв.немислите ли че разликата е огромна,и точно затова хората се опитват да надхитрят систематаSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Vladim написа:За пореден път казвам, че притежанието и управлението на автомобил не е евтино занимание! Казвал съм го теми свързани със спестяване от пари за гуми и, какво ли още не... Като те притеснява по-високият данък си купуваш по-маломощна кола и готово! Въс всички големи еропейски държави младежите карат малолитражки именно с такава цел.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
За какво да им давам парите?! Какво виждам аз от тях?! Плащам 200лв.ГО, плащам 70лв. Винетка и т.н. Да дам 200лв. за данък и какво. Качвам се в колата, тръгвам и след 10 метра влизам в дупка. След още 10 метра влизам в втора (по - голяма) и окачването ми заминава. Айде в сервиза отиват 100- 200лв. И къде ще му видя края. На старата кола и плащам данъка и какво? Януари месец 2008 година 21век, в Евросъюза , по магистрала няма грам изчистен асфалт и с скорост от 30 км. отскачам от буца лед и се помилам в мантинелата ... Е няма да ги дам докато не видя, че отиват за мен не за нечий джоб....Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Vladim написа:2she написа:а защо не поръсъждаваме и по другия въпрос,за разликата в данъците на кола 90к.с. и кола 105к.с,аз съм платил близо 200лв а някой с 15к.с по малко ще плати около 20лв.немислите ли че разликата е огромна,и точно затова хората се опитват да надхитрят систематаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Aбе,как ще минете на преглед без квитанция за платен данък?А?Ще бутате пари отгоре на прегледа, нали- не е ли по- просто да си платите данъка?Освен, ако обичате да бутате подкупи на прегледа и на катаджийте и това ви вдига адреналина,а после по форумите сте срещу корупцията...Мани...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
КИМИ написа:Aбе,как ще минете на преглед без квитанция за платен данък?А?Ще бутате пари отгоре на прегледа, нали- не е ли по- просто да си платите данъка?Освен, ако обичате да бутате подкупи на прегледа и на катаджийте и това ви вдига адреналина,а после по форумите сте срещу корупцията...Мани...
Коментар
-
Humppa написа:Погват и автомобилите без ГО, като ще ги спират от движение, а на шофьорите ще им вземат книжките... Поредната идиотщина!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
2she написа:ами то в момента и малолитражките минават 100-те.коня бе колега,на кво основание е голямата разлика като и двете коли са на 4-ри гуми,а за еко норми да неговорим,за кой ремонтиран път да ги дам тея 200лв. пък и венетка ми искат,неможе само да се взима трябва и да се направи нещо,незнам колко от вас са минавали отсечката между ПЛОВДИВ и КАРЛОВО та да ви питам харесваливи,и то не е само тук така,кърпим дупки зада можем да откраднем повиче кинте с ремонти.200лв. за това че си троша колата по неравния збръчкан паваж и всяка година сменям носачи по 90лв. за брой.има една приказка ’’за да искаш трябва да дадеш" еми не давам ли достатъчно и кво получавам....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Lane Staley написа:donnna написа:хеееееееехехехе!!! сега аз като плащам 12 лв. данък за малолитражката трябва и за младеж да минавам хееееехехехехехех... баси живота младежкиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
jenshen73 написа:Humppa написа:Погват и автомобилите без ГО, като ще ги спират от движение, а на шофьорите ще им вземат книжките... Поредната идиотщина!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар