Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фотоапарат Canon A590 + отзиви и съвети - КУПЕН.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей сега си идвам от Технополос.Разглеждах апаратчетата и отново се зачудих.Ей това чудо го наблюдавам отдавна и сега като е излязъл новия - 10МП модел, то цената на 7.1МП доста е намалена - около 380лв, колкото струва и А1000 ИС на Канон, който го гледах.Предвид моя супер любителски интерес към цифровите фотоапарати мисля, че това Олимпусче ще бъде много подходящо.Някой ако има конкретен опит с този модел, бих се радвал да сподели.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако специално ти трябва да е водоустойчив - взимай.Иначе по-добре Канон-а.Не че прави лоши снимки за такова апаратче.Разгледай тук снимки и видео:http://www.steves-digicams.com/2007_...samples.htmlи цялото ревю:http://www.steves-digicams.com/2007_...0.htmlМоже да разгледаш и W серията на Pentax - те са водоустойчиви, ama май са по-скъпи.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

След дълги размисли, накрая и аз се спрях на А590 ИС.След малко заминавам да си го купувам заедно с 4бр. батерии Саньо Енелууп (пак съвет от тази тема и дано да са хубави) и 4ГБ памет.Пробвах да въртя наляво, надясно, някакви други модели, ама накрая като сметна май това е най-добрата комбинация за парите си.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

За снимки 9х13 и за семейния албум, всички компактни апаратчета на пазара ще вършат работа. Все пак, задапаратното устройство е много по-важно. С ъс здраве да си го ползваш колега
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

BO написа:
            (пак съвет от тази тема и дано да са хубави)...
            Посланието е прието. Добре, че не ме знаеш къде живея
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Та вече и аз съм оборудван с въпросния Канон А590 с 4 батерии Енелууп и 8ГБ карта с памет.Като за начало:С един приятел с Олимпус направо му са разказа играта, като видя как снима този апарат на абсолютен мрак.Ето една примерна бърза снимка без много доизкусурявания на доста тъмно. На самата снимка не изглежда много тъмно, но реално дори с очите си не виждаш там, където апарата е снимал. Това е с нагласа 2 секунди на затвора - я вече знам какво значи това п.п. С първите (алкални) батерии от комплекта му издържа точно 91 снимки с активиран през цялото време на оптичния стабилизатор. Предполагам, че ако не се ровиш толкова много като за нов апарат, сигурно ще издържи да речем 130-140 снимки, но до 200 снимки, както е написано в книгата за експлоатация според мен няма да може да изкара.Току що свалих от първо зареждане Енелуупа и ще напиша с тях колко снимки ще направи.п.п.2 Днес обикалях да си закупя някакъв статив за снимане, че нещо се запалих, но неделя... Някой ако може да ме посъветва къде директно да отида и да си закупя статив от този вид http://www.photopavilion.com/?page=c...#slides-pane-0 (евтин и да се удължава достатъчно), ще бъда много благодарен.
              Прикачени файлове
              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Честито! Разнообразие от стативи има в Технополис.

Коментар

Първо по темата:Имаше един в Технополис за 17лв. , висок около 130см, ама изглеждашедоста паянтов. То апаратчето е леко и няма да има проблеми, но имамсъмнения, че самия статив ще изкара дълго дори и без да го ползваш Аз лично си взех китайски, за 30лв. от човек, но сравнително добра изработка.Виж и тук:http://www.studiolight-bg.com/index....Itemid=1или в базара на фото-форум:http://photo-forum.net/bg/и малко офтопик:Човече, от кога живееш във средния блок Аз там съм израсъл, да не се окаже, че се познаваме пък дане знам
                  Ex Fiat 126P
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Сега предлагам една тема, в която да си мерим ............. night shot-овете Май бива като за без статив и 12х оптичен зуум :D
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

trace написа:
                      ....и малко офтопик:Човече, от кога живееш във средния блок Аз там съм израсъл, да не се окаже, че се познаваме пък дане знам
                      Ами от както блока е построен
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Нямам нощни снимки от тоя вид за съжаление, затова пускам една такава:
                        Ex Fiat 126P
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Ето малко снимки с новата машина от новогодишната нощ. Не са нещо особено, но като за начинаещ тип като мен - става.
                          Прикачени файлове

Коментар

Аз съм с Canon A60... май е на повече от 5 години откакто го взех. Лятото с едно зареждане на батериите направи над 700 снимки. Батериите са пак 5 годишни марка GP 2000Mpa, зарядното някакво китайско. Какво повече му трябва на човек, купува и забравя за проблеми. Де да беше така и с колите...
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ахааа....кат ше ги мерим нощните, къде без мен. Panasonic Lumix FZ18, бите:

Коментар

Оги, апарата е много добър, браво.....ето какво може да се постига и с допълнителна обработка. Снимката съм я обработил по мой вкус, някой не го харесват, но се надявам на теб да ти хареса. Втората снимка е твоята, първата е моето предложение:
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X