Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към варненци за PC конфигурация

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към варненци за PC конфигурация

Привет на всички!От доста време не следя новостите при компютрите и доста съм изостанал. Една позната е решила да направи подарък нов компютър на сина си за Нова Година и ме помоли да й помогна в избора. Ще съм благодарен , ако може да ми помогнете при избора на компонентите. А съфорумниците от Варна бих искал да помоля да ме насочат към коректни търговци. Бюджета за компютъра е 1000 лв. с монитора и ще се ползва за игри. Благодаря предварително на всички за помоща!
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

аз ако бях на твое място, направо се свързвам с колегата jenshen73

Коментар

от личен опит а и защото ги познавам пичовете ти препоръчвам Юникомс... unicoms.net наистина ще ти направят добра машинка и определено няма да береш ядове с нея
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

За 1000 лева може да се купи и добър и слаб компютър! За какво ще служи? За игри, за мултимедиа и интернет или записане на пищови и четене на педеефи?

Коментар

ogi28b написа:
          аз ако бях на твое място, направо се свързвам с колегата jenshen73
          Благодаря ти, ogib. Ще се свържа jenshen73.
          kiselo написа:
          от личен опит а и защото ги познавам пичовете ти препоръчвам Юникомс... unicoms.net наистина ще ти направят добра машинка и определено няма да береш ядове с нея
          kiselo, мисля че я знам тази фирма. Ако не греша се намира на ул."Ген. Колев" до община "Одесос". Днес ще мина от там.
          Humppa написа:
          За 1000 лева може да се купи и добър и слаб компютър! За какво ще служи? За игри, за мултимедиа и интернет или записане на пищови и четене на педеефи?
          Аз още в първия пост съм записъл ,че компютъра основно ще се ползва за игри. Знам, че 1000 са малко за добра GAME машина, но това е бюджета. За много пари всеки може да вземе добър компютър, но за малко не всеки
          SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Моля модераторите да заключат темата!
            SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Working...
            X