Привет на всички!От доста време не следя новостите при компютрите и доста съм изостанал. Една позната е решила да направи подарък нов компютър на сина си за Нова Година и ме помоли да й помогна в избора. Ще съм благодарен , ако може да ми помогнете при избора на компонентите. А съфорумниците от Варна бих искал да помоля да ме насочат към коректни търговци. Бюджета за компютъра е 1000 лв. с монитора и ще се ползва за игри. Благодаря предварително на всички за помоща!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към варненци за PC конфигурация
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
За 1000 лева може да се купи и добър и слаб компютър! За какво ще служи? За игри, за мултимедиа и интернет или записане на пищови и четене на педеефи?
Коментар
-
ogi28b написа:аз ако бях на твое място, направо се свързвам с колегата jenshen73kiselo написа:от личен опит а и защото ги познавам пичовете ти препоръчвам Юникомс... unicoms.net наистина ще ти направят добра машинка и определено няма да береш ядове с неяHumppa написа:За 1000 лева може да се купи и добър и слаб компютър! За какво ще служи? За игри, за мултимедиа и интернет или записане на пищови и четене на педеефи?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар