Не знам, дали ще е утре, но при първото му свободно време каза, че ще мине покраЙ сервиза и ще каже знам само, че бил близо до дайРазделена. Темата не е по темата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Офтопик от Като ти правят колата и ти .....
Collapse
X
-
u_bo
Dikata_BG написа:Не знам, дали ще е утре, но при първото му свободно време каза, че ще мине покраЙ сервиза и ще каже знам само, че бил близо до дай
-
u_bo написа:Dikata_BG написа:Не знам, дали ще е утре, но при първото му свободно време каза, че ще мине покраЙ сервиза и ще каже знам само, че бил близо до дайFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Нищо не разбрах...Не мога да си обясня хора които пишат в този форум и не могат използват поне 1-2 точки или запетайки. То бива бива неграмотност ама чак толкова.... Поне ей така за цвят някой знак за да може да хванем смисъла.Или пиши на отделни редове...ЕБаси мамата...
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:Нищо не разбрах...Не мога да си обясня хора които пишат в този форум и не могат използват поне 1-2 точки или запетайки. То бива бива неграмотност ама чак толкова.... Поне ей така за цвят някой знак за да може да хванем смисъла.Или пиши на отделни редове...ЕБаси мамата...
Коментар
-
VFTI написа:Нищо не разбрах...Не мога да си обясня хора които пишат в този форум и не могат използват поне 1-2 точки или запетайки. То бива бива неграмотност ама чак толкова.... Поне ей така за цвят някой знак за да може да хванем смисъла.Или пиши на отделни редове...ЕБаси мамата...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Това си е за Бисери, със запазване на правописа. Как беше онова... "блокираламиешпациятаинемогадаоставяминтервалимежд удумитекакводаправя?" - на_истинския_юзър_не_му_трябва_шпация Предполагам че така става: (аз вкарах даже 6 затъпейки)Не мога да си обясня - хора, които пишат в този форум и не могат използват поне 1-2 точки или запетайки. То бива, бива неграмотност, ама чак толкова.... Поне ей така, за цвят, някой знак, за да може да хванем смисъла.
Коментар
-
ogi28b написа:Това си е за Бисери, със запазване на правописа. Как беше онова... "блокираламиешпациятаинемогадаоставяминтервалимежд удумитекакводаправя?" - на_истинския_юзър_не_му_трябва_шпация Предполагам че така става: (аз вкарах даже 6 затъпейки)Не мога да си обясня - хора, които пишат в този форум и не могат използват поне 1-2 точки или запетайки. То бива, бива неграмотност, ама чак толкова.... Поне ей така, за цвят, някой знак, за да може да хванем смисъла.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Абе какво всички скачате като зайци пред ловна пушка...Не казвам всичко да е на 100% със запетаи правопис и т.н...... А ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЧЕТЕ!Вие сами казвате и моя правопис не е с всички знаци ( не се и старая, защото и аз съм тук да пиша бързо и да не си губя времето...но...но...) НО ОТДЕЛЯМ ПОНЕ ИЗРЕЧЕНИЯТА СМИСЛОВО и може да се хване СМИСЪЛА!!!!Дали ще е с точка, заептая, ... или нов ред няма значение!Хайде кажете ми ЧЕСТНО ЧЕ ВИ БЕШЕ ПРИЯТНО ДА ЧЕТЕТЕ поста на колегата си??!?! И че нямаше да ви е по-добре, ако той беше сложил ТОЧКИ? И т.н??!?! Дали нямаше да е по-лесно и по приятно и на вас и на мен?
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:Абе какво всички скачате като зайци пред ловна пушка...Не казвам всичко да е на 100% със запетаи правопис и т.н...... А ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЧЕТЕ!Вие сами казвате и моя правопис не е с всички знаци ( не се и старая, защото и аз съм тук да пиша бързо и да не си губя времето...но...но...) НО ОТДЕЛЯМ ПОНЕ ИЗРЕЧЕНИЯТА СМИСЛОВО и може да се хване СМИСЪЛА!!!!Дали ще е с точка, заептая, ... или нов ред няма значение!Хайде кажете ми ЧЕСТНО ЧЕ ВИ БЕШЕ ПРИЯТНО ДА ЧЕТЕТЕ поста на колегата си??!?! И че нямаше да ви е по-добре, ако той беше сложил ТОЧКИ? И т.н??!?! Дали нямаше да е по-лесно и по приятно и на вас и на мен?Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Точно така колега... И аз не прочетох целия текст защото и на мен ми писна и сметнах, че щом не е написано поне малко разбираемо значи не нещо важно...За това и се чудя ли чудя’ защо всички други започнаха да се правят на интересни след моята малка забележка.... (която си беше основателна поне от моята, а сега гледам че и от твоята, предполагам и на др. колеги гледни точки)
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:Абе какво всички скачате като зайци пред ловна пушка...Не казвам всичко да е на 100% със запетаи правопис и т.н...... А ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЧЕТЕ!Вие сами казвате и моя правопис не е с всички знаци ( не се и старая, защото и аз съм тук да пиша бързо и да не си губя времето...но...но...) НО ОТДЕЛЯМ ПОНЕ ИЗРЕЧЕНИЯТА СМИСЛОВО и може да се хване СМИСЪЛА!!!!Дали ще е с точка, заептая, ... или нов ред няма значение!Хайде кажете ми ЧЕСТНО ЧЕ ВИ БЕШЕ ПРИЯТНО ДА ЧЕТЕТЕ поста на колегата си??!?! И че нямаше да ви е по-добре, ако той беше сложил ТОЧКИ? И т.н??!?! Дали нямаше да е по-лесно и по приятно и на вас и на мен?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар