Не успях да си намеря предната тема, но мисля да взема този телевизор скороhttp://zora.bg/main.php?p=products&s...9437&hotels=В Маркета е със 100лв по-скъп а в зората е 1200лв с подарък двд плеър Сони. Бива ли като характеристики за тези пари или може нещо с по-добри параметри да взема за тази сума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LCD TV 32
Collapse
X
-
Как ще се виждат филмите от компютър на ТВ-то ? Има ли някой наблюдения ? И мен не ме блазни двд-то, защото ще се чудя на кого да го подаря (имам домашно кино). По-скоро гледам за сумата да взема оптималния вариант като параметри. Ще гледам цифрова Тв и филми от пц-то за това ще го използвам."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Как ще се виждат филмите от компютър на ТВ-то ? Има ли някой наблюдения ? И мен не ме блазни двд-то, защото ще се чудя на кого да го подаря (имам домашно кино). По-скоро гледам за сумата да взема оптималния вариант като параметри. Ще гледам цифрова Тв и филми от пц-то за това ще го използвам.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
В тази ценова група каквото и да вземеш, няма да откриеш големи разлики между различните модели. Въпрос на пристрастност е за коя марка ще си дадеш парите. Аз вчера бях тръгнал за Тошиба или Шарп, но в крайна сметка се спрях на Панасоник. Сега точно го настройвам :Dпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Според мен най-добре отиди с лаптоп в магазина и си пусни филм за да добиеш реална представа как ще се вижда. HD и FullHD филмите за съжаление не са толкова разпространени, не и ако искаш да гледаш новите заглавия. Да не се изненадаш после от пикселизации и сенки бягащи след героите.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Хм, замислихте ме. Ще ида да видя как се вижда наистина. А по-кофти ли ще се вижда от този който сам в момента Беко 29 инчово 100 херца?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ogi28b написа:надявам се колегата да ме извиниза лекото отклонение, но колко струва 1 HDMI-кабел? И какво му е особеното, оптичен ли е, златен ли е...?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Вече година гледам Xvid-ове на 32" Шарп и мажат точно толкова, колкото ги маже кодека - т.е. вижда се съвсем нормално. Няма нужда да търсиш HD и Blue ray рилийзи, за да изгледаш хитовете заглавия по тракерите на телевизора. 8 месеца ползвах аналогов VGA изход, сега съм с HDMI - разлика в качеството няма. А да купиш HDMI кабел за 500 лв е глупост - кабела носи ЦИФРОВ сигнал и му е все тая на телевизора дали ще е с платинени, златни или бакърени накрайници. Тия неща играят роля в аналоговите сигнали.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
ogi28b написа:надявам се колегата да ме извиниза лекото отклонение, но колко струва 1 HDMI-кабел? И какво му е особеното, оптичен ли е, златен ли е...?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз имам такъв телевизор от Миналата коледа. Много е боър според мен. Проблеми не е имало никакви, с цифрова съм и образа е добър, макар че не намирам голяма разлика между цифрова и кабелна. Може да го използваш и с двата вида телевизия. Успех с покупката. Определено ти го препоръчвам
--------------------
Коментар
-
Huku написа:Аз имам такъв телевизор от Миналата коледа. Много е боър според мен. Проблеми не е имало никакви, с цифрова съм и образа е добър, макар че не намирам голяма разлика между цифрова и кабелна. Може да го използваш и с двата вида телевизия. Успех с покупката. Определено ти го препоръчвамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
venioid написа:Вече година гледам Xvid-ове на 32" Шарп и мажат точно толкова, колкото ги маже кодека - т.е. вижда се съвсем нормално. Няма нужда да търсиш HD и Blue ray рилийзи, за да изгледаш хитовете заглавия по тракерите на телевизора. 8 месеца ползвах аналогов VGA изход, сега съм с HDMI - разлика в качеството няма. А да купиш HDMI кабел за 500 лв е глупост - кабела носи ЦИФРОВ сигнал и му е все тая на телевизора дали ще е с платинени, златни или бакърени накрайници. Тия неща играят роля в аналоговите сигнали.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар