КОлеги,дайте някоя лека програмка за записване на дискове.Мисля,че не искам да слагам неро,че е много голямо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за записване на дискове?
Collapse
X
-
Humppa
-
bubachko
Power Iso в една доста лека програмка са внедрени функциите на проста CD/DWD записвачка, отваряне/редакция на редица имиджни файлове, както и включването на виртуални дискови устройства, ненам колко си броя, а-ла Daemon Tools... Другото преимущество пред всички останали е, че всичкото това функция работи на Виста. Аз я изтествал и ползвам, и съм страшно доволен. Намерих я както споменах, когато дирих за една от функциите (не помня коя) за да работи под Виста, а получих всичко нАедно
Коментар
-
Явор Митев
Аз съм с Ашанпо и съм много доволен. Освен това има функции за проверка на диска и т.н....в сравнение с НЕРО е в пъти по-лека.
Коментар
-
http://www.cdburnerxp.se/От години в целия офис сме само с нея - естествено периодично си качваме новите версии.Лека, бърза, може и да рипва дискове и да записва музикални...Гледам че и колегата женшен73 е предложил нея - значи не съм само аз доволен...Deepburner също е готина, но е малко по бедна, или поне версиято която съм гледал преди време.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Използвам темата на колегата за един въпрос.Не мога да записвам дискове (CD) на по-ниска скорост от 16Х, а искам да си записвам филмите които гледам на DVD плеъра на възможно по-ниска скорост. Използвам NERO 7 ultra, а устройството е hl-dt-st dvd-ram gsa-h22n. Идеи как да го накарам да се "забави" с писането още?
Коментар
-
Nero 6.6.1.4 Micro Portable. Нито инсталация му трябва нито нищо, 12МБ в една папка.http://portableappz.blogspot.com/search?q=neroFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Пробвай с различна марка подложки. Възможно е проблемът да е от тях. Ако обаче продължи да съществува - смени си програмата с цитираната от мен или Yavor. Все пак е безплатна и за разлика от НЕРО не се нуждае от хакване/кракване/отключване.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар