Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гуми 175х50 R14 откъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гуми 175х50 R14 откъде?

Мой близък си купи наскоро едно seicento, но едвам преди три дни го видях наживо. Оказа се страхотна колица, още повече че е Аbarth - много добро изпълнение.Сладурчето е със страхотни лети джанти и гуми 175х50 R14. Оказва се че това някакъв бутиков размер и като че ли никой тука не го предлага. Обещах на човека да попитам във форума ако има колеги с подобен размер, откъде си пазаруват гуми, защото неговите си плачат за смяна (да не говорим че са летни) .
    ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
    ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
    ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

По принцип в Даяна,даже и да нямат ще ги поръчат но цената ще е убииствена.По добре пробвайте с някой друг размер дали ще ги побере.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Ми то по принцип може да се сложат други джанти, но тия са страхотни - и са си в тунинг-пакета.А кой е стандартния размер за сейчентото?

Коментар

Тук ги имат. Не знам доколко са читави като търговци, но не пречи да пробвате. http://www.evtinigumi.com/
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

DEYAN IYI написа:
          Тук ги имат. Не знам доколко са читави като търговци, но не пречи да пробвате. http://www.evtinigumi.com/
          Благодаря за линка Не са от най-евтинките и са само летни, но и това е нещо.

Коментар

Относно гумите

sclera_bg написа:
            Ми то по принцип може да се сложат други джанти, но тия са страхотни - и са си в тунинг-пакета.А кой е стандартния размер за сейчентото?
            Колега аз притежавам същия автомобил и вече съм с два комплекта лети джанти!155/65 /13 зимни и 175/50/14 летниГумите са от Автоцентър Диана само с поръчка.Ето писмото което ми пратиха относно моето запитване:"Уважаеми г-н Найчев,Размера, от който се интересувате 175/50 R14 се произвежда единствено от PIRELLI - лятна гума. Цената е 140,72 лв. без ДДС и може да се достави единствено със поръчка. Другите марки, с които работим не произвеждат гуми от този размер.С уважение, Lora Rizova"DIANA" LtdTrade departmenttel. + 359 2 814 8165fax. + 359 2 814 8150mob. + 359 887 263 924"Надявам се да ви е полезна информацията!
            Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
            X