Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за полицията в БГ ?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Какво мислите за полицията в БГ ?

    Сега покрай протестите доста се говори за служителите на МВРКакво е вашето мнение за тях?Имали ли сте нужда от тях? Помагали ли са ви? Ако ви се наложи бихте ли прибягнали до помощта им?Не говоря за служителите на КАТ, защото каквото и да се каже за тях ще е малкоДа пусна темата ме провокира една "среща" на мой много близък човек със служител на реда, който извън работно време му посегна с палка...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

    #2
    Почти никога не мисля за тях самите,а само за женската част от фамилията им

    Коментар


      #3
      От полицай до полицай има огроооомна разлика. Ако говориме за фатмаците - тъпо, тъпо та дрънка.
      Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

      Коментар


        #4
        бе напоследък много пушат, ще вземат да хванат я рак, я нещо друго...

        Коментар


          #5
          Смех, просто гОлем смЕх.Една нощна смяна двама пияни цигани не можем да ги изгоним, по улицата минава патрулката и ги викам, първо се обърнаха на другата страна, че не са ме видяли ама излязох на платното пред патрулката и спряха. Казвам му тия двамата цяла вечер не можем да ги изгоним, а единия ми вика аз какво да направя. СмЕх голЕм са. Един пък ме глоби 20лв за това че съм изпреварил боклуджийския камион на непрекъсната линия, ми да ги изчакам освен да изхвърлят всички кофи докато свърши непрекъснатата линия, а, има няма 1,5км, смЕх.Това разбира се важи за повечето, познавам свестни хора, включително и КАТ-аджий Пък и никой не е идеален в работата си нали, ама ни е трудно да си го признаем
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

          Коментар


            #6
            Нали направиха глобата за хвърлен фас 500 лева. Казаха, че вчера 3000 полицаи са пушили и понеже не вярвам да са си хвърлили фасовете в кошчета за боклук, ето ви милион и половина от глоби :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

            Коментар


              #7
              Имат нужда от добро обучение, високи заплати и подмяна на почти целия състав, защото един път топниш ли - няма излизане. Иначе има много честни полицаи, които познавам, жалко, че мутренската част взима превес.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

              Коментар


                #8
                Мисля, че полицията е тази, на която все пак разчитаме за защита на реда и сигурността. Дали го прави успешно - това е друг въпрос. Работата им е изключително стресова и напрегната и не е за подценяване.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                Коментар


                  #9
                  snake написа:
                  Мисля, че полицията е тази, на която все пак разчитаме за защита на реда и сигурността. Дали го прави успешно - това е друг въпрос. Работата им е изключително стресова и напрегната и не е за подценяване.
                  Абсолютно!Но повечето хора свързват полицията с корумпираните катаджии и биещите с палки по стадионите и улиците патрули.В полицията работят и страшно много съвестни хора и вършат дейности, за които повечето дори не подозират че съществуват, и без които нормалният ред няма да го има. Аз лично подкрепям "пушенето" на полицаите пред министерството, въпреки че не обичам пушачите. Иначе е ясно, че във всяко стадо си има мърша.

                  Коментар


                    #10
                    Ако става дума за полиция, която наистина ни защитава и се грижи за нас, полицаи, за които това не е просто професия, а дълг и чест, тогава мога да кажа само едно - R.I.P. Просто Immortal много точно е казал каква асоциация предизвиква думата "полиция" в повечето хора, включително и у мен. Естествено има и изключения, лошото е, че добрите полицаи са изключенията, а не обратното.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

                    Коментар


                      #11
                      Мама му стара все полицаите дето познавате са честнитее и почтените, а ония корумпираните са все някои други - е как става така.Служебно ми се налага да работя от време навреме със служители на МВР - различните им подразделения - от Драгоман та до Бобошево - е такава вопиюща некомпетентност и "бързина" в областта, с която се занимавам не съм срещал в никоя друга администрация!А имам база за сравнение с още 8-9 такива. Остови това, ама неосъзнаващи тъпотията и некомпетентността ти те гледат с онзи особен погледдето се придобива след години, години, години явно упорити тренировки, който трябва да ти каже - Абе кой си ти бе!? С две думи - ти му думай - оно рупа ли рупа. А как се пазят милите... да не изпуснат нещо.. как слухтят ... алелелееее.... Като напсувам некой министър на глас - реакцията им най-много ме разсмива - особенно пък Техния министър. хахахахаа Думи нямам... Само като чуя, че се налага пак да работя с МВР и ми призлява.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

                      Коментар


                        #12
                        Познавам и много, които хич не са цвете за мирисане - арогатни, нагли, тъпи, ограничени и, може би, корумпирани. Но избягвам такива хора, затова, в края на краищата, се оказва, че познавам само добри полицаи. Иначе... нямам лоши спомени от ’служебните’ ми срещи с тях. Бяха много мили и действаха професионално когато ме обраха, а и намериха, каквото откраднаха, без една вещ. Когато ме спират пътни полицаи, никога никой не е искал пари, а и в повечето случаи само гледат лепенките по колата и ме пускат
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                        Коментар


                          #13
                          И преди съм казвал - най-полезни са, кога ги нема

                          Коментар


                            #14
                            Тъпи парчета... Макар, че след, като Държавата им позволява да са корумпирани те, защо да са виновни? При 500лв. заплата и мизерната атмосфера на работа, какви да са? За съжаление не можем да ги изринем и да си внесем отвън, както би било добре да направим и с политиците... а дори заплатите им да станат 1500лв. не мисля, че ще спрят с порочната си практика "ми ся кво праим?". Слава богу не ми се е налагало да се обръщам често към тях, но в малкото случаи, когато съм го правил, не бих казал, че е имало особен ефект.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

                            Коментар


                              #15
                              Когато са решили да стават полицай са знаели за мизерната заплата и мизерната обстановка в която ще работят.Да са станали нещо друго.Ама всички мой познати който станаха полицай си влизат в академията с идеята за лапането после.

                              Коментар

                              Working...
                              X