Сега покрай протестите доста се говори за служителите на МВРКакво е вашето мнение за тях?Имали ли сте нужда от тях? Помагали ли са ви? Ако ви се наложи бихте ли прибягнали до помощта им?Не говоря за служителите на КАТ, защото каквото и да се каже за тях ще е малкоДа пусна темата ме провокира една "среща" на мой много близък човек със служител на реда, който извън работно време му посегна с палка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за полицията в БГ ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Смех, просто гОлем смЕх.Една нощна смяна двама пияни цигани не можем да ги изгоним, по улицата минава патрулката и ги викам, първо се обърнаха на другата страна, че не са ме видяли ама излязох на платното пред патрулката и спряха. Казвам му тия двамата цяла вечер не можем да ги изгоним, а единия ми вика аз какво да направя. СмЕх голЕм са. Един пък ме глоби 20лв за това че съм изпреварил боклуджийския камион на непрекъсната линия, ми да ги изчакам освен да изхвърлят всички кофи докато свърши непрекъснатата линия, а, има няма 1,5км, смЕх.Това разбира се важи за повечето, познавам свестни хора, включително и КАТ-аджий Пък и никой не е идеален в работата си нали, ама ни е трудно да си го признаемFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
snake написа:Мисля, че полицията е тази, на която все пак разчитаме за защита на реда и сигурността. Дали го прави успешно - това е друг въпрос. Работата им е изключително стресова и напрегната и не е за подценяване.
Коментар
-
Ако става дума за полиция, която наистина ни защитава и се грижи за нас, полицаи, за които това не е просто професия, а дълг и чест, тогава мога да кажа само едно - R.I.P. Просто Immortal много точно е казал каква асоциация предизвиква думата "полиция" в повечето хора, включително и у мен. Естествено има и изключения, лошото е, че добрите полицаи са изключенията, а не обратното.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Мама му стара все полицаите дето познавате са честнитее и почтените, а ония корумпираните са все някои други - е как става така.Служебно ми се налага да работя от време навреме със служители на МВР - различните им подразделения - от Драгоман та до Бобошево - е такава вопиюща некомпетентност и "бързина" в областта, с която се занимавам не съм срещал в никоя друга администрация!А имам база за сравнение с още 8-9 такива. Остови това, ама неосъзнаващи тъпотията и некомпетентността ти те гледат с онзи особен погледдето се придобива след години, години, години явно упорити тренировки, който трябва да ти каже - Абе кой си ти бе!? С две думи - ти му думай - оно рупа ли рупа. А как се пазят милите... да не изпуснат нещо.. как слухтят ... алелелееее.... Като напсувам некой министър на глас - реакцията им най-много ме разсмива - особенно пък Техния министър. хахахахаа Думи нямам... Само като чуя, че се налага пак да работя с МВР и ми призлява.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Познавам и много, които хич не са цвете за мирисане - арогатни, нагли, тъпи, ограничени и, може би, корумпирани. Но избягвам такива хора, затова, в края на краищата, се оказва, че познавам само добри полицаи. Иначе... нямам лоши спомени от ’служебните’ ми срещи с тях. Бяха много мили и действаха професионално когато ме обраха, а и намериха, каквото откраднаха, без една вещ. Когато ме спират пътни полицаи, никога никой не е искал пари, а и в повечето случаи само гледат лепенките по колата и ме пускатВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Тъпи парчета... Макар, че след, като Държавата им позволява да са корумпирани те, защо да са виновни? При 500лв. заплата и мизерната атмосфера на работа, какви да са? За съжаление не можем да ги изринем и да си внесем отвън, както би било добре да направим и с политиците... а дори заплатите им да станат 1500лв. не мисля, че ще спрят с порочната си практика "ми ся кво праим?". Слава богу не ми се е налагало да се обръщам често към тях, но в малкото случаи, когато съм го правил, не бих казал, че е имало особен ефект.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар