Аз като автомеханик мога да кажа че лафа който използват повечето колеги когато ти правят колата и ти е..т жената не се гледа по добре не го спазвайте днес дойде свяко ми който е от варна и помоли да му погледнем колата защото си е сменял съединитела а разликата била че педалът му само отлепял по средата а като цяло се е получавал същия проблем при смяната на скоростите казали му че не му е прелепнал съединитела а като я вкарахме на канала се оказа че изобщо не са отваряли кутията а само са стегнали жилото до скъсване сменихме му съединитела и сега като си отиде в варна ще ходи да се разправя с майсторите там, че мисълта ми беше ако можете стоите при колата каквото и да ви правят неговото е ренде знам че е малко извън сверата на форума но съм краино разочарован от тези колеги надявам се че никой от вас не е пострадал от такава измама и не е попадал на маистори който когато правят нещо чупят друга част на колата и те карат ти да си я платишedit: нека ако някой друг колега е пострадал по някакъв начин от подобни МАЙСТОРИ да напише когато свяко ми се обади и ми кажи името на варненския сервиз ще ви кажа името му
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като ти правят колата и ти .....
Collapse
X
-
Не, че ти е по темата, но БЪЛГАРСКАТА дума е свАко, а не свЯко.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Re: Като ти правят колата и ти .....
Dikata_BG написа:Аз като автомеханик мога да кажа че лафа който използват повечето колеги когато ти правят колата и ти е..т жената не се гледа по добре не го спазвайте днес дойде свяко ми който е от варна и помоли да му погледнем колата защото си е сменял съединитела а разликата била че педалът му само отлепял по средата а като цяло се е получавал същия проблем при смяната на скоростите казали му че не му е прелепнал съединитела а като я вкарахме на канала се оказа че изобщо не са отваряли кутията а само са стегнали жилото до скъсване сменихме му съединитела и сега като си отиде в варна ще ходи да се разправя с майсторите там, че мисълта ми беше ако можете стоите при колата каквото и да ви правят неговото е ренде знам че е малко извън сверата на форума но съм краино разочарован от тези колеги надявам се че никой от вас не е пострадал от такава измама и не е попадал на маистори който когато правят нещо чупят друга част на колата и те карат ти да си я платишedit: нека ако някой друг колега е пострадал по някакъв начин от подобни МАЙСТОРИ да напише когато свяко ми се обади и ми кажи името на варненския сервиз ще ви кажа името муTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За съжаление не всеки разбира, за да виси и да гледа какво става, а и не винаги човек има време за това. Все пак решението е само сервизи,, които са се доказали като честни и с качествено изпълнена работа. Затова поправям колата само в един-два сервиза, зависи къде съм и задължително, ако работата е по ходовата част, плащам на независим сервиз (който извършва само диагностика, но не и поправки, затова няма да имат полза да ме лъжат) 5 лева да ми кажат дали има и какво да се прави. Задължително напиши кой е този сервиз, за да не се лъжем и ние да ходим тамВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар