Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е убиецът?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Кой е убиецът?

[quote="baracuda"]КОЙ Е УБИЕЦЪТ? Аз
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

ele написа:
      Цяла България знае, а това, че цяла България знае имали някакво значение? (Ясно е, че през 5 минути падаме от марс, или имаме проблем със задържане на информацията между двете уши) Ами никакво - както се вижда, и с включени, и с изключени фарове, катастрофите ни поставят на "завидното" 4-то място, ако не се лъжа, на милион население. Все пак имаме избор: да направим нещо или нищо да не правим, за да намалим катастрофите. Правенето на нищо е ясно, правенето на нещо е много по-сложно, а много хора замаскират ’правенето на нищо’ с фиктивно ’правене на нещо’. Все пак, ако горната статия, макар и измислена и пораждаща смях в някой хора, накара поне един човек да се замисли и намали скоростта, то тя е имала успех.... и този успех ще е много по-голям, отколкото ако всички седнем и започнем да се смеем ....
      Аман вече от ментори,шаблони и клишета...

Коментар

SHB написа:
        Аман вече от ментори,шаблони и клишета...
        Кое е клише????
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Цяла България знае, а това, че цяла България знае имали някакво значение? (Ясно е, че през 5 минути падаме от марс, или имаме проблем със задържане на информацията между двете уши) Ами никакво - както се вижда, и с включени, и с изключени фарове, катастрофите ни поставят на "завидното" 4-то място, ако не се лъжа, на милион население. Все пак имаме избор: да направим нещо или нищо да не правим, за да намалим катастрофите. Правенето на нищо е ясно, правенето на нещо е много по-сложно, а много хора замаскират ’правенето на нищо’ с фиктивно ’правене на нещо’. Все пак, ако горната статия, макар и измислена и пораждаща смях в някой хора, [b]накара поне един човек да се замисли и намали скоростта, то тя е имала успех[/b].... и този успех ще е много по-голям, отколкото ако всички седнем и започнем да се смеем ....
          Подчертаното за мен е клише!От телевизията ,от вестниците сега и от форума -нявсякъде ни учат как да си живеем живтоа.Цялата ситуация прилича на родителска среща.Отиват родителите на добрите деца,за да нищят проблемите не "лошите".Така и тука-във форум сред(то е относително да се съди ,но си мисля) разумни хора да бистриме проблем ,който е в друга група хора.Още повече ,че въпросното есе,ако е истинска случка е много жалко че е написано в стил Нощен труд,но мисля колегата Кики изчерпа този въпрос.Сега гледах и филма по БТВ свързан с починалото момче.Много да извиняват,но не живеем на една планета, с тях.Аз ли не го разбрах филма или изкараха онзи "рапер" Камората будител на новото време?Та той е от същата страна на барикада с тези които филма целеше да заклейми.

Коментар

ele написа:
            ще ти се да съм казала това, но не съм го казала.
            А какво каза?Резултата от тази статия какъв е?Какво РЕАЛНО направи тази статия или нейният автор?Описа в няколко реда, че са пътували към морето, че не са спряли да помогнат на мотористите, че после са катастрофирали и.... НИЩО!Едно голямо НИЩО!!!Драсканици.... поредния ТЪП афиш на шокиран драскач!Писна ми тъпунгери като тоя да ми обясняват, че може да катастрофирам, че не трябва да карам пил, че може да ме оберат, че като ям боб пърдя или като пуша кашлям - ЗНАМ!!!ЗНАМ също така, че проблемите НЕ СЕ РЕШАВАТ СЪС СТАТИИ За това и тази статия е подходяща за тоалетно четиво.... или директна употреба!И пак, отново, за пореден път - който може да докопа парче от баницата, граби яко!Слави Трифонов, БТВ-Репортерите, Темата на Нова - помия....

Коментар

Колега ти го знаеш но има хора на който постоянно трябва да им се напомня.
              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Наистина ли мислиш, че с повтаряне на едно и също нещо по различни начини, ще въздействаш на хората - няма как да стане Са ше ви кажа нещо - всичко това се прави с ясната и точна цел да постигне.... ДА - сегашната ситуация и НИЩО ДРУГО - не го ли разбирате?!

Коментар

Абе незнам защо се карате но все пак те кара да се замисляш за рисковете който поемаш поемаш всеки ден на пътя когато започнах курсовите инструктора ми каза на първата теория (сряда) когато вие вземете книжките ако ги вземете трябва да знаете че сте с единия крак в затвора (убиици) и с другия крак в гроба (станали жертва на собствената си несообразителност или несаобразителноста на друг водач на МПС) а аз също съм потенциална заплаха на пътя понеже карам без свидетелсто за способност за управление на МПС от категория Б
                  Subaru B9 tribeca 3.0
                  Peugeot 307 04
                  Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                  Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Kuku написа:
                    Наистина ли мислиш, че с повтаряне на едно и също нещо по различни начини, ще въздействаш на хората - няма как да стане Са ше ви кажа нещо - всичко това се прави с ясната и точна цел да постигне.... ДА - сегашната ситуация и НИЩО ДРУГО - не го ли разбирате?!
                    А какво ще постигнем нищо като не казваме??? Може би трябва да преминем на така познатата тактика от комунистическо време: нищо няма да казваме и ще се преструваме, че няма проблем. Това ли е по-удачният вариант според теб? Може би, по тази логика, не трябва да протестираме, защото заплатите са малки, защото са убили някой ей тъй за кеф.... Ами ... да се преструваме, че няма проблеми и да видим дали ще изчезнат. Ако направим това, обаче, веднага ще започнат реплики за това какви овце сме, какво стадо и мърша....Това, че на теб ти е неприятно по една или друга причина, не значи, че другите няма да се опитват да променят нещо.

Коментар

Dikata_BG написа:
                      Абе незнам защо се карате но все пак те кара да се замисляш за рисковете който поемаш поемаш всеки ден на пътя когато започнах курсовите инструктора ми каза на първата теория (сряда) когато вие вземете книжките ако ги вземете трябва да знаете че сте с единия крак в затвора (убиици) и с другия крак в гроба (станали жертва на собствената си несообразителност или несаобразителноста на друг водач на МПС) а аз също съм потенциална заплаха на пътя понеже карам без свидетелсто за способност за управление на МПС от категория Б
                      като си потенциална заплаха и караш без книжка - какво чакаш, да утрепеш някой и тогава да се замислиш ли?Караме се за такива като теб, дето се мислят за богопомазани и джиткат без да им пука за другите на пътя.

Коментар

SHB написа:
                        От телевизията ,от вестниците сега и от форума -нявсякъде ни учат как да си живеем живтоа........
                        Ми по таз логика, колега, някой следващия път, като (ако) мине с пирон по колата ти, ако ти откраднат СДто, че и дори колата - би трябвало да не подаваш жалби или да се заканваш, защото твпите действия биха могли да се тълкуват като намеса в нечий живот.... не мислиш ли? Или според теб е нормално някой да бъде залят с киселина, да бъде убит и т.н. Що трябва да ги съдим престъпниците.... ще вземем, че ще им се намесим в живота и ще им даваме тон как да си живеят живота а????

Коментар

Ти си най примерната гражданка на тази Република,само да вметна че теб човек номоже да те накара да караш със запалени фарове.Нали КАТ го правят за да намалят катастрофите ти като толкова много се пениш за това караш ли вече със запалени фарове?Едва ли ще намалеят но правя опити а ти само се дразниш тука със хората.

Коментар

На никой няма да му пука докато не го засегне. Всеки си мисли на мен не може да ми се случи и гледа новините и маха с ръка и казва леле днеска 30 човека, ама ако някой почнат да се замислят и да карат нормално ще гледаме по новините 10 човека вместо 30.
                            Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

nai7 написа:
                              Ти си най примерната гражданка на тази Република,само да вметна че теб човек номоже да те накара да караш със запалени фарове.Нали КАТ го правят за да намалят катастрофите ти като толкова много се пениш за това караш ли вече със запалени фарове?Едва ли ще намалеят но правя опити а ти само се дразниш тука със хората.
                              Недей да вадиш моите думи от контекста на друг разговор и да ги слагаш тук, още повече, че освен това, което си написал, съм казала много други неща, които обаче не ти се ще да кажеш, защото тогава едва ли ще можеш да се дразниш с мен. Нека не спорим кой с кой се дразни а?

Коментар

baracuda написа:
                                На никой няма да му пука докато не го засегне. Всеки си мисли на мен не може да ми се случи и гледа новините и маха с ръка и казва леле днеска 30 човека, ама ако някой почнат да се замислят и да карат нормално ще гледаме по новините 10 човека вместо 30.
                                Аз бих добавила: Човек има право да прави каквото иска и колкото иска, но само ако това засяга само него и никой друг. Димек - ако искаш да се нальокаш с 10 кила ракия и след това се трупясаш - давай. Обаче ако се нальокаш и след това за кеф да убиеш някой непредумишлено - това вече не става. Или: ако искаш да се качиш в колата, да дадеш газ и да се тряснеш във вратата на гаража - пак може да го направиш... обаче ако се тряснеш в някой друг - вече не е същото.

Коментар

Working...
                                X