КОЙ Е УБИЕЦЪТ? Събота, 2 август, 6.30 часа Опашка пред касата на бензиностанция на изхода на София посока Пловдив. ,,Защо всички са толкова нервни? Виж ги само как влизат да зареждат с 200. Нали са тръгнали на море, би трябвало да са в настроение,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е убиецът?
Collapse
X
-
mnpenchev
Цялата шибана ситуация в шибаната ни държава е така. Настръхнах 5 пъти докато го четях, всеки път по-силно, накрая се просълзих. Не го пожелавам на никого това. Толкова млади хора се трепят по пътищата ... трагедия.
-
mnpenchev
Kuku написа:Тая смешка я имаше преди време.... не помня в кой форум.... ташак работа!Автора спокойно мое се самообеси.... или поне да не пише повече такива глупости
Коментар
-
Kuku написа:Тая смешка я имаше преди време.... не помня в кой форум.... ташак работа!Автора спокойно мое се самообеси.... или поне да не пише повече такива глупостиРепублика на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Kuku написа:Тая смешка я имаше преди време.... не помня в кой форум.... ташак работа!Автора спокойно мое се самообеси.... или поне да не пише повече такива глупостиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз не говорех за катастрофата - говорех за статията Лишена е от смисъл и идея, извода е.... никакъв и е написана като съчинение за лятна ваканция!Да не говорим, че по едно време автора се жалва, как никой не спирал за помощ.... а няколко абзаца по-горе описва как подминават въргалящите се мотористи Ми, ако бяха спряли при инцидента с мотористите, щяха да се забавят и нямаше да се срещнат с оня убиец в насрещното, съответно нямаше да има катастрофа и съответно нямаше да има статия Е за тва е смЕх, щото няма никакъв смисъл от нея!Кой от вас не знае, какво се случва по пътищата? Кой от вас не знае, че може да стане катастрофа при неразумно шофиране? Кой от вас чака статия в интернет за да започне да шофира разумно?Простете острия ми тон, ама ми е писнало едно и също да се натяква постояноо на народа, сякаш преди 5мин. падаме от Марс За мен това не е нищо повече от поредната журналистическа драсканица....
Коментар
-
Има има. В края е. Дето описва чичката, че е изпреварвал без видимост... Дали е реална случка не знам. Просто ми се ще като тръгна на път да не ми се обръщат червата. Много шЕфьори има дето са си купили книжките и такива които искат да утрепят някой на пътя. Ей заради такива хора пускам тази статия, не заради конкретната история, с желание да се предотврати нещо подобно...Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Цяла България знае, а това, че цяла България знае имали някакво значение? (Ясно е, че през 5 минути падаме от марс, или имаме проблем със задържане на информацията между двете уши) Ами никакво - както се вижда, и с включени, и с изключени фарове, катастрофите ни поставят на "завидното" 4-то място, ако не се лъжа, на милион население. Все пак имаме избор: да направим нещо или нищо да не правим, за да намалим катастрофите. Правенето на нищо е ясно, правенето на нещо е много по-сложно, а много хора замаскират ’правенето на нищо’ с фиктивно ’правене на нещо’. Все пак, ако горната статия, макар и измислена и пораждаща смях в някой хора, накара поне един човек да се замисли и намали скоростта, то тя е имала успех.... и този успех ще е много по-голям, отколкото ако всички седнем и започнем да се смеем ....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ми да де, ele, ти го каза - статията е поредното правене на нищо Със същата сила можеше да пише нещо такова:11:00 - Аз, баба и малката ми племенница играем на двора с куклите на малкото, сладко ангелче Мария.11:13 - Кучето грабна жълтата кукла на Мими - УЖАС!!! Мими подгони кучето, спъна се в кофата и падна в кладенеца - УЖАС!!! УЖАС!!! УЖАС!!! 11:30 - Пожарникарите извадиха Мими от кладенеца - лекарите се суетят около нежното й телце - УЖАСЕН ШОК!!! УЖАСЕН УЖАС!!!11:40 - Лекарите казват, че има само счупено краче и натъртени гърди - ПАК УЖАС!!! 12:00 - Дядо се прибра - той е оставил кладенеца отворен и кофата до него понеже сипвал вода на кучето - УЖАС!!! Това мръсно куче - детеубиец!!!Знаете ли колко кладенеца годишно остават отворени през деня?Знаете ли колко хора годишно се спъват в кофи, след като са подгонили куче?Знаете ли колко кучета всяка година си играят с кукли?Вземете си поука
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар