...играеща героинята Елица в "Забранена любов" по НТВ. Направо се влюбих..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Толкова красиво момиче, с такова излъчване.....ама не перверзно красива, че да "фанеш и да я......"....ами да я фанеш и....да се ожениш за нея. Излъчва неподправен стил, красота и чар. Страхотна красавица......Иначе сериала не е лош, ако в началото успееш да свикнеш с изкуствените диалози и сценично поведение. Има няколко екземпляра, дето имам чувството че са ги дръпнали на слизане от метрото....Та....някой да знае кое е това прекрасно момиче....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е актрисата...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
bicho1976 написа:Красавица и лоша актриса.Поне за мен.Иначе сериалчето си го бива,писнами от някакви американски бози.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Актрисата е Саня Борисова и според мен също е катастрофално слаб актьор. Мария Статулова разбира се не участва в класацията - тя е друга бира.На мен най-много ми харесва как играят:1. Константинов - Тодор Танчев2. Мартин - Ники Илиев3. София - Елен Колева4. Нора Сартори - Яна Кузова5. Димитър Белев - Ивайло ГерасковЛично според мен Яна Кузова си е истинска находка.Най-слаб(никакъв) актьор1. Саня Борисова - елица Константинова2. Фахрадин Фахрадинов - Явор Белев3. Таня Димитрова - Силвия Сартори4. Албена Ставрева - Надежда Белева5. Сем. Асенови - и майката и дъщерята са трагедия
Коментар
-
Тая кифла е и рекламно лице на ЦКБ. Лошо няма, но е лоша актриса, Явка, не ти знам вкуса, но за мен е поредната празноглава манекенка пробваща се в киното (оп, телевизията). Сериала е отвратителна латино боза правена по български - един пандизчия само що-годе го играе човешки и един "борец". Останалите са Айран без кисело мляко - сиреч (ще рече) - гола ВОДА.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Тая кифла е и рекламно лице на ЦКБ. Лошо няма, но е лоша актриса, Явка, не ти знам вкуса, но за мен е поредната празноглава манекенка пробваща се в киното (оп, телевизията). Сериала е отвратителна латино боза правена по български - един пандизчия само що-годе го играе човешки и един "борец". Останалите са Айран без кисело мляко - сиреч (ще рече) - гола ВОДА.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар