Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е актрисата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жена ми онзи ден ми каза, че тези дни тръгва пак, но в друг час или нещо такова....ще проверя и ще пиша пак.

Коментар

Авео написа:
      Жена ми онзи ден ми каза, че тези дни тръгва пак, но в друг час или нещо такова....ще проверя и ще пиша пак.
      Мдаааааа,от 16.30 всеки делничен ден.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

До колкото разбрах, ще дават повторения на досегашните излъчвани епизоди. Иначе сериала не е никак лош. Малко е странен след като сме свикнали да гледаме само сериали с имена от типа Хуан+нещо си. Напоследък дават един "Неубоздани красавици" - е българския вариант по ми харесва. За актьори най-много ми харесва Андрей - лелеее направо ще го скина това момченце :DЯвор е типаж, който не само не ми харесва като мъж, но и типажът мъ във филма изглежда супер посредствено. Като жена най - много ми харесва - Анастасия - божествена е!
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Със съжаление установих,че са повторения... Що така??? Къде са новите епизоди,питам аз?
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Със съжаление установих,че са повторения... Що така??? Къде са новите епизоди,питам аз?
            Според мен искат да вдигнат още малко "шум" около филма, за да може да го дават повече време и да е по-вървежен...Няма лошо - готино е филмчето

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Irka_fihi написа:
              Според мен искад да вдигнат още малко "шум" около филма, за да може да го дават повече време и да е по-вървежен...Няма лошо - готино е филмчето
              Ахааааа,да тръпнем в очакване,демек. Ми добре,ще тръпнем... Авео, дерзай, скоро ще да е.
              Ванга

Коментар

Аз лично много тръпна вече... :D Иначе предполагам, когато повторят всички епизоди досега в друг часови пояс ще обявят неверояятното продължение.А, тоя Андрей бих го разпокъсала без никакви скруполи :D

Коментар

как немогат да направят по комерсиален сериал в България!предпочитам да гледам войната на таралежите от колкото него.
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

chapat написа:
                    как немогат да направят по комерсиален сериал в България!предпочитам да гледам войната на таралежите от колкото него.
                    Ако някой ми каже от къде да си го дръпна шапка му свалям.

Коментар

chapat написа:
                      Ми на нас,женките,ни харесва, щот има либоф, интриги, ревност, отмъщение, мистерии, ред сълзи-ред сополи...все от този род.
                      Ванга

Коментар

Aбе да ти кажа не на всички жени харесва. Аз съм спротиворечиво мнение.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                          Aбе да ти кажа не на всички жени харесва. Аз съм спротиворечиво мнение.
                          Добре де,имах предвид повечето, не се изразих правилно.
                          Ванга

Коментар

Повече от 2 години след тази тема аз преоткрих сериала "Забранена любов". От 2 месеца редовно си го следя по пенсионерски в 18:30 по Нова :D . Не знам какви серии дават сега, стари ли са, нови ли са, но аз не съм ги гледал. Не знам и колко серии съм изпуснал, но явно не са били особено важни. Ако някой не е в час:- Елица загина в опит да спаси брат си Явор, който искаше да се хвърли от една скала заради невъзможната любов с Елица, за която доскоро не знаеше, че му е сестра. Сложно, но нормално за сапунка. Все си мислех, че в крайна сметка ще се окаже, че не са брат и сестра, но не познах, засега.- Борис разкара Анастасия, след като разбра, че го е лъгала 20 години.- Димитър призна на жена си Надежда, че и той я е лъгал 20 години и Елица е негова дъщеря.- Марина и Андрей се ожениха, но не са особено щастливи. - Мартин забива с мистичната Ева Захариева, която май е имала нещо с баща му Борис.- Борис взе заем 1,5 милиона от мафиота Юри и не успя да му се издължи в срок. Ами това е засега. Филмчето е готино, гледам го с удоволствие.Ето ги и основните герои в момента: Анастасия:Борис:Димитър - ха, това май е Ивайло Герасков:Надежда:Марина:Андрей:Мартин:Ева Захариева:Явор:И разбира се Елица:
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Най-красивата в сериала си е Елена Петрова, а на фона на актьорските умения на останалите е направо супер актриса.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                                Най-красивата в сериала си е Елена Петрова, а на фона на актьорските умения на останалите е направо супер актриса.
                                В тоя сериал пък къде играе Елена Петрова, щото аз не помня..., а за разлика от Снейк не го гледам в 18:30 щото още съм на работа.
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X