Жена ми онзи ден ми каза, че тези дни тръгва пак, но в друг час или нещо такова....ще проверя и ще пиша пак.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е актрисата...
Collapse
X
-
Явор Митев
-
До колкото разбрах, ще дават повторения на досегашните излъчвани епизоди. Иначе сериала не е никак лош. Малко е странен след като сме свикнали да гледаме само сериали с имена от типа Хуан+нещо си. Напоследък дават един "Неубоздани красавици" - е българския вариант по ми харесва. За актьори най-много ми харесва Андрей - лелеее направо ще го скина това момченце :DЯвор е типаж, който не само не ми харесва като мъж, но и типажът мъ във филма изглежда супер посредствено. Като жена най - много ми харесва - Анастасия - божествена е!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Със съжаление установих,че са повторения...Що така??? Къде са новите епизоди,питам аз?
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Irka_fihi написа:Със съжаление установих,че са повторения...Що така??? Къде са новите епизоди,питам аз?
Авео, дерзай, скоро ще да е.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi
chapat написа:как немогат да направят по комерсиален сериал в България!предпочитам да гледам войната на таралежите от колкото него.
Коментар
-
chapat написа:как немогат да направят по комерсиален сериал в България!предпочитам да гледам войната на таралежите от колкото него."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Повече от 2 години след тази тема аз преоткрих сериала "Забранена любов". От 2 месеца редовно си го следя по пенсионерски в 18:30 по Нова :D . Не знам какви серии дават сега, стари ли са, нови ли са, но аз не съм ги гледал. Не знам и колко серии съм изпуснал, но явно не са били особено важни. Ако някой не е в час:- Елица загина в опит да спаси брат си Явор, който искаше да се хвърли от една скала заради невъзможната любов с Елица, за която доскоро не знаеше, че му е сестра. Сложно, но нормално за сапунка. Все си мислех, че в крайна сметка ще се окаже, че не са брат и сестра, но не познах, засега.- Борис разкара Анастасия, след като разбра, че го е лъгала 20 години.- Димитър призна на жена си Надежда, че и той я е лъгал 20 години и Елица е негова дъщеря.- Марина и Андрей се ожениха, но не са особено щастливи. - Мартин забива с мистичната Ева Захариева, която май е имала нещо с баща му Борис.- Борис взе заем 1,5 милиона от мафиота Юри и не успя да му се издължи в срок. Ами това е засега. Филмчето е готино, гледам го с удоволствие.Ето ги и основните герои в момента: Анастасия:Борис:
Димитър - ха, това май е Ивайло Герасков:
Надежда:
Марина:
Андрей:
Мартин:
Ева Захариева:
Явор:
И разбира се Елица:
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
dikanio написа:Най-красивата в сериала си е Елена Петрова, а на фона на актьорските умения на останалите е направо супер актриса.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар