от време на време попадам на Тройка на Разсъмване по Витоша и като четат мненията от форума все споменават nikki sixxи днес се замислих че това може би е нашия човеквземи ни поздрави един път в ефира де :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нашето момче nikki sixx много го споменават по радиото :)
Collapse
X
-
Ей Ейаз първи бях писал за това...... мисля че в срещите за Варна ....ама не бях сигорен дали е тойдори мисля че пъснах 1 съобщение точно за него да го питам ама никой не обърна внимание хахбрао никинеска пак нещо там за СЕКСА беше написал ама бях с клиенти и не слушах многоначе сяка сутрин си го бича това радиоот 7 до 10и после ЕНЕРЖИ там пущат най яката музика от 90-те години повече само ретро!!брав на НАШИЯ НИКИИИИИИИИИИспомени и форума беили спомени за кола 312 :Пех аре неделя на срещата ще се видим
Коментар
-
Хех... мииии, извинявам се, че не съм обърнал внимание на някое съобщение.., ама предвид факта колко хранилка има... възможно е в бързината да съм затрил нещо! Иначе... за нашия форум мое да урЕдим нещо - ше помислим на срещата. Въпреки, че... на таз неделната едва ли ще съм.., шото утре тръгвам за Бургас.. на коледен банкет на фирмата, и неам идея кога ше се върна! Обаче ше направим нещо по въпроса - обещавам! Той и Ваньо няколко пъти подмята за сътрешното слушане на радиото... и то точно тая станция.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Въпреки, че... на таз неделната едва ли ще съм.., шото утре тръгвам за Бургас.. на коледен банкет на фирмата, и неам идея кога ше се върна! Обаче ше направим нещо по въпроса - обещавам!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:nikki_sixx написа:Въпреки, че... на таз неделната едва ли ще съм.., шото утре тръгвам за Бургас.. на коледен банкет на фирмата, и неам идея кога ше се върна! Обаче ше направим нещо по въпроса - обещавам!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:donnna написа:nikki_sixx написа:Въпреки, че... на таз неделната едва ли ще съм.., шото утре тръгвам за Бургас.. на коледен банкет на фирмата, и неам идея кога ше се върна! Обаче ше направим нещо по въпроса - обещавам!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:с три жени!?!?!?!?! ти да не обърка темата???!?!?! оная за кумицата отдавна не е актуална и си я занемарил нещоТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Уикипедия знае за нашият герой за да разкрие достатъчно Оригиналът: http://en.wikipedia.org/wiki/Nikki_SixxSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар