Тук-там и по сливенските кръстовища има камери. Друг е въпроса, че май са само охранителни, щото досега никой не е получавал "честитка" от тях. У наш’то село още не съм забелязал по кръстовищата, но със сигурност (личен опит) има 1-2 цивилни автомобила, оборудвани с камера и радар, дето дебнат на най-невероятни места и после ти прожектират кино с доста скъп входен билет На втория път викам "ми аз тоз филм вече съм го гледал" и те се пукнаха да се смеят. Но няма как, не ми се размина, "щото няма как да изтрием филмчето"...
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Разбира се че е така колега, ама на тебе никога ли не ти се е налагало да цепиш секундата, защото ако не значи живееш скучен живот
На мен не ми се е налагало, а това не значи, че живея скучен живот. Много жалко ако твоята тръпка в живота е да минеш на червено щото не си тръгнал 5 минути по-рано.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Разбира се че е така колега, ама на тебе никога ли не ти се е налагало да цепиш секундата, защото ако не значи живееш скучен живот
Ако ти се налага да минеш на червено, за да сцепиш секундата, значи е трябвало да тръгнеш по-рано. Аз не съм стриктноспазващ закона и често карам с превишена скорост, но минаването на червен светофар е от най-просташките изпълнения, според мен.
Коментар