Днес видях следния казус, колата спряна на аварийки на място разрешено само за престой (забранено е паркирането), я вдигна паяк.Възможен ли е този вариант след като колата е на аварийки? То е ясно, че колата си беше ок и в нарушение, обаче какво правим, ако наистина колата има технически проблем? На снимките, които прави полицая се вижда, че колата е на аварийки (мигачите светят). Как ще обоснове акта този полицай? П.С. Според мен отговора е, че шофьорът не е обозначил с триъгълник автомобила, но от друга страна на разрешените за престой места какъв триъгълник може да търсят?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли паяк да вдига коли с включени аварийки и защо?
Collapse
X
-
по закон престоя не трябваше ли да е автомобил с водач вътре? освен това по-добре не пускайте аварийки в такива ситуации- идват директно при вас дори да имат избор, защото се очаква че сте наблизо и ще ги видите и ще идете да им подарите 10-20 кинта без да ги отчетатLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз се чудя защо си мислите, че като са включени аварийните - всичко е позволено....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:След като шофьора го няма си е чисто паркиране на знак за забранено спирането! Та номера с аварийките явно не върви!
Коментар
-
Определено си личи кога една кола се е повредила в движение, и е спряна аварийно, и кога е паркирана против правилата било то и с включени аварийки, габарити, светлини в пръскалките и други глупости. То вярно че вече за щяло и нещяло се пускат. Не знам кой го измисли това че като искаш да се извиниш или да кажеш "благодаря" на някой, трябва да пускаш аварийки. Някой знае ли ? одеве един голф двойка, от него се разтовариха 5 цигани, колата беше с повреда в окачването, вероятно шарнир. Мигаше на аварийки, и си личеше че си има сериозна повреда. А циганите както са петима, хванаха го за предницата и го преместиха настрани!
Коментар
-
Разбира се че хубаво да благодариш, да се извиниш. Но специално пускането на тези светлинки ми е интересно откъде навлезе? Предпочитам метода "махване с ръка". Ако някога ми се случи млада дама да го направи, ще използвам метода "въздушна целувка", ама едва ли някога.... жена.... предимство...
Коментар
-
ogi28b написа:Разбира се че хубаво да благодариш, да се извиниш. Но специално пускането на тези светлинки ми е интересно откъде навлезе? Предпочитам метода "махване с ръка". Ако някога ми се случи млада дама да го направи, ще използвам метода "въздушна целувка", ама едва ли някога.... жена.... предимство...Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Ако оставиш прозореца леко отворен няма да я вдигне паяка, ама ще посмееш ли да си оставиш така колата...?Аз лично не смея, откакто ограбиха колата на един приятел до съдебната палата ... заключена и с пусната аларма.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар