Днес видях следния казус, колата спряна на аварийки на място разрешено само за престой (забранено е паркирането), я вдигна паяк.Възможен ли е този вариант след като колата е на аварийки? То е ясно, че колата си беше ок и в нарушение, обаче какво правим, ако наистина колата има технически проблем? На снимките, които прави полицая се вижда, че колата е на аварийки (мигачите светят). Как ще обоснове акта този полицай? П.С. Според мен отговора е, че шофьорът не е обозначил с триъгълник автомобила, но от друга страна на разрешените за престой места какъв триъгълник може да търсят?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли паяк да вдига коли с включени аварийки и защо?
Collapse
X
-
по закон престоя не трябваше ли да е автомобил с водач вътре? освен това по-добре не пускайте аварийки в такива ситуации- идват директно при вас дори да имат избор, защото се очаква че сте наблизо и ще ги видите и ще идете да им подарите 10-20 кинта без да ги отчетатLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз се чудя защо си мислите, че като са включени аварийните - всичко е позволено....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:След като шофьора го няма си е чисто паркиране на знак за забранено спирането! Та номера с аварийките явно не върви!
Коментар
-
Определено си личи кога една кола се е повредила в движение, и е спряна аварийно, и кога е паркирана против правилата било то и с включени аварийки, габарити, светлини в пръскалките и други глупости. То вярно че вече за щяло и нещяло се пускат. Не знам кой го измисли това че като искаш да се извиниш или да кажеш "благодаря" на някой, трябва да пускаш аварийки. Някой знае ли ?одеве един голф двойка, от него се разтовариха 5 цигани, колата беше с повреда в окачването, вероятно шарнир. Мигаше на аварийки, и си личеше че си има сериозна повреда. А циганите както са петима, хванаха го за предницата и го преместиха настрани!
Коментар
-
Разбира се че хубаво да благодариш, да се извиниш. Но специално пускането на тези светлинки ми е интересно откъде навлезе? Предпочитам метода "махване с ръка". Ако някога ми се случи млада дама да го направи, ще използвам метода "въздушна целувка", ама едва ли някога.... жена.... предимство...
Коментар
-
ogi28b написа:Разбира се че хубаво да благодариш, да се извиниш. Но специално пускането на тези светлинки ми е интересно откъде навлезе? Предпочитам метода "махване с ръка". Ако някога ми се случи млада дама да го направи, ще използвам метода "въздушна целувка", ама едва ли някога.... жена.... предимство...Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Ако оставиш прозореца леко отворен няма да я вдигне паяка, ама ще посмееш ли да си оставиш така колата...?Аз лично не смея, откакто ограбиха колата на един приятел до съдебната палата... заключена и с пусната аларма.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар