Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на РС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на РС

Колеги,дойде време на малкия/10г./да му сменя стария комп.Детето си събира парички от шестиците и ние ще помогнем да достигнем около 500 лв.Искаме комп.за игри и ако може TFT монитор втора употреба.Вие може ли да ми помогнете с избор на компютър и доставчик.Благодаря Ви предварително.

Колега дори монитора да е втора употреба ТФТ пак ще е към 180-200лв. Което значи че за РС имате около 300. За тези парички трудно ще се сглоби конфигурация за игри.
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Гледайте за изгорели пиксели, ако ще купувате TFT 2-ра ръка. А с този ограничен бюджет PC-то пак може да е 2-ра ръка - Пентиум4. За 500 лв толкова.

Коментар

Провери в този магазин аз си взех от там монитор и съм доволен. Определено 500лв са молко за това което искаш, дори и за втора ръка.http://subincho.com/
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Това става ли за игри - http://www.comtradebg.com/celd-18g1g...Монитор има в Техномаркет за 200 лв-нов и аз си мисля,че втора употреба ще се намери за 120-130 лв.Може би нещо много не съм в час?

Коментар

Виж и това. http://pleven.dalavera.net/product/v...nitor-365-leva

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

willow75bg написа:
              Това става ли за игри - http://www.comtradebg.com/celd-18g1g...Монитор има в Техномаркет за 200 лв-нов и аз си мисля,че втора употреба ще се намери за 120-130 лв.Може би нещо много не съм в час?
              Категорично не става!Видео картата е вградена в дъното.За този бюджет много трудно ще си вземеш машина подходяща за игри,особенно пък за по-новичките.Може да обмислиш да вземеш монитор с кинескоп(ако нямаш).Значително по-евтини са(ще отделиш повече пари за машината) със значително по-дълъг живот,нямат изгорели пиксели, и според мен картината на евтин модел кинескоп е на нивото на добро LCD ако не и по-добраСега незнам новите модели LCD как са ,но преди години съм виждал с изгорял цял ред пиксели,втора употреба такъв тип монитор не бих си взел.

Коментар

За такива неща говоря.Този има ли записвачка,че съм малко бос и видеокартата става ли според Вас.За монитора им,сигурно е някакъв лампов.Дайте още някакви оферти,ако може и да ми подскажете кои съставки са добри/звукова,видео карта,процесор и т.н./Тенкю много.

Коментар

Ами този за 365лв мисля,че няма записвачка има четец само, но поне в началото записвачка няма да ти трябва.За още 135лв може да си вземеш и видео карта и горе долу ще закърпиш положението http://jmt.bg/?go=100&jgroup=14&jsub...=19669&value=2

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

willow75bg написа:
                    За такива неща говоря.Този има ли записвачка,че съм малко бос и видеокартата става ли според Вас.За монитора им,сигурно е някакъв лампов.Дайте още някакви оферти,ако може и да ми подскажете кои съставки са добри/звукова,видео карта,процесор и т.н./Тенкю много.
                    Еми то май за игри всичко е важно.Но основно хубава видеокарта-да не е вградена към дъното,да е на PCI слот,да има собствена памет поне 128,да е поне ДДР2...Двуядрен проц. мисля ,че също е силно препоръчително и доволно количество РАМ 1 гб и нагоре пак ДДР 2.

Коментар

Ако взимаш еЛСиДи монитор задължително преди да го платиш гледай за пикселите, защото после вече може да е късно! На гаранционните карти някой фирми пишат до 2 пиксела изгорели не се покриват гаранционно! Така че не от Техномаркет!
                      F31 BMW 320d

Коментар

Ястна е работата,ще си ползвам старото Сони и така ще ми останат 500лв. само за компютър.По-нататък ще събираме за монитор.Ха сега дайте да видим какво ще измислим.

Коментар

willow75bg написа:
                          Ястна е работата,ще си ползвам старото Сони и така ще ми останат 500лв. само за компютър.По-нататък ще събираме за монитор.Ха сега дайте да видим какво ще измислим.
                          Колега, ако може и едно съветче от мен - ако го ползва малкия, колкото и ограничен бюджет да имаш, гледай монитора да има минимално време за опреснение ( Response Time ) го пишат, гледай да е 2ms, все пак става въпрос за детски очички.

Коментар

в метро има оферта 3 в 1 комп, ЛСД и принтер май за 600 лева... а аз си взех нов ЛСД за 239 лв. - 19 инча ЛГ миналия месец от Стемо....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да и аз имам няколко 19" ЛДжита в офиса и са перфектни, но тези които сега се продават са с изгорели пиксели повечето!
                              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                              X