момчета,мойте саболезнования,затова и на запад си купуват нови коли,аз си ги оправям сам колите , но имам наблюдения върху мои познати които им правя колите на добра воля,ама като ги видя че са ммного боси и ако съм монтьор като нищо може да се изкуша и да ги обръсна за дреболия,с разликата че бих им свършил работата .ами нищо не мога да ви помогна ,или се научете да си оправяте колите ,или изкарвайте много пари за нови коли ,или ползвайте градски транспотрт................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борба срещу монтьорите
Collapse
X
-
Охх, тва с некадърните майстори ми е болна тема! Заради такива онзи ден ми изгоря инсталацията и замалко не се подпали и цялата кола Като я закарахме в сервиза, да си видят резултата казаха да си я оправям, нямали електротехник и нищо неможели да направят! Сега е в сервиза на ФИАТ, дано и от там не се изложат! Решила съм да не оставям така нещата и да искам обезщетение за нанесените щети и причиненото ми неудобство!НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!
Коментар
-
BEAUTY написа:Охх, тва с некадърните майстори ми е болна тема! Заради такива онзи ден ми изгоря инсталацията и замалко не се подпали и цялата кола Като я закарахме в сервиза, да си видят резултата казаха да си я оправям, нямали електротехник и нищо неможели да направят! Сега е в сервиза на ФИАТ, дано и от там не се изложат! Решила съм да не оставям така нещата и да искам обезщетение за нанесените щети и причиненото ми неудобство!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Оххх къде подхванах тази болна тема. Следващия път когато пошадна на некадърник хващам 2-3-ма приятели събличаме го чисто гол и го напляскваме по дупето докато пусне кръв. Ще снимам с телефона и ще го пусна по нета. Да го гледат другите " майсторчета" и да си правят сметка. Май само така ще хванат страх.
Коментар
-
На мен сега ми предстои смяна на ангренажен ремък и незнам къде да отида.Онзи ден си взех ремъка и ролките за 100 лв и от тогава все питам познати при кой да ида,един ми казва ходи при еди кой си,друг не ходи при него,и така лутам се аз си а докато намеря майстор може и да стане белята.Ако някой от Бургас знае читав майстор да ми каже ще съм му благодарен.
Коментар
-
Оф, то това не е само при автомонтьорите...Ами сервизите за електроника - нося телевизора на майка ми на ремонт (изчезнал звук) - оправят го, взимат 40 лв, и още на същата вечер почва да прави разни чалъми - да се изключва и включва когато си иска. Пак ли да го нося?!?!Друг случай - нося гаранционен телевизор (на тъста) на ремонт. Искат да им занеса и дистанционното. Нося го. Чисто ново, никога не вадено от целофана, така си работи. (прищявка на тъста). Връщат ми телевизора оправен и едно старо и олющено дистанционно, дори леко различаващо се като модел от мойто (едно ръбче на капака на батериите). Следва спор от моя страна, и финалния отговор е следния - "или взимаш това, или никакво". Писнало ми е от сервизи. Вече като закарам колата някъде, ако се наложи (т.е. ако не мога сам да си я оправя), седя им на главите и ги гледам какво правят и как го правят. Иначе няма оправия.Всичко опира пак до ниските доходи на Българина. Я да си взимахме европейски заплати - колата само в оторизиран сервиз, с касов апарат и съответните гаранции и т.н.Ама...като няма...
Коментар
-
Аз от съм страшно доволна от моя майстор. Не разбирам, за да кажа какви части ми е слагал и така нататък. То ако човек тръгне да се вглежда във всичко няма да му остане време да живее. Иначе съм на мнението, че когато някой ден си изпатя от майстор (сигурно ще стане) просто ще си намеря друг-такъв е живота. Вие все едно не сте излъгали абсолюютно никога и не сте се изкушавали да врътнете някоя далаверка, за по-охолени празници. (сега няма нужда да ме оборвате за това кой колко е честен) Наздраве...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар