Здравейте на всички. От скоро съм във форума. Купихме на жена ми Фиат Пунто. Много добра количка. По нататък ще кача снимки. Но искам да засегна една друга болна тема сигурно не само за мен, а и за стотици изпатили от некадърни майстори.Искам да пусна тази тема, за да разбера какво може да се направи срещу некадърните майстори които вместо да оправят колите ги развалят повече или оправят едно развалят друго. И да носят някаква отговорност. Може ли да се направи някакъв протест срещу тях в правителството. Да се вкара някакъв закон който да ни защити от некадърниците и от мошениците. Не да ти вземат парите за нещо което не са го сменили. Вече ми писна. Ако може да се предприеме нещо и да се свържем с хора от другите форуми. Вече съм писал във форума на Форд. Ако трябва ще се регна във всички форуми и ще пиша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борба срещу монтьорите
Collapse
X
-
Абе човеко замисли се малко какво пишеш, единствено и задължително е да се вкарат всички сервизи в регистър и да си плащат данъците, малко са тези, които издават фактури и касови бележки, а би трябвало даже и гаранция да издават за извършената работа. Това да се направи протест с/у некадърните монтьори, значи че трябва да се вдигне протест и срещу некадърните майстори : водопроводчици, шпакловчици, мазачи, плочкаджии, дограмаджии, ел.техници и страшно много други, абе в която и професия да е, е пълно с некадърници, е хайде да се вдигне протест срещу всичките. :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
nickoo написа:Но монтьорчето може с некадърната си работа да предизвика недай си боже катастрофа и да отнеме живот.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За последно си спомням - като ми казаха че трябва да оставя колата сутринта, и да ми се обадят като е готова, се отказах от сервиза. В последствие с помощта на съфорумци, си направих ремонта сам, с помощта на приятел, за 25 минути. Не си спомням някога отнякъде да са ми издали касова бележка, освен от гуми- център диана.
Коментар
-
///// написа:Колега, която и професия да е - винаги си има "черните овце"! И в този ред на мисли питам аз - добре де, а ти не си ли грешил в твоята професия, в твоя бранш?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Кое ни е наред в държавицата, че това да е? На, кой му пука за човешкият живот?! Преди доста години, когато не смеех да пипам по колата ходих да ми сменят накладките. След няколко дни единият спирачен апарат се откачи от едната страна и започна да дрънка зверски по джантата. Отивам при онези идиоти и им казвам "ОК, не се затегнали болта, дайте сега да намерим такъв болт", а те "Абе ти добре ли си, от тогава мина много време, това е невъзможно!" Ако сега ми се случи подобна случка, връщам се в колата взимам мачетето и ги започвам с опакото наред!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Просто всеки монтьор трябва да е на отчет пред някоя институция. Да си плаща някакви данъци или такси и като сгафи отиваш в съответното ведомство и пускаш жалба. При няколко доказани вреди - гонят монтьора и повече не работи като такъв.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар