Flow написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да върна картата на Лукойл...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
В началото на темата все си мисля, че говорехме за бензина специално... то не се намесиха пропан-бутан, дизел и само ракия дето остана да си приказваме коя била по-добра. И ставаше въпрос специално за ЕКО 95+, а не за алпин-дизел и какви ли не други неща!Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Atanas71 написа:[quote:21ddb4cf95="Flow"][quote:21ddb4cf95="Авео"]Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.Авео написа:Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.
Коментар
-
Така и така не зареждате с карти на лукойл - взимайте от форумските карти за ЕКО и зареждайте с отстъпка за форума. Аз вече си взех. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428
Коментар
-
Кой ще ми даде като поискам такава карта?П.П.: Вие от кой бензин зареждате на ЕКО: Unleaded 95 или EKO Kinitron 95 +?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз си я взех от управителката на самата бензиностанция,заредих,попитах на касата за такава карта и те ме изпратиха при управителката им която с любезност ми я даде----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Айде и аз да драсна нещо по темата... Преди 4-5 месеца се ъпгрейднах към Алфа. Първо захранване от 2-3000км с Лукойлски 98. Колата умря, сеца, придърпва, аз мамичосвам джамбазина (извинявам се за което). После почерпих мъдри мисли от Алфа форума. Преминаване към Еко Кинитрон 100. Колата възкръсва. Аз доволен и щастлив. Авео пуска темата. Аз викам да пробвам ОМВ Карера 100. Ха! Колата започна да харчи по-малко... свали разхода с около един-два литра на 100км. Извод: Еко Кинитрон 100 добре, но нещо послъгват май или и аз не знам какво правят. ОМВ Карера 100 от ОМъВъ-то на Ботевградско на изхода от Сф. най-доволен и като вървеж и като разход.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
ogi28b написа:Така и така не зареждате с карти на лукойл - взимайте от форумските карти за ЕКО и зареждайте с отстъпка за форума. Аз вече си взех. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Авео написа:Няма да ти обяснявам, дали мога повече от 120 км. и дали толкова си мога, щото ще ни се смеят. Не сме в детската градина...Съветвам те едно. Отвори темата от първото мнение. Вземи един лист и химикал, направи три графи и отбележи в тях съответно:1.Доволни от Лукойл2.Недоволни от Лукойл3.Без разликаТегли чертата после и .... обещавам темата да я заключа, та да се спре с оплюванетоFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Явор Митев
Flow написа:....!
Коментар
-
Flow написа:Авео написа:Няма да ти обяснявам, дали мога повече от 120 км. и дали толкова си мога, щото ще ни се смеят. Не сме в детската градина...Съветвам те едно. Отвори темата от първото мнение. Вземи един лист и химикал, направи три графи и отбележи в тях съответно:1.Доволни от Лукойл2.Недоволни от Лукойл3.Без разликаТегли чертата после и .... обещавам темата да я заключа, та да се спре с оплюването
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар