Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Flow написа:
    ......
    Няма да ти обяснявам, дали мога повече от 120 км. и дали толкова си мога, щото ще ни се смеят. Не сме в детската градина...Съветвам те едно. Отвори темата от първото мнение. Вземи един лист и химикал, направи три графи и отбележи в тях съответно:1.Доволни от Лукойл2.Недоволни от Лукойл3.Без разликаТегли чертата после и .... обещавам темата да я заключа, та да се спре с оплюването

Коментар

В началото на темата все си мисля, че говорехме за бензина специално... то не се намесиха пропан-бутан, дизел и само ракия дето остана да си приказваме коя била по-добра. И ставаше въпрос специално за ЕКО 95+, а не за алпин-дизел и какви ли не други неща!
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Atanas71 написа:
        [quote:21ddb4cf95="Flow"][quote:21ddb4cf95="Авео"]Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.
        Авео написа:
        Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.
        Забравям всичко, писано до тук, освен че съм карал с дизел от всички големи компании, нямал съм проблеми и в момента карам само с LUKoil. Според Вас

Коментар

Така и така не зареждате с карти на лукойл - взимайте от форумските карти за ЕКО и зареждайте с отстъпка за форума. Аз вече си взех. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428

Коментар

И аз вчера си взех картата от ЕКО.Дадоха я веднага след като попитах
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Кой ти я е дал и кой си попитал?

Коментар

Кой ще ми даде като поискам такава карта?П.П.: Вие от кой бензин зареждате на ЕКО: Unleaded 95 или EKO Kinitron 95 +?
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                  Кой ще ми даде като поискам такава карта?
                  В темата по-горе е написано който има интерес, как може да получи карта. Обърни се към kilar-а. Или отиди на неделната среща, там със сигурност ще получиш своята форумска карта за отстъпка.

Коментар

Аз си я взех от управителката на самата бензиностанция,заредих,попитах на касата за такава карта и те ме изпратиха при управителката им която с любезност ми я даде
                    ----------------------------------------------------------------------------
                    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Айде и аз да драсна нещо по темата... Преди 4-5 месеца се ъпгрейднах към Алфа. Първо захранване от 2-3000км с Лукойлски 98. Колата умря, сеца, придърпва, аз мамичосвам джамбазина (извинявам се за което). После почерпих мъдри мисли от Алфа форума. Преминаване към Еко Кинитрон 100. Колата възкръсва. Аз доволен и щастлив. Авео пуска темата. Аз викам да пробвам ОМВ Карера 100. Ха! Колата започна да харчи по-малко... свали разхода с около един-два литра на 100км. Извод: Еко Кинитрон 100 добре, но нещо послъгват май или и аз не знам какво правят. ОМВ Карера 100 от ОМъВъ-то на Ботевградско на изхода от Сф. най-доволен и като вървеж и като разход.
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

ogi28b написа:
                        Така и така не зареждате с карти на лукойл - взимайте от форумските карти за ЕКО и зареждайте с отстъпка за форума. Аз вече си взех. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428
                        И аз си взех. Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Та мисля да изневеря на ОМВ и да тествам Еко с цел подпомагане на форума. Хайде на картите-е-е!
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Авео написа:
                          Няма да ти обяснявам, дали мога повече от 120 км. и дали толкова си мога, щото ще ни се смеят. Не сме в детската градина...Съветвам те едно. Отвори темата от първото мнение. Вземи един лист и химикал, направи три графи и отбележи в тях съответно:1.Доволни от Лукойл2.Недоволни от Лукойл3.Без разликаТегли чертата после и .... обещавам темата да я заключа, та да се спре с оплюването
                          Точно така, още от първото мнение си в детската градина. Нямям намерение нито да броя, нито три графи да правя, не защото твоята (2-рата) графа ще е с най-много гласове, а защото в нея ще присъстват една група твои подгласници, които след изказване на мнение различно от модераторското, започват от долу да скимтят и да залягат. Тая порода ми е ясна отдавна, тя съществува навсякъде. И защо не послушаш оня, как беше Atanas71, та не само да ме изключиш от темата, а да ме баннеш от Форума?! Тоя папагал, който се обажда три пъти в темата с една и съща "РАВНОСМЕТКА" (4-та, 8-ма и 9-та страници) тръгнал сиво вещество да ръси, а и последното му мнение е взаимствано от постове от неговата група.А като за последен мой пост в темата, а знам ли, може и във Форума, аз пък бих те пoсъветвал да си драснеш на CD една песничка на Васко Найденов с припев "Със сто километра в час аз летя" , та да си я пускаш като ти се зададе баир......знам ли, и разходът може да ти падне И така, ти си №1 в графа №2.Finita la Comedia!
                          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
                            ....!
                            Ко ти стана бе.... Нито ще те банва някой, нито ще те гони. И какви са тия реакции ....ти добре ли си. Говорех за заключване на темата, щото виж до къде я докара. Нерви, обиди....Я кажи, що се палиш толкова...

Коментар

...
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Flow написа:
                                Авео написа:
                                Точно така, още от първото мнение си в детската градина. Нямям намерение нито да броя, нито три графи да правя, не защото твоята (2-рата) графа ще е с най-много гласове, а защото в нея ще присъстват една група твои подгласници, които след изказване на мнение различно от модераторското, започват от долу да скимтят и да залягат. Тая порода ми е ясна отдавна, тя съществува навсякъде. И защо не послушаш оня, как беше Atanas71, та не само да ме изключиш от темата, а да ме баннеш от Форума?! Тоя папагал, който се обажда три пъти в темата с една и съща "РАВНОСМЕТКА" (4-та, 8-ма и 9-та страници) тръгнал сиво вещество да ръси, а и последното му мнение е взаимствано от постове от неговата група.А като за последен мой пост в темата, а знам ли, може и във Форума, аз пък бих те пoсъветвал да си драснеш на CD една песничка на Васко Найденов с припев "Със сто километра в час аз летя" , та да си я пускаш като ти се зададе баир......знам ли, и разходът може да ти падне И така, ти си №1 в графа №2.Finita la Comedia!
                                Аз нищо не разбрах Yellow_Flash_Colorz_PDT_34

Коментар

Working...
                                X