ALEX_BS_NEW написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да върна картата на Лукойл...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ALEX_BS_NEW написа:Ти например като си от Варна и ти кажат, че водата от водопровода идва от яз.Камчия например дали ще попиташ "Ама в моя апартамент пак ли е от Камчия?" Ами оттам е при положение, че друг язовир няма. ALEX_BS_NEW, аз бих попитал от къде е водата, защото Варна не използва вода само от Камчия, а и от Девня. Разликата се усеща винаги. Водата от Камчия е винаги по-студена от тази от Девня, независимо кой сезон е. И другото което е, че Камчийската вода е по-прятна за пиене, поне на мен ми е по-хубава.LANCIA LYBRA 1.8 VVT
Коментар
-
Какво Ви стана, бе Колеги? Какво сте се развихрили? Бензиностанции колко искаш, от ЕКО до Гочо Иванов(Бургас). Приказки от незнам си колко нощи. На едни колите им вървят на други --> Авиатори летят, та дори със 120. @Авео:"И все пак не разбрах, ЕКО от Лукойл ли зареждат....питам те просто за да знам в ЕКО ли да продължа, или да минавам на Ромпетрол, щото тяхното гориво е ясно....."Добре, нека Еко зарежда от Гърция. Летиш, не бръмчиш, доволен си. Карай си ЕКО.Някои от горива минаха на вода, там някаква си.@PASSARELLA: "Туй шантавото пак ли плямпа!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 " Радио PASSARELLA отново е в ефир....Pa...... PaPa.......Papa-гали, по-интелигентни птици.Друг пък, (набор на сина ми) взе и от "сяра" да разбира - в празник или делник, не е ясно?Следващите Експортират/Реекспортират и нищо не разби.........Темата е безмислена и безсмисленна. Имате си коли, самолети, имате си избор от бензиностанции. Карайте си ги с горива, от където си искате, LUKoil го оставете.Намерили, та премерили!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow, и аз съм на мнение, че всеки ще си зарежда където му е кеф, ама това е форум и всеки може да си каже мнението, така че в случая твоето е малко неуместно. Като темата според теб е "безмислена и безсмисленна" (втората дума я няма в българския език или поне се пише с едно "н"), просто не я чети.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Flow, и аз съм на мнение, че всеки ще си зарежда където му е кеф, ама това е форум и всеки може да си каже мнението, така че в случая твоето е малко неуместно. Като темата според теб е "безмислена и безсмисленна" (втората дума я няма в българския език или поне се пише с едно "н"), просто не я чети.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Явор Митев
До тук разбрах две неща:1. Де що бургазлии има в нашият форум, работят в Лукойл 2. ЕКО доставят горива от Лукойл ...нещо да съм пропуснал...
Коментар
-
Само един път съм зареждал бензин на бензиностанция на Лукойл - тази на Трапезица и след 100 метра колата угасна на втора в движение. Та от тая случка - само Опет и вече ЕКО. Както казаха колегите всеки си прави сметката и кара с каквото иска. Но щом почти всички са доста доволни от ЕКО бензина, значи има нещо вярно и не са само празни приказки тези 13 страници.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Да се изкажа и аз след като темата ме провокира да пробвам и други нафти осен Лукойлската....Та заредих половин резервоар първо на Топливо(която според някои била доста яка), а след това цял резервоар на Еко....След което отново заредих до горе на Лукойл....Абсолютно никаква разлика не намерих....Нито в разхода...нито във вървенето....нито в паленето (и с трите нафти си паля без проблеми сутрин в студовете)...Държа да кажа, че Лукойл зарежда само на една бензиностанция - в Студентски град...Много рядко и само когато се наложи от друга на марката.....Та за мен излиза по-евтино да си карам с картата за отстъпка на Лукойл след като няма никаква разлика в поведението на колата.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Авео написа:Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.Авео написа:Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:[quote:22775ad68b="Авео"]Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.Авео написа:Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар