Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ALEX_BS_NEW написа:
    Ти например като си от Варна и ти кажат, че водата от водопровода идва от яз.Камчия например дали ще попиташ "Ама в моя апартамент пак ли е от Камчия?" Ами оттам е при положение, че друг язовир няма.
    ALEX_BS_NEW, аз бих попитал от къде е водата, защото Варна не използва вода само от Камчия, а и от Девня. Разликата се усеща винаги. Водата от Камчия е винаги по-студена от тази от Девня, независимо кой сезон е. И другото което е, че Камчийската вода е по-прятна за пиене, поне на мен ми е по-хубава.

Коментар

-------------------------------------------------------------------------------- ALEX_BS_NEW написа:Ти например като си от Варна и ти кажат, че водата от водопровода идва от яз.Камчия например дали ще попиташ "Ама в моя апартамент пак ли е от Камчия?" Ами оттам е при положение, че друг язовир няма. ALEX_BS_NEW, аз бих попитал от къде е водата, защото Варна не използва вода само от Камчия, а и от Девня. Разликата се усеща винаги. Водата от Камчия е винаги по-студена от тази от Девня, независимо кой сезон е. И другото което е, че Камчийската вода е по-прятна за пиене, поне на мен ми е по-хубава.
      Не четеш правилно условието. Записано е ако водата идва от Камчия. Това значи, че е от Камчия и няма друг язовир наблизо....
      LANCIA LYBRA 1.8 VVT

Коментар

Какво Ви стана, бе Колеги? Какво сте се развихрили? Бензиностанции колко искаш, от ЕКО до Гочо Иванов(Бургас). Приказки от незнам си колко нощи. На едни колите им вървят на други --> Авиатори летят, та дори със 120. @Авео:"И все пак не разбрах, ЕКО от Лукойл ли зареждат....питам те просто за да знам в ЕКО ли да продължа, или да минавам на Ромпетрол, щото тяхното гориво е ясно....."Добре, нека Еко зарежда от Гърция. Летиш, не бръмчиш, доволен си. Карай си ЕКО.Някои от горива минаха на вода, там някаква си.@PASSARELLA: "Туй шантавото пак ли плямпа!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 " Радио PASSARELLA отново е в ефир....Pa...... PaPa.......Papa-гали, по-интелигентни птици.Друг пък, (набор на сина ми) взе и от "сяра" да разбира - в празник или делник, не е ясно?Следващите Експортират/Реекспортират и нищо не разби.........Темата е безмислена и безсмисленна. Имате си коли, самолети, имате си избор от бензиностанции. Карайте си ги с горива, от където си искате, LUKoil го оставете.Намерили, та премерили!
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow, и аз съм на мнение, че всеки ще си зарежда където му е кеф, ама това е форум и всеки може да си каже мнението, така че в случая твоето е малко неуместно. Като темата според теб е "безмислена и безсмисленна" (втората дума я няма в българския език или поне се пише с едно "н"), просто не я чети.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Flow, и аз съм на мнение, че всеки ще си зарежда където му е кеф, ама това е форум и всеки може да си каже мнението, така че в случая твоето е малко неуместно. Като темата според теб е "безмислена и безсмисленна" (втората дума я няма в българския език или поне се пише с едно "н"), просто не я чети.
            @style34: Мнението е лично твое и не ме ангажира.Нямам притенции на филолог. А запитайка някъде, я поогледай още малко .

Коментар

прЕтенции, запЕтайка...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                прЕтенции, запЕтайка...
                Браво! Е, това го можеш! Кой за какво учил!

Коментар

До тук разбрах две неща:1. Де що бургазлии има в нашият форум, работят в Лукойл 2. ЕКО доставят горива от Лукойл ...нещо да съм пропуснал...

Коментар

Авео написа:
                    До тук разбрах две неща:1. Де що бургазлии има в нашият форум, работят в Лукойл 2. ЕКО доставят горива от Лукойл ...нещо да съм пропуснал...
                    13 страници бръщолевене за да стигнем до истината, синтезирана в 2 точки...

Коментар

Само един път съм зареждал бензин на бензиностанция на Лукойл - тази на Трапезица и след 100 метра колата угасна на втора в движение. Та от тая случка - само Опет и вече ЕКО. Както казаха колегите всеки си прави сметката и кара с каквото иска. Но щом почти всички са доста доволни от ЕКО бензина, значи има нещо вярно и не са само празни приказки тези 13 страници.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Да се изкажа и аз след като темата ме провокира да пробвам и други нафти осен Лукойлската....Та заредих половин резервоар първо на Топливо(която според някои била доста яка), а след това цял резервоар на Еко....След което отново заредих до горе на Лукойл....Абсолютно никаква разлика не намерих....Нито в разхода...нито във вървенето....нито в паленето (и с трите нафти си паля без проблеми сутрин в студовете)...Държа да кажа, че Лукойл зарежда само на една бензиностанция - в Студентски град...Много рядко и само когато се наложи от друга на марката.....Та за мен излиза по-евтино да си карам с картата за отстъпка на Лукойл след като няма никаква разлика в поведението на колата.
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И на мен така - Лук-че. Съществена разлика, която да си заслужава да зареждам от ЕКО не намирам.

Коментар

Авео написа:
                            Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.
                            Авео написа:
                            Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.
                            Забравям всичко, писано до тук, освен че съм карал с дизел от всички големи компании, нямал съм проблеми и в момента карам само с LUKoil. Според Вас

Коментар

[quote:3b2e093fee="Flow"]Забравям всичко, писано до тук, освен че съм карал с дизел от всички големи компании, нямал съм проблеми и в момента карам само с LUKoil. Според Вас
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Flow написа:
                                [quote:22775ad68b="Авео"]Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.
                                Авео написа:
                                Изложих своите доводи, точно и ясно. Дори бих казал с доказателства. Виждаш и голяма част от колегите какво мислят по въпроса. В отговор на всичко това, ти и колегите ти ни заривате с информация, която в никакъв случай не претендира за точност, сериозност и конкретика. Стигна до там, че да се изказваш уклончиво като политик на предизборен диспут.
                                Забравям всичко, писано до тук, освен че съм карал с дизел от всички големи компании, нямал съм проблеми и в момента карам само с LUKoil. Според Вас
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X