Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес покарах малко на Лук......отново не съм доволен, ама.....айде, ще се въздържа от коментари. Налял съм 20 литра, кат понамалеят ще заредя отново в ЕКО, да видим как ще ми се стори колата. Към средата на другата седмица ще докладвам окончателното си становище.....

Коментар

Досега гледах да се въздържам да пиша в темата ама вече не мога.За мен най-добрите горива с които Мареата /ТД100/ върви с лекота и дава нисък разход са ЕКО,ОМВ и РОМПЕТРОЛ всичко останало е боза която замръзва на -10 градуса и си променя цвета ако стои по-дълго без да се изгаря.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Сега чух по радиото че в сила е някаква примоция на ЕКО - при заредни 20 литра, получаваш подарък гориво бензин или дизелово на стойност 2 лева. Повече - http://www.eko.bg/NewsDetails.aspx?lan=1&id=253

Коментар

Аз пък не съм доволен от екото , засега най-добре ми върви от Петрол колата.На ОМВ не съм зареждал. И аз имам карта за Лукойл и нещо ми се струва верно , че колата се спъва.

Коментар

ogi28b написа:
            Сега чух по радиото че в сила е някаква примоция на ЕКО - при заредни 20 литра, получаваш подарък гориво бензин или дизелово на стойност 2 лева. Повече - http://www.eko.bg/NewsDetails.aspx?lan=1&id=253
            Още днес посетих 1 от промоционалните обекти, веднага при поискване ми дадоха картата, и налях първите 27 литра в нея. Значи в момента имам около 2.7 лева бонус - по 10 стотинки на литър се връзва. Обективно погледнато си е добра отстъпка. При това може да заредиш 2 литра, утре 4, вдругиден 12, в четвъртък 3 и като се съберат 20 литра, ти се начисляват 2 лева, демек не е нужно да заредиш поне 20 литра, а колкото си искаш.

Коментар

Аз като си заредих сам- направо поскочи стрелката, онова момче като ми зарежда- все нещо държи постоянно пищова и нещо бута- и стрелката се отмества по- леко... Пре.бах ги!това на ЛУК-а! :D :D :D
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
                Аз като си заредих сам- направо поскочи стрелката, онова момче като ми зарежда- все нещо държи постоянно пищова и нещо бута- и стрелката се отмества по- леко... Пре.бах ги!това на ЛУК-а! :D :D :D
                Аз винаги сам си слагам...и винаги се чудя защо толкова ми се сърдят като хвана пищова и взеама да си сипвам сам :D
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  КИМИ написа:
                  Аз винаги сам си слагам...и винаги се чудя защо толкова ми се сърдят като хвана пищова и взеама да си сипвам сам :D
                  Леко- леко ще стигнем до истината в измамите... леко... :D :D :D
                  Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

e ако некой знае как правят измамата с пистолета да казва де.

Коментар

Аз лично си зареждам от Ромпетрол и съм доволен за сега даже е по ефтино от на някой места с 1 ст пробвай колега дето си писал темата да кажеш резултата, че при мен не се изпразва мн мн резервоара и немога да разбера разлика
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Geraka написа:
                        И аз винаги казвам "Сам ще си заредя, благодаря!" - и почват да ме гледат се едно им бъркам в чинията! Може би защото така показваш недоверие към служителя, да не сбърка горивото, или да не те метне нещо, и ако е честен, се чувства гадно че му нямаш доверие. Обаче винаги си сипвам сам, така само нося отговорност за това какво си сипвам, и също така не си оливам калника с нафта. Като ми сипва друг, 1 капка да падне по калника - направо побеснявам ....

Коментар

КИМИ написа:
                          Geraka написа:
                          КИМИ написа:
                          Леко- леко ще стигнем до истината в измамите... леко... :D :D :D
                          Хехе, измислици-премислици!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И аз тук в Ловеч зареждам на Ромпетрол ,но не виждам каква ще е разликата ако аз държа пищова или бензинкажията .Защо ? Казвам му, че ще заредя за 50лв той чука на компютъра там на колонката 50лв слага пищова в гърловината и когато компа отчете 50лв спира автоматично подаването на нафта . Тъй че .....
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Темата за горивата е болезнена.Усещаме я и в джоба и в задниците си.Искам да кажа,как вървят колите ни.Нормалния бензин,като го оставиш на открито се изпарява без остатък,а това дето ни го пробутват си мерише на терпентин и други фракции.До като си карах Алфи по света ми даваше разход от 8 литра на 100 усреднено.От 120 до 180 се изстрелваше наравно с 1,8-2,0 двигателите,че и по бързо.В БГ сякаш някой го хвана за гушата и вече не е тоя Алфи.Това на бензин.Не е нормално една кола,която е напълно изправна , да върви на газ повече , отколкото на бензин.Помислих си за дюзи,помпа и всички ония неща,дето нещастния ни брат започва да ръчка,като не му върви колата.С тия кусури си я закарах,пак в Гърция и заредих от селската бензиностанция.Само след малко Алфи изръмжа и се върна към живота.Просто споделих с вас,впечатленията ми.Ако от лош бензин се оплаче някой в Гърция,то трябва да сте сигурни,че тая бензиностанция е затворена за винаги.Пак се сещам за Славейков.
                              Alfa Romeo 1.4 IE L. - мир на тенекиите и.
                              Алфа Ромео 33 1.7 4х4 АВS-скапа се
                              Алфа Ромео 33 Имола
                              Фиат Уилис 2.0 8В

Коментар

Е, аз сега заредих на ЕКО, но никой нищо не спомена за промоция при 20 л., нито за карта. ЕКО е моят фаворит (дори винаги ми мият стъклата), последван от Лукойл (ама много ги мързи тези момченца и момиченца на колонките там, пък аз винаги искам и да ми проверят и гумите) и Ромпетрол, когато ми е на път. На Петрол съм им враг, имам си лични причини и трябва да съм много на зор, за да спра и да зареда там. И да, аз пък съм от тези, които винаги чакат да ми заредят колата, досега никога сама не съм зареждала. А трябва да опитам... :D
                                Have a Big dream, take small steps!

Коментар

Working...
                                X