Искате ли всички да съберем картите и дружно да им ги пратим! Аз съм много ЗА!ОТ доста време наливах само ШЕЛ ви пауър рейсинг 100...И винаги колата ми вървеше много прилично...Да никак не ми се даваха винаги едно 10ст. повече от всички други бензин. но вярвах..Ааа и шела има смарт точки...Ей го като бях натрупа зареждах с минус 10ст Наскоро заредих на ЛУкойл 40литра бенз.98Х и сложих добавка, мислейки си че няма да има разлика защото и шела са с много добавки... Указа се че Лукойл 98 и добавка на кастрол колата ми усети значител спад на мощност и увеличен разход.... А добавката пак я бях купил с цел икономия...Най-евтините горива на Лукойл аз си слагам 98 ползвам отстъпка и като сложа добавката и ще ми е по евтино...Ееее дааа ама колата не вървиии...Имам още 20литра и после веднага си слагам Шела и се раждам отново...И добавката на кастрол ще продам..АЗ винаги си слагам на този шел защото ми е до у нас И да ви кажа че нещата повече зависят от конкретна бензиностанция отколкото веригата..Едно време шел бяха си развалили горивата, но това е защото бяха едни от първите вносни бенз. в България и имаха много клиенти...НО след навлизането на ЕКо, ОМВ и сериозния лукойл франчайз и влошаването на горивата си те загубиха много клиенти и за това ми се струва че за това последните 1-2 години нещата при ШЕЛ вървят нагоре с цел връщане на клиенти и справяне с жестоката конкуренция...П.П И газста на шел е много хубава...И то защото не е шел, а е ВИТОГАЗ... Но това е само един голям +... Само маслата им КУЦАТ много сериозно и не случайно изгубиха представителството си в БГи изгубиха много индуст. клиенти....Пак се отплесвам...Сектата на ШЕЛ рулира...Шел храм спасение...АминКой е ЗА на следващата среща да си съберем картите на Лук. 5ст и да дружно да им ги върнем! И 50 карти да върнем все е нещо! А и с едно писмо ще зацепят, че ще е върпос на време да загубят големи маси клиети ако не си оправят горивата! Още повече че те могат да си позволят най-добрите горива на най-ниските цени!Авео писмото ще го оставим на теб :D Може и подписка да направим И в съдът в страсбург да се опалчем...в кръга на шегата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да върна картата на Лукойл...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А тая тема интересна, а аз с кеф преди седмица си взех карта и дотук съм сипал има няма 40литра на ЛукОил, за разлика във вървенето не съм разбрал, но през това време съм я карал все в задръствания и спокойно, трябва да я погазя малко, за да се види ... както е тръгнало и аз си се връщам към стария Карера 100, ЕКО не съм пробвал, но преди сипвах, където ми падне и после като почнах само с карера 100 разликата беше голяма !!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
mnpenchev
Цяло лято карах с 95 на Лукойл - колата си вървеше, смених ги с ОМВ - пак си вървеше, от началото на зимата Шел - същата работа - 10,0-10,2 смесен разход 60/40 градско/извънградско, последния път сложих 25 литра от ЕКО 95+, по съвет от ShadowMaster, резервоара беше почти празен - равносметката е, че колата ми върви осезателно по-добре, а преди малко като му показвах разхода по трип се оказа, че е 9,7 при положение, че от как съм заредил все на яката ръчка я карам, от тук насетне кой каквото иска да ми говори. Под яка ръчка имам предвид, че я карам на ниски предавки във високи обороти, някой да не ме налази сега, че карам неразумно.
Коментар
-
style34 написа:Atanas71 написа:style34 написа:И 10000 карти да им върнем пак нищо няма да се промени. Лично мнение.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Вярно е че на ЕкО е хубав бензина ама много лъжат в литрите....! Аз от лятото на сам ,зареждам само и единствено в Петрол /да в Петрол!!!! / имах негативно мнение за тях ,но явно много съм се лъгал.От пролетта на миналата година карам служебния Форд с Дизел от там и съм супер доволен, от няколко месеца карам и личния си Автомобил Сеат Леон с бензин от Петрол.Зареждам предимно на обновените им бензиностанции ,отскоро само 96 Extra Force. Преди съм зареждал къде ли не Шел,Омв,Опет ,определено Лукойл имаха добри горива , но това остана в миналото.
Коментар
-
Днеска заредих нафта от бензиностанция Топливо АД по препоръка на хора от форума(реших да я пробвам).....Първите ми впечетления са, че няма почти никаква разлика в работата на двигателя...нито пуши повече нито върви повече ...най -интересното е, че сипах за 50 лева, тоест 27 литра.....бях почти на резерва...изненадващото беше, че стрелката се вдигна на 3/4...До сега бях свикнал за тези литри да се вдига най-много до 2-та чертичка над средата(до сега само на лукойл съм зареждал)...Та това ме навежда на мисълта, че на лукойл яко мамят с литритеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Авео написа:Аааа, ама вие си мислите може би, че така си приказвам, охооооо.....само гледайте. Ще ви държа в течение на всичко. Само още малко проби да направя, за да се уверя на 100% и сядам да пиша. А пък аз като се ядосам или като имам стимул, такива писма ги пиша, че стават достойни за темата "Бисери"... С такава емоционалност на изказа ще го изпълня, че може и бензиностанция на пъпа на София да ми подарят...FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Аз от 2 години не сипвам бензин от Лукойл!Те лъжат и с литрите,намаляват дбита на бензина и хората си сипват въздух!Преди 2 години се ужасих че уното харчи 15 на 100 градско Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и на 2 пъти ми свърши бензина-при положение че съм заредила същия ден и съм минала не повече от 30 км.И така се видях в приключения,докато не се осъзнах че там лъжат!
Коментар
-
Явор Митев
stivst написа:Не се съмнявам, Яворе, но не им доставяй комфорта да си го четат сами това писмо. Ако е открито писмо, едновременно и до някоя и друга медия, ефектът ще е гарантиран.
Коментар
-
Да пишеш до медийте на тема "Лукойл" си е чиста проба самоубийство. Справка - агент Алберт.Има си хора, срещу които по радио и телевизия не се говори във вестници не се пише. Има хора, които се появяват в медия по свое желание, когато искат да кажат нещо. Иначе те не съществуват.Например някой броил ли е колко пъти за последната година е споменато името на Васил Божков? На Валентин Златев? На Христо Ковачки? На Ветко Арабаджиев? На Георги Гергов? На Краси Гергов? Просто за тези хора не се говори. Те не съществуват.
Коментар
-
Досега бях зареждал само на Ромпетрол, обаче викам си аз дай да заредя и аз на ЕКО, отидох заредих днес, като се качих на колата не успях да я позная По-тиха, по-добро ускорение, по-добър вървеж..направо седях и гледах така Очаквах да не е чак толкова осезаема разликата, но в момента просто нямам думи..вече явно само там ще се зарежда..поне докато и те не си развалят горивото П.П.: Как се взима оттам карта с отстъпка..!? Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:П.П.: Как се взима оттам карта с отстъпка..!? Поздрави.ogi28b написа:Наскоро си взех карта от еко за 2 ст. отстъпка, дават се безусловно на всеки който си поиска. Даже не бях заредил нищо когато я взех моята. Касиерката ме попита дали зареждам на еко, и казах да, само че там където винаги пълня догоре, по принцип ( Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ) , бяха свършили картите и вие сте ми на път. И момичето ми даде. То не че е голямата отстъпка де, ама като заредя 50 литра, взимам безплатно 1 освежител за въздух тип "борче".
Коментар
-
Ще ме накарате утре и аз да заредя на ЕКОто, че да видя разлика. Между другото, зареждал съм много пъти газ на ЕКО, не съм намирал разлика. Но бензин не съм сипвал там, а напоследък карам само на бензин. Утре ще пробвам, да видя как е.Лошото е, че в наш’то село няма ЕКО, но в съседното има, а утре съм там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар