Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За трети път се връщам от София във Варна с порядъчно количество бензин в "кръвта"... Разхода ми падна значително. Няма какво вече да експериментирам. За мен лично, работата е ясна. Ще видя кога и сядам да пиша писмото. Само да ми дойде поетичната муза. Може да пробвам вечерта след коледа, като опитам тазгодишното винце и ракиика... Аз се шегувам, обаче съм буквално скандализиран....разликата в горивата поне за мойто "бу" е фрапираща...Поздрави...!!!

Коментар

Аз се чудех защо не ми дават карта, а то това на бул. България е ЕКО Кинитрон. Има едно ЕКО Експрес до парка Бори Мечката на бул. Възкресение, обаче ми се вижда много необещаващо... Зареждах няколко пъти газ там на реното и въобще не съм доволен...
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ЕКО КИНИТРОН!!! СУПЕР ГОРИВА!!Еко експрес! Малки гадни бензиностанцийки на разни мизерници+кофти горива+ ЛЪЖЕНЕ В ЛИТРИТЕ!!!За това и не се лъжете! Горивата в ЕКспрес са по-гадни и ЛЪЖАТ в литрите...А тая промоция е само за ОБЛЪЧВАНЕ и да ви зарибят, а реално сте повече вътре отколкото тия 2лв.!!!!!!!!ЕДИТ:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27555

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
        Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
        Добло 02' 1.9 D- ех
        Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

А допреди тая промоция всички обекти си бяха ЕКО Кинитрон, с всички отличителни знаци на веригата. Сега изведнъж станаха "лошите" Утре аз ако напиша че съм заредил 37 литра в 2 литрово шише, и не представя доказателства? Например с ОМВ Алпин дизел? Вярвам си на уреда на таблото, който само с поглед мога да кажа колко литра има в резервоара, +/- 1 литър. Досега където и да съм зареждал, винаги всичко е било точно. Обикновено светва лампата, и зареждам 50.5 литра. Светва - 50.5, пак светва, пак 50.5... +/- 1/2 литър. Когато светне и заредя по-малко литри, горе-долу знам къде ще отиде стрелката. И досега винаги е било точно.

Коментар

Още един глас в минус на Лукоил - Зареждам на служебната Дачия на Лукоил преди Аспарухов мост до-горе 50л и тръгвам от Варна за София . След Долни Богров лампата вече свети - не мига дори . Дозареждам пак до горе от ОМВ за да не бутам да се излагаме пред столичани . С въпросното гориво от ОМВ карам около 120-130 Км градско в София из задръстванията . Прибирам се във Варна и минавам още близо 120-130 Км градско . Е питам аз къде е таа далавера от 5 ст на литър .
            Alfa 164 2.0 T.S.
            Fiat Punto 1.6 Sporting

Коментар

sunny2006 написа:
              Още един глас в минус на Лукоил - Зареждам на служебната Дачия на Лукоил преди Аспарухов мост до-горе 50л и тръгвам от Варна за София . След Долни Богров лампата вече свети - не мига дори . Дозареждам пак до горе от ОМВ за да не бутам да се излагаме пред столичани . С въпросното гориво от ОМВ карам около 120-130 Км градско в София из задръстванията . Прибирам се във Варна и минавам още близо 120-130 Км градско . Е питам аз къде е таа далавера от 5 ст на литър .
              Няма далавера. Според мен нещата стоят така . ЛукОйл усети негативното настроение на хората срещу компанията заради изкуствено подържаните високи цени на горивата и измислиха тази тъпотия карта за отстъпка от 5ст. Целта е следната българина като види нещо евтинко и веднага засмуква . По този начин психологически когато предложат на потребителя такава карта той се чуства специално , че му се обръща внимание , че е специален. Това автоматически в 99% от случаите го кара да забрави негативното си настроение срещу ЛукОйл защото ето виж отстъпка ми правят Така компанията запазва клиентите си и дори привлича нови РАВНОСМЕТКАТА внася си собствения петрол , продава скъпи горива, запазва клиентите си дори ги увеличава в момент на криза , стопира недоволството против самата себе си , така запазва процента на печалбата си. Колеги автора на темата добре е решил да им върне картата направете го и вие Съжалявам че моята им я хвърлих пред колонката счупена на две. Ако се върне една карта няма да обърнат внимание но ако им се върнат 1000карти в писма с "лек"придружителен текст с обяснение на причината за връщане ще се забележи.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Надписът "Еко Експрес" е нарисуван на фолио което покрива надписа "Кинитрон" който обичайно стои на мачтата на бензонистанциите ЕКО.Така че едва ли има разлика в горивата преди и сега.

Коментар

Е добре де, ще им върна картата, ама аз какво да направя като съм зареждал навсякъде и съм най-доволен от Лукойл? Сипвал съм и от ЕКО - няма разлика лично според мен, от Петрол също съм доволен. Абсолютно недоволен съм от Шел и от ОМВ. Иначе и мен ме дразни монопола на ЛУК, но това в България - това е положението.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Е добре де, ще им върна картата, ама аз какво да направя като съм зареждал навсякъде и съм най-доволен от Лукойл? Сипвал съм и от ЕКО - няма разлика лично според мен, от Петрол също съм доволен. Абсолютно недоволен съм от Шел и от ОМВ. Иначе и мен ме дразни монопола на ЛУК, но това в България - това е положението.
                    Айде, айде! Връщай картата и стига се прави! :D Заради такива анти-протестанти като теб, е такова положението в България! :D
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      style34 написа:
                      Айде, айде! Връщай картата и стига се прави! :D Заради такива анти-протестанти като теб, е такова положението в България! :D
                      Е като върна картата ще ми идва много скъпо да карам Bravissima и няма да мога да обикалям хубавите улици в Бояна.... :D
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        style34 написа:
                        Е като върна картата ще ми идва много скъпо да карам Bravissima и няма да мога да обикалям хубавите улици в Бояна.... :D
                        Можем да си направим център за взаимопомощ, за хора пострадали от увеличението на бензина. Аз ще ти помагам с бензина (5ст/л) а ти ще ми го връщаш по друг начин...(все пак и аз не бива да съм капо). Иначе улиците в Бояна си имат и предимства, например: Караш принудително с 5км/ч (на хубавите участъци), като така избягваш непосредствени опасности от ПТП и намаляваш разхода на гориво; също така проследяваш пернишкия трафик, от където можеш да научиш как се затъмняват задни стопове в блажна боя...

Коментар

Абе има и много хубави завои...можеш да си тестваш каретата на колата...а и има и приятни отбивки, където можеш да си починеш от изморителното шофиране или да си направиш пикник.... :D ама айде стига off :D

Коментар

style34 написа:
                            Абе има и много хубави завои...можеш да си тестваш каретата на колата...а и има и приятни отбивки, където можеш да си починеш от изморителното шофиране или да си направиш пикник.... :D ама айде стига off :D
                            Щом така поставяш нещата, може да минеш през квартала на връщане от провинцията, най-малкото ще отпочинеш... Сори за офф-а

Коментар

Toчно за тази бензиностанция на Лукойл, за която колегата казва (преди Аспарухов мост) имам съмнения, че яко лъжат не само в качеството, но и в количеството. Ето какво се случи: Когато взех фиата, по навик, зареждах нафта само от ОМВ (Сливница и Република), после, уж нафтата на лукойл била по-хубава, започнах от там да зареждам. Зареждам един ден 30 лева, отивам до Варна 3 пъти и лампата светва. Слагам 30 лева от Шел в Приселци, стрелката почти стига средата, отивам до Варна 5 пъти, на 6-тия слагам пак от Лукойл - едва мърда на таблото, отивам до Варна 3 пъти и пак същата история. Викам си - проблемът сигурно е в колата, и в мен, все пак, всеки път изминавам различно разстояние в града, пък и още не познавам колата (тези 30 лева са приблизително еднакво количество нафта).... и продължавам да слагам от Лукойл. Днес колата сутринта колата не пали, акумулаторът след 10 опита умря. Викам съседа, той носи неговия акумулатор - колата му пали от раз, пак дизел - моята не ще. Чакай, вика, ще викна брат’чеда (брат’чеда е монтьор). Идва той... гледа, зяпа, гледа и вика: Сложи твоя акумулатор да се зарежда, пък ний ще бутнем колата до гаража, да я стоплим, че тая нафта, дето си я сложила, гледай на какво е станала (и да гледам и да не гледам филтъра, нищо като не разбирам, все тая). Та заредих акумулатора за 2 часа, смениха филтъра и колата.... запали. Слагам 50 лева алпин дизел на ОМВ, стрелката мина 2/3......Вярно е, че измерването и изминатото разстояние са относителни неща, но съмнението при толкова "съвпадения" остава, особено след като не запали днес (не коментирам какво имаше във филтъра, щото не знам какво трябва да ама) ....
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

не забравяйте ,че много от бензиностанциите на Еко и Лукойл (поне в София ) са дадени под наем и там всеки си прави каквото иска .За ОМВ и Шел не знам да има подобно нещо
                                Здравейте Колеги,Следя темата за горивата из страната и реших и аз да споделя с Вас моето мнение.Работя в ЛУКойл - Нефтохим, разбира се че имам карта, която и много от Вас притежават. Карам с дизел от ЛУКойл. Зареждал съм от всички вериги: от OMV до Топливо и ..... Туби. Късмет ли или какво, нямам оплаквания. Бих казал, че най-добре е с Туби Нещо повече, всички бензиностанции в нашия регион, зареждат от Нефтохим и то е логично. Не винаги и с малки изключения са OMV -> Румъния. Еко, Опет, Ромпетрол, Шел, Петрол и др. са с горива от ЛУКойл - Нефтохим. Не ми е ясно какво става из страната. След толкова оплаквания в темата, предполагам че тук може да се обърнем към цитата.Весели празници!
                                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                                X