Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Еко промоцията е като в Лукойл.на 20литра дизел х 1.83 = 36.6 лв. ти дават 2лв. в картата! Значи процента е 2 / 36.6 = 0.0546 или 5.46 %виж на бензин е по-добре:на 20литра бензин х 1.67 = 33.4 лв. ти дават 2лв. в картата! Значи процента е 2 / 33.4 = 0.0598 или 5.98 %Но има и зашивка - парите ти се трупат на карта, а не получаваш отстъпката на момента, и не е ясно дали ако заредиш 78 литра дали ще имаш 6лв. или почти 8лв. На листовката пише "Бонуса важи за всеки заредени 20 литра!".Сега съм с цял резервоар от Еко и не виждам разлика с Лукойл!
    F31 BMW 320d

Коментар

Аз пък сък сефте с бензин от екото от както имам газова и за сефте два дена подред сутрин паля от първия път без проблеми.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

И аз съм започнал подобно проучване по няколко причини.За сега съм разбрал следното:Газ - на Бравото най му харесва SHELL 8,5l/100km смесен (макс. 120км/ч)Бензин - за Бравата:OMV - 6,2л/100км. маршрут София - Сливен (по магистралата 110км/ч)допълване до горе на LUKLUK - 7л/100км Сливен - Силистрадопълване до горе на LUKСилистра - София - Перник - София + цяла седмица в задръстванията в София (до сега 600км и има още 1/4 резервоар)Като ми светне лампата директно на ЕКО Дружба 1, за да напълня и да си взема карта.20л - отстъпка - 200ст. (2лв.) => 1л - отстъпка - 10ст.На LUK имам карта с 5ст. отстъпка на литър.Ако след зареждането на ЕКО усетя разлика в разхода(в посока надолу) и вървенето мисля даже да не слагам АГУ на Бравата.При положителен резултат с бензин от ЕКО съм навит да се включа в подписка (гневно писмо или каквото и др.) и публично връщане на картите на LUK.Предлагам да се даде гластност на всичко описано в темата с цел евентуален положителен резултат от недоволствието към горивата на LUK.В началото на другата година ще напиша и резултатът от проведеният от мен опит.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
          и не е ясно дали ако заредиш 78 литра дали ще имаш 6лв. или почти 8лв.
          Ясно е - зареждаш 78 литра, и до 24 часа в каратата ти се начисляват 6 лева. Отиваш, когато вече са минали 24 часа, и само с картата зареждаш за 6 лева, около 3.5 литра. Литрите ти общо стават 81, и до 24 часа получаваш нови 2 лева. С тях можеш да си купиш още малко повече от литър. Така с парите за 78 литра купуваш 82 литра. А на листовката го пише: Зареди наведнъж или на няколко пъти - както ти е удобно. dARLA - Трябва да заредиш на обект маркиран със знака EKO - Експрес. Кои са те - на сайта на еко има информация. От вътрешен човек дочух че официално карти се дават при зареждане, на всеки. Но неофициално има нареждане карти да се дават само на който си поиска, за да се предотврати попадането на карта у хора, които случайно са решили да заредят веднъж в живота си на ЕКО, а иначе карти ще си поискат редовните клиенти които са разбрали за промоцията. Ама това ми звучи не много сериозно, но човекът е "мой ч’век" Съжалявам че малко отклоних темата

Коментар

Оо виж каква била работата.....аз се чудя защо като минавам покрай еко и понеже ми е на път,влизам да си взема карта!!!...Пък то трябвало да се зареди... ..вече ще го имам напредвид!!!
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Заредих на ЕКО 95+ на почти празен резервоар ,изминах над 200 км но за съжаление не усещам някаква разлика с лук-а освен ,че бензина е с няколко стотинки по-скъп.

Коментар

ogi28b написа:
                [От вътрешен човек дочух че официално карти се дават при зареждане, на всеки. Но неофициално има нареждане карти да се дават само на който си поиска, за да се предотврати попадането на карта у хора, които случайно са решили да заредят веднъж в живота си на ЕКО, а иначе карти ще си поискат редовните клиенти които са разбрали за промоцията. Ама това ми звучи не много сериозно, но човекът е "мой ч’век" Съжалявам че малко отклоних темата
                Аз като заредих преди няколко дена на ЕКО на бул. България и попитах за карта ми отговориха, че е необходимо да отида в централния им офис и там да подам заявление за карта с отстъпки. В крайна сметка не получих карта. От къде ги взехте вашите???
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Днес и аз зареждах на Еко и си поисках карта (това става на бензиностанцията на бул. Сливница - бившата Пирамида). Но учтивата служителка ме попита колко литра на месец зареждам. Отговорих и 60, а тя ми каза, че карти се дават само на тези, които зареждат за над 300 на месец. Този отговор не ме удоблетвори, но нищо не казах. Тръгнах си без карта. Но като се прибрах, писах до Еко и те ми отговориха. След няколко разменени мейла, си взех карта без проблеми от бензиностанцията от която ми беше най-удобно.

Коментар

Колеги в момента мисля че има 2 вида карти - едната е за 2 стотинки отстъпка - дава се безусловно на всеки пожелал такава!Другата - за 2 лева на 20 литра се издава в 16 специални обекта в страната, маркирани със знака "EKO ЕКСПРЕС" - В София са 8 такива, и 8 в останалата част на България. За повече информация - на сайта на ЕКО, има списък на всички обекти. На първо четене се сещам за EKO - Дружба 1, ЕКО - Дружба 2, Еко - Долни Богров.ред.:
                    Своята ЕКО ЕКСПРЕС БОНУС карта клиентите могат да получат на една от следните 16 бензиностанции ЕКО, обозначени със знака ЕКО ЕКСПРЕС: в София: ул. Сребърна, ул. Каменоделска (Орландовци), ж.к. Фондови жилища,ж.к. Люлин, бул. Константин Величков, ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, Чепинции в страната: Асеновград, Банско, Долни Богров, Кюстендил, Перник - бензиностанцията на бул. Юри Гагарин и тази срещу завод Стомана, Севлиевои Стара Загора.
                    crush - Не си уцелил обекта, зареди на друг, от изброените.

Коментар

BO написа:
                      Честито на ЕКО нафтата, както съм споменал в друга тема...http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...76&page=11Аз лично не знам някой замръзнал със стандартна нафта на Лукойл, но познавам доста хора замръзнали с разните му там Алпин дизел и тем подобни.
                      Бих казал точно обратното... ха-ха-ха, ти ме развесели...Да ти дам ли телефона си на "лични" да се запознаеш с един такъв, точно няколко пъти "замръзвал".... пък и сме комшии!?А виж Алпин/Спринт дизел ползвам от самото му пускане на пазара и не съм имал лош случай... все-пак карам дизели от има-няма ....Х години /няма да казвам, за да не прозвучи като лош маниер в спора/... когато леко возило с такъв двигател си беше екзотика в нашата татковина!Дефинитивно нафтата на блядухите не може да бъде качествена за съвременните ДД.Не ми се спори защо, как и кога.... всеки човек който е излизал с дизелов автомобил извън България, дори за сравнително близки дестинации, може да го потвърди! Но на кой му пука... все-пак не сме се женили за тези тенекии ДЕ!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз преди малко заредих на бензиностанцията на "Сребърна" и ми дадоха карта - вече имам 3.70 в нея По друг повод обаче никога не бих заредил там - баси бензиностанцията - 2 колонки под един навес ...

Коментар

Predatorsi написа:
                          бензиностанция - Рачев - !!!
                          Ти май не познаваш достачно собственика *бай Марин милярдера*. :D

Коментар

ако си направите гражданска застраховка в офисите на SDI ви дават карта за отстъпка на ЕКО 2ст.

Коментар

neronmiro написа:
                              ако си направите гражданска застраховка в офисите на SDI ви дават карта за отстъпка на ЕКО 2ст.
                              Такава карта дават просто ако си поискаш на ВСЯКА бензиностанция ЕКО. Тия от СДИ откриват топлата вода, май. ilkor - един от обектите е съвсем нов - този в дружба 1. Предполагам че нарочно са избрани нови, или слабо посещавани ("мизерни") обекти, с цел популяризирането им.

Коментар

То тази на Сребърна до скоро беше на Темпо! Мизерна е ама ми е на път и става бързо! Струва ми се че колата ми прави малко по висок разход с Еко дизела отколкото с Лукойската! Но може и да е от трафика!За дълъг път се чудя дали има смисъл да се набутам с Алпин дизел или ВиПауър. Дали ще ми свали разхода?!А Фиата 500 с петролски бензин е на 9.5 - 10 градско в момента, но се кара основно в задръстването по Черни Връх. И пак ми се вижда много!
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X