Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе аз като чета офроуд форума стигам до извода, че всички са мискини и само в алпин дизела си има антигел добавка...
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Абе аз като чета офроуд форума стигам до извода, че всички са мискини и само в алпин дизела си има антигел добавка...
      За три години пунтото само веднъж не запали заради замръзнала нафта и тя беше Алпин дизел. От тогава зареждам ма Лукойл и никакви проблеми от -20 до +40.
      Lupo - The Monster
      Е83 3D

Коментар

А мойто добиче е всеядно явно (за кюто става дума). Градско 18 или 22 в зависимост сутрин или вечер, извън градско 11.5 при много газене или 140 на магистралата.Все ми се струва, че нещата са много субективни - зареждам само от големите марки и всеки път над 80литра, разлика за съжаление не виждам. Това дето от Ви-пауър да ми падне разхода не съм го осетил! Може би трябва да се мери ускорение на един и същи пътен участък с електроника, за да се каже че едно гориво е по добро от друго!
        F31 BMW 320d

Коментар

crush написа:
          Изчетох цялата тема на офф-роад.бг и мога да кажа, че беше много полезна за мен. Съветвам всички да го направят. Експериментите бяха убийствени, а резултатите още повече !!!
          Е то излезе, че ЕКО-то дето всички го хвалят зая нищо не става
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Според мен зависи от партидата която е пратена, и донякаде разбира се о бензиностанцията. На ОМВ ми се е случвало да е страшна газта, а др път една да отлепя. Като цяло слагам на ЕКО защото там внаги върви добре. За петрол и дума да не става! Но примерно имах мн лошо мнение за Шел а мин семдица ми се наложи да заредя и сложих там, най близо беше и очаквах да сложат ла.на, а то обратното - направо хфърчах! сега като глътне тая бутилка ще сложа пак в Шел да видя дали даистина са се проенили или е просто случайност
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Както тук, така и другите около мен всички плюят по дадена бензиностанция, а аз зареждам газ където ми скимне. Е разбира се, че ги степенувам (Шел, Еко, ОМВ), но общо взето всичко зависи от това къде ще ме свари. И разлика почти не съм видял. Машината ли ми е прекрасна, аз ли съм калпав шофьор, но не съм усещал разлика. Единствено от Лукойл съм усещал спад в мощността... или по-скоро усетих ряз, след като изминах 250 км с лукойл и после сложих Шел.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

tomazo написа:
                не забравяйте ,че много от бензиностанциите на Еко и Лукойл (поне в София ) са дадени под наем и там всеки си прави каквото иска .За ОМВ и Шел не знам да има подобно нещо .
                Мисля че е обратно, OMV са на франчайзинг т.е. отделни фирми под шапката на ОМВ. За еко за прв път чувам че ги дават под наем
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Незнам , 4 страници тема а ние си говорим за качеството на бензина.Според мен нещата стоят така , ЛукОйл усети негативното настроение на хората срещу компанията заради изкуствено подържаните високи цени на горивата и измислиха тази тъпотия карта за отстъпка от 5%. Целта е следната българина като види нещо евтинко и веднага засмуква :D По този начин психологически когато предложат на потребителя такава карта той се чуства специално , че му се обръща внимание , че е специален. Това автоматически в 99% от случаите го кара да забрави негативното си настроение срещу ЛукОйл защото ето виж отстъпка ми правят Така компанията запазва клиентите си и дори привлича нови РАВНОСМЕТКАТА внася си собствения петрол , продава скъпи горива, запазва клиентите си дори ги увеличава в момент на криза , стопира недоволството против самата себе си , така запазва процента на печалбата си. Колеги автора на темата добре е решил да им върне картата направете го и вие Съжалявам че моята им я хвърлих пред колонката счупена на две. Ако се върне една карта няма да обърнат внимание но ако им се върнат 1000карти в писма с "лек"придружителен текст с обяснение на причината за връщане ще се забележи.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

И 10000 карти да им върнем пак нищо няма да се промени. Лично мнение.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      Нищо ние ще пробваме :D
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

style34 написа:
                        ами не е съвсем така колега. Ако им върнеш 10 000 карти да ти кажа доста глави ще паднат колкото и да е нахакано е нее*ателно началството.
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

style34 написа:
                          Ето заради такова мислене държавата е скапана защото всеки така разсъждава. Що да правим нещо като може спокойно да си стоим и кротко да си плаща ме за всяка измислица на правителството.Незнам какво сме племе Българите но вижте западните ни съседи, две войни които ги сринаха до основи но са сплотени националисти и вече ни изпревариха и по доходи и във всяко едно отношение. Даже Фиат завод направиха там.
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аааа, ама вие си мислите може би, че така си приказвам, охооооо.....само гледайте. Ще ви държа в течение на всичко. Само още малко проби да направя, за да се уверя на 100% и сядам да пиша. А пък аз като се ядосам или като имам стимул, такива писма ги пиша, че стават достойни за темата "Бисери"... С такава емоционалност на изказа ще го изпълня, че може и бензиностанция на пъпа на София да ми подарят...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              style34 написа:
                              Нищо ние ще пробваме :D
                              Е да де, с тебе ще пробваме, ама не си уточнила какво
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Atanas71 написа:
                                style34 написа:
                                Ето заради такова мислене държавата е скапана защото всеки така разсъждава. Що да правим нещо като може спокойно да си стоим и кротко да си плаща ме за всяка измислица на правителството.Незнам какво сме племе Българите но вижте западните ни съседи, две войни които ги сринаха до основи но са сплотени националисти и вече ни изпревариха и по доходи и във всяко едно отношение. Даже Фиат завод направиха там.
                                Не ме познаваш добре. Аз съм за всякакви форми на протест срещу скапаната държава и ако знам, че връщането на тази карта ще промени нещо, ще съм първия, който ще им я върне на гадните монополисти.

Коментар

Working...
                                X