Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ние, от отбора на SHELL, тихичко ще се похилим и надсмеем на всинца ви и с нетърпение ще очакваме един ден всички да прогледнат, защото ваше е царството Божие, и блажени са вярващите, също и зареждащите в Храм Божий - SHELL.Амин!

Коментар

PASSARELLA написа:
      Ние, от отбора на SHELL, тихичко ще се похилим и надсмеем на всинца ви и с нетърпение ще очакваме един ден всички да прогледнат, защото ваше е царството Божие, и блажени са вярващите, също и зареждащите в Храм Божий - SHELL.Амин!
      Еййййй....най-после доживях едно твое мнение, което да ме изкефи.....

Коментар

Ми ти къ’ мислиш - че нема да те кефят!?

Коментар

PASSARELLA написа:
          Колега имаш ли някаква представа SHELL от къде зареждат с горива бензиностанциите си? Казвам ви аз ,че Лукойл са монополисти общо взето ама глас пустинен
          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Ми не. Немам представа. А ти имаш ли представа, от къде Лукойл взима нефта си?

Коментар

Не съм запознат, но предполагам, че всички или поне повечето легални бензиностанции в България купуват горива от Лукойл. Въпросът е какво се случва с горивата след това - някъде се подобряват с добавки, на други места се "кръщават" или разреждат.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Айде и едно негативно мнение за ЕКО.В Плевен съм ходил само на ЕКО и ШЕЛ.Вече ходя само на ШЕЛ.В Екото не мога да кажа че имам придърпване или загуба на мощност,но определено ми гори повече.Става въпрос за 95 не за 100октановия им.Не знам какво слагат в този бензин но не мога да стигна до заключенията на АВЕО.Май тука е мястото да попитам:В ЕКО дават ли обекти на други фирми или всичко е на един собственик?

Коментар

В Пазарджик Еко не ми е на удобно място, но един път специално се разкарах до там да заредя цял резервоар. Нищо лошо не мога да кажа, но и нищо по-добро от Шел 95 - същата работа. А аз "усещам" колата. Тази година един път заредих ОМВ Карера 95, не забелязах никаква разлика в сравнение с обикновения 95. И тъй като съм си традиционалист и поне от 2-3 г. Шел не са ме разочаровали, в болшинството от случаите наливам бензин от техните бензиностанции. Преди това наливах само на Лукойл, рискувах да остана без бензин само от Лукойл да е. Но 1-2 пъти забелязах намален "ряз" на колата, чукане на аванса и я смених с Шел. Може да е било случайност този кофти бензин, но спрях да наливам на Лукойл.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

PASSARELLA написа:
                    Матушка Русия :D
                    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Авео: Следващия път зареди от ЕКО 95+ и ще си още по-доволен.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                        Колега имаш ли някаква представа SHELL от къде зареждат с горива бензиностанциите си? Казвам ви аз ,че Лукойл са монополисти общо взето ама глас пустинен
                        Може откъдето си искат да ги вземат горивата си от Шел, но досега никъде не са ме разочаровали, а аз също гледам навсякъде от тях да зареждам, с риск да ми свърши бензинът. От чесъните заредих един-единствен път, и то 98, и колата се спъна, дори в сравнение с обикновения 95 от Шел, който зареждам. Сега, по неволя, заради ремонтите в Търново, 1-2 пъти заредих от ОМВ, но не намирам някаква разлика, така че пак си се връщам на Шел, защото също съм традиционалист, а и трудно някоя друга верига ще ми докара по-приемлив разход на гориво.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                          PASSARELLA написа:
                          Матушка Русия :D
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мислех си да обясня на колегата, че произхода на суровината не е от решаващо значение за качеството на крайният продукт. За да продаваш определено нещо на една световна верига, каквато е ШЕЛ, е необходимо продуктът ти да покрие изискванията за качеството на компанията.Ето защо, аз имам доверие в изискванията и процедурите по обработка на ШЕЛ. От къде купуват суровината си не ми пука особено.Или си мислиш, че пиленцето в KFC се прави от животни отгледани в Кентъки!?Или както каза snake
                            snake написа:
                            Не съм запознат, но предполагам, че всички или поне повечето легални бензиностанции в България купуват горива от Лукойл. Въпросът е какво се случва с горивата след това - някъде се подобряват с добавки, на други места се "кръщават" или разреждат.

Коментар

И аз слагам своя анти-глас за ЛукОил. До сега сипвах само от тях. Последния път не знам кво са слагали в бензина, ама колата трябваше да я вкарам в 4000 оборота за да "отпуши" и да тръгне на 1-ва Бахти циганията. Не стига че печелят като не знам какво с тия цени на бензина, ами и лайна слагат вътре.

Коментар

Хайде и едно позитивно мнение за Лукойл. В наше село май си нямаме Еко, поне аз не знам, но си имаме Шел, Петрол, OMW, Лукойл и пр. Зареждал съм и двете си коли с газ, бензин и нафта и на всяка от бензиностанциите и не намирам никаква разлика в разход или динамика. От където и да заредя, бензиновата със своите 80 к.с. си е мъртвец от всякъде. Тъкмо обратно с дизеловата -зареждал съм я на всички бензиностанции и върви като за световно. Аз също имам карта от Лукойл с 5 ст. отстъпка, изгорил съм сигурно повече от 500л. нафта налята от тази бензиностация и съм много доволен от разход и динамика. Пък може в Ямбол Лукойл да зареждат от другаде ... може ...
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X