Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да върна картата на Лукойл...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз наистина съм впечатлен от грамотността с която ми бяха разяснени някой мънички подробности около сертификацията и производството на горива в Лукойл.Остава само да разберем: как това влияе на качеството на горивата?П.П. Понякога си задавам въпроса, каква е връзката между думите качество-конкуренция-Лукойл и коя е излишната?

Коментар

PASSARELLA написа:
      Аз наистина съм впечатлен от грамотността с която ми бяха разяснени някой мънички подробности около сертификацията и производството на горива в Лукойл.Остава само да разберем: как това влияе на качеството на горивата?П.П. Понякога си задавам въпроса, каква е връзката между думите качество-конкуренция-Лукойл и коя е излишната?
      Май, май ти се иска Лукойл да е излишния Отговор, колега: има Lukoil-Neftochim, има сертификати има качество, следователно няма конкуренция(къде е другата рафинерия), има как беше "алъж - вериж", търговия се развива в нашата Родина.А ако по-подробно те интересуват процесите за добиване на качествено гориво, сега е момента. След година пускаме новите инсталации за подобряване качествата на горивата. Ела да поработиш в рафенерията, ще са нужни и журналисти.А задаваш ли си ти въпроса, защо като Lukoil-Neftochim обяви новите производствени цени за тон на горивата, всички така големи (в България) вериги следват същата тенденция и цените са еднакви. Тук трябва ли да питам аз за конкуренцията
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Абе, кой по дяволите пусна "Програма Христо Ботев на Българското Национално Радио"!?

Коментар

PASSARELLA написа:
          Абе, кой по дяволите пусна "Програма Христо Ботев на Българското Национално Радио"!?
          Ти. И се радвай, че цензурата все още пропуска слушателите...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мой познат,работи за Лукойл,кара цистерна.Разправяше ми веднъж ,че му правили няква проверка и имало вода в горивото и го накарали да се върне в базата (май за Благоевград ставаше въпрос) и втори път го проверяват-пак същото. Е вторият път-зареждай бензиностанцията,няма да се връщаш...Незнам аз лично колко са качествени,не разбирам,но ми стига някой дето е в системата и ползва отстъпки,да не си зарежда там,като аргумент.

Коментар

PASSARELLA написа:
              Ooo, много рано си пуснал "радиото" колега, остава да врътнеш и потенциометъра на "max". Май от "качествени" горива наистина ще минеш към журналистика. Но, то и раздела е такъв -"Общи приказки". Одтавна съм забелязал, че във Фиат-Форума има и по-интересни раздели и мисля да премина към тях. И така колеги всичко най-добро през Новата 2009 и внимавайте с горивата на ЛУКойл-Нефтохим, много са некачествени, особено за Вас с "ФАКТИ"-те! Ейй, не си правете експерименти, да не вземете да спрете !? А щом сте решили и картите си върнете и писма им напишете, току виж сте им наклонили "капите червени" И както казват РР (руските рендета) - "Всë, край!"
              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
                PASSARELLA написа:
                Май, май ти се иска Лукойл да е излишния Отговор, колега: има Lukoil-Neftochim, има сертификати има качество, следователно няма конкуренция(къде е другата рафинерия), има как беше "алъж - вериж", търговия се развива в нашата Родина.А ако по-подробно те интересуват процесите за добиване на качествено гориво, сега е момента. След година пускаме новите инсталации за подобряване качествата на горивата. Ела да поработиш в рафенерията, ще са нужни и журналисти.А задаваш ли си ти въпроса, защо като Lukoil-Neftochim обяви новите производствени цени за тон на горивата, всички така големи (в България) вериги следват същата тенденция и цените са еднакви. Тук трябва ли да питам аз за конкуренцията
                Работи си ти там, както сам я наричаш...рафЕнерията Мен пък позицията на ПАСАРЕЛА ми изглежда брилянтна.

Коментар

Към официалните говорители на Лукойл....:Колеги, ако ще и с триизмерни графики на производствен процес, сертификати, замервания, стандарти и т.н. и т.н. да ме заривате, това мен хич не ме вълнува. Аз като най-обикновен прост неразбиращ потребител, искам качествени горива в резервоара си. Тезите ви под формата на теми може и да изглеждат брилянтни, но практиката показва друго. Искам си разхода от 5.5 на Авеото при дестинация София - Варна и нищо друго. Хич не ме вълнува кой ще е производител на горивото, кой ще го дистрибутира, кой ще го замерва, кой ще ми го е налял в резервоара, кой ще е прибрал и комисионната. Вълнува ме само колата ми да се държи добре. Па ако ще и от Таджикистан да е, докарано в туби по подземните тунели на Кустурица с някоя стара и раздрънкана Волга, хич не ми пука...Искам ето това:
                  Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.

Коментар

Авео написа:
                    Към официалните говорители на Лукойл....:Колеги, ако ще и с триизмерни графики на производствен процес, сертификати, замервания, стандарти и т.н. и т.н. да ме заривате, мен това хич не ме вълнува. Аз като най-обикновен прост неразбиращ потребител, искам качествени горива в резервоара си. Тезите ви под формата на теми може и да изглеждат брилянтни, но практиката показва друго. Искам си разхода от 5.5 на Авеото при дестинация София - Варна и нищо друго. Хич не ме вълнува кой ще е производител на горивото, кой ще го дистрибутира, кой ще го замерва, кой ще ми го е налял в резервоара, кой ще е прибрал и комисионната. Вълнува ме само колата ми да се държи добре. Па ако ще и от Таджикистан да е, докарано в туби по подземните тунели на Кустурица с някоя стара и раздрънкана Волга...Искам ето това:
                    Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.
                    Да това е най-важното
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, така чее не разбирам смисъла на дискусията. Правете разлика между производител и бензиностанция. Ако някой е заредил кофти гориво от Лукойл - късмет - със същата степен на вероятност можеше да зареди кофти гориво от всяка друга бензиностанция, защото горивото си е все същото тоест няма друго освен лукойлско, а това за вноса, добавките и т.н. си е зааа сещате се..........
                      LANCIA LYBRA 1.8 VVT

Коментар

ALEX_BS_NEW написа:
                        Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, ..........
                        МНООООГО грешиш , както и за всичко след тези думи.ако се поровиш в нет-а ще видиш от къде се вкарват горива в БГ - от кои рафинерии демек

Коментар

ALEX_BS_NEW написа:Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, .......... МНООООГО грешиш , както и за всичко след тези думи. ако се поровиш в нет-а ще видиш от къде се вкарват горива в БГ - от кои рафинерии демек
                          Предполагам откъде се вкарват горива в БГ :D . Говоря за легалните горива, а не за незнайните смеси.Всички горива на бензиностанциите в БГ са от Лукойл, не се заблуждавайте.
                          LANCIA LYBRA 1.8 VVT

Коментар

Твърдиш го, но защо смяташ така? Давайте с аргументи?Всички горива в България се внасят от Босна, примерно....

Коментар

Твърдя го, защото знам политиката им.Цената на Лукойл е малко по-ниска от цената на горивото от която и да е рафинерия в региона + транспортните разходи.Затова продават и в различни части на БГ, вижда се от сайта им......Тоест правят така, че да обезмислят вноса.Което значи, че ако има внос той ще еот незнайни смеси, а не от горива.........
                              LANCIA LYBRA 1.8 VVT

Коментар

ALEX_BS_NEW написа:
                                Твърдя го, защото знам политиката им.Цената на Лукойл е малко по-ниска от цената на горивото от която и да е рафинерия в региона + транспортните разходи.Затова продават и в различни части на БГ, вижда се от сайта им......Тоест правят така, че да обезмислят вноса.Което значи, че ако има внос той ще еот незнайни смеси, а не от горива.........
                                Синтезирано, кратко точно и ясно с железни доводи!Хвала! На такъви осъзнали живота, люде! Хвала!

Коментар

Working...
                                X