Аз наистина съм впечатлен от грамотността с която ми бяха разяснени някой мънички подробности около сертификацията и производството на горива в Лукойл.Остава само да разберем: как това влияе на качеството на горивата?П.П. Понякога си задавам въпроса, каква е връзката между думите качество-конкуренция-Лукойл и коя е излишната?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да върна картата на Лукойл...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PASSARELLA написа:Аз наистина съм впечатлен от грамотността с която ми бяха разяснени някой мънички подробности около сертификацията и производството на горива в Лукойл.Остава само да разберем: как това влияе на качеството на горивата?П.П. Понякога си задавам въпроса, каква е връзката между думите качество-конкуренция-Лукойл и коя е излишната?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
PASSARELLA написа:Абе, кой по дяволите пусна "Програма Христо Ботев на Българското Национално Радио"!?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мой познат,работи за Лукойл,кара цистерна.Разправяше ми веднъж ,че му правили няква проверка и имало вода в горивото и го накарали да се върне в базата (май за Благоевград ставаше въпрос) и втори път го проверяват-пак същото. Е вторият път-зареждай бензиностанцията,няма да се връщаш...Незнам аз лично колко са качествени,не разбирам,но ми стига някой дето е в системата и ползва отстъпки,да не си зарежда там,като аргумент.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Абе, кой по дяволите пусна "Програма Христо Ботев на Българското Национално Радио"!?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Orcinus
Flow написа:PASSARELLA написа:Аз наистина съм впечатлен от грамотността с която ми бяха разяснени някой мънички подробности около сертификацията и производството на горива в Лукойл.Остава само да разберем: как това влияе на качеството на горивата?П.П. Понякога си задавам въпроса, каква е връзката между думите качество-конкуренция-Лукойл и коя е излишната?
Коментар
-
Явор Митев
Към официалните говорители на Лукойл....:Колеги, ако ще и с триизмерни графики на производствен процес, сертификати, замервания, стандарти и т.н. и т.н. да ме заривате, това мен хич не ме вълнува. Аз като най-обикновен прост неразбиращ потребител, искам качествени горива в резервоара си. Тезите ви под формата на теми може и да изглеждат брилянтни, но практиката показва друго. Искам си разхода от 5.5 на Авеото при дестинация София - Варна и нищо друго. Хич не ме вълнува кой ще е производител на горивото, кой ще го дистрибутира, кой ще го замерва, кой ще ми го е налял в резервоара, кой ще е прибрал и комисионната. Вълнува ме само колата ми да се държи добре. Па ако ще и от Таджикистан да е, докарано в туби по подземните тунели на Кустурица с някоя стара и раздрънкана Волга, хич не ми пука...Искам ето това:Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.
Коментар
-
Авео написа:Към официалните говорители на Лукойл....:Колеги, ако ще и с триизмерни графики на производствен процес, сертификати, замервания, стандарти и т.н. и т.н. да ме заривате, мен това хич не ме вълнува. Аз като най-обикновен прост неразбиращ потребител, искам качествени горива в резервоара си. Тезите ви под формата на теми може и да изглеждат брилянтни, но практиката показва друго. Искам си разхода от 5.5 на Авеото при дестинация София - Варна и нищо друго. Хич не ме вълнува кой ще е производител на горивото, кой ще го дистрибутира, кой ще го замерва, кой ще ми го е налял в резервоара, кой ще е прибрал и комисионната. Вълнува ме само колата ми да се държи добре. Па ако ще и от Таджикистан да е, докарано в туби по подземните тунели на Кустурица с някоя стара и раздрънкана Волга...Искам ето това:Ами какво да ви кажа, неможах да си позная колата. Вътре тихо като в г**з, страхотна мощност, на баира веднага след началото на магистралата, повече от 120 с моя двигател не съм вдигал - а сега буквално летях. На разни други подобни участъци установих, че имах в пъти по-добра мощ. След пристигането си в Габрово, установих че количеството гориво, което съм изгорил, беше много по-малко, съдейки по стрелката / шевито няма трип и не мога да кажа колко точно /, спрямо предишните пъти. На другия ден се върнах отново в София без да зареждам, щъках насам-натам из града, след което поех за Варна.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, така чее не разбирам смисъла на дискусията. Правете разлика между производител и бензиностанция. Ако някой е заредил кофти гориво от Лукойл - късмет - със същата степен на вероятност можеше да зареди кофти гориво от всяка друга бензиностанция, защото горивото си е все същото тоест няма друго освен лукойлско, а това за вноса, добавките и т.н. си е зааа сещате се..........LANCIA LYBRA 1.8 VVT
Коментар
-
u_bo
ALEX_BS_NEW написа:Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, ..........
Коментар
-
ALEX_BS_NEW написа:Всички вериги в страната доставят горивата си от Лукойл, .......... МНООООГО грешиш , както и за всичко след тези думи. ако се поровиш в нет-а ще видиш от къде се вкарват горива в БГ - от кои рафинерии демекLANCIA LYBRA 1.8 VVT
Коментар
-
Твърдя го, защото знам политиката им.Цената на Лукойл е малко по-ниска от цената на горивото от която и да е рафинерия в региона + транспортните разходи.Затова продават и в различни части на БГ, вижда се от сайта им......Тоест правят така, че да обезмислят вноса.Което значи, че ако има внос той ще еот незнайни смеси, а не от горива.........LANCIA LYBRA 1.8 VVT
Коментар
-
ALEX_BS_NEW написа:Твърдя го, защото знам политиката им.Цената на Лукойл е малко по-ниска от цената на горивото от която и да е рафинерия в региона + транспортните разходи.Затова продават и в различни части на БГ, вижда се от сайта им......Тоест правят така, че да обезмислят вноса.Което значи, че ако има внос той ще еот незнайни смеси, а не от горива.........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар