ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За собствениците на Брава - какво (не) харесвам в колата си
Collapse
X
-
Разбира се, но пък да не забравяме фарът не е херметически затворен и е нормално рано или късно да се изцапа. Не знам ако се напълни с нещо като памук или подобно, вентилационния отвор, да филтрира въздуха.. ? Фарът за мъгла обаче е перфектен. Той си няма вентилационен отвор, и обикновено е много по-чист.
Коментар
-
Re: За собствениците на Брава - какво (не) харесвам в колата
VFTI написа:Peshev написа:задните амортисьори съм сменил и единия преден носач, защото при преминаване през дупки, когато не подавам газ и се движа бавно на празен ход се чува едно тропане, което за съжаление не изчезна дори след смяната на носача ...................Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
---
Fiat Brava 1,2 16V SX
Коментар
-
За мен тази кола няма минуси, моята я спазарих за 3700 от 4500 мисля, от една авто-къща. Да си призная там отидох за един гоУф 3 който го бях гледал 2-3 дена преди това, накрая се реших, отидох и видях Фиата. Незнам колко точно ми отне, но не повече от 20-на минути и я взех. Аз съм още келеш на 20 години и естествено влечението ми беше към лЯтите джанти, стърчащи гарнета с надпис "REMUS" ,табелки GTI и прочие .... а фиатката нямаше нищо даже клима нямам, беше с потрошен десен стоп, нямаше подкалници, леко подпряна отзад, непомня и още какво. В раздел "гараж" в профила ми съм описал някои от нещата които съм сменял (все не ми остава време да добавя и другите) но по груба сметка колата ми вече стъпа на 5 и нагоре ...... но това ми е първата кола и за мен си остава най-добрата. П.С Пфуу малко се поолях, уж мразя дългите коментари ..... и Весели Празници !Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Lane Staley написа:Вградената аудиоуредба впечатлява всички с дизайн, но звука не впечатлява с качество, дори напротив - доста е зле.С две думи - не знам за другите модели на марката, но Бравото определено е автомобил, заради който можеш да станеш фен на Фиат. И аз станах. Никога не съм вярвал, че е възможно, но станах фен на ФиатShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар