Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мамицата им пишлегарска!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мамицата им пишлегарска!!!!!!

Колеги, простотията на българина край няма!!!Не стига, че си купих Мареата с липсваща капачка на джантата на предна дясна гума, ами на всичкото отгоре днес на обяд установих, че някакви дебилчета са ми взели и капачката на предна лява.Чудя се, дали да не сляза долу да си прибера останалите две, поне да знам, че са си при мене или като видя Мареа с лети джанти с помощта на една отверчица просто да и сваля две капачки и да си ги сложа.А пък в Александър Ауто ми искаха около 80 лв само за едната капачка.
    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Не знам какво става напоследък, в Дачия форума откъртили предния капак и го взели + акумулатора...

Коментар

vital написа:
      Не знам какво става напоследък, в Дачия форума откъртили предния капак и го взели + акумулатора...
      Ама и "Дачия" ли си има форум?
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Re: Мамицата им пишлегарска!!!!!!

bagercho написа:
        ....като видя Мареа с лети джанти с помощта на една отверчица просто да и сваля две капачки и да си ги сложа.А пък в Александър Ауто ми искаха около 80 лв само за едната капачка.
        Радвам се, че живееш чак в Люлин. Наистина ли толкова струва една проста капачка бе? Ужас
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Искат, искат.Пратих им снимка по и-мейл и те ми отговориха, че струва 85 лв + 10 работни дни за доставка.За тия 10 дни ще имат време да намерят отнякъде такава капачка, да я позачистят и да ми я продадат като нова.След това изобщо не им писах повече.Мисля, да ходя да си взема комплекта джанти от тази Мареа http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...658&f1=details Преди време се обадих и човека каза, че ги дава за 350 кинта.
          '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
          '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Как 80 за една бре!? На мойта мацка и крадоха от бравото капачките - по 12 лева си ги взех са OZ. Не, че е евтино, ама пък 80...еба го другарке! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Коментар

На Марийка капачките са алуминиеви. Аз пък като сменях гуми едното момче ми вика "едната ти капачка ти липсва, а другата е спукана, искаш ли да потърся?". И викам "Ми давай". Извади една щайга с капачки и намери две почти чисто нови FIAT еднакви като моите. Сложи ги и го питам "колко струват" - "Ами нищо."Почерпих го пича някой лев отгоре и вече само там ходя да сменям гуми
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
              X