Така както е тръгнало да питам и аз. Каде има камери извън София?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са камерите в София
Collapse
X
-
Аууу това ме заинтригува много. при първа възможност ще се огледам по Сливница. минавам главно по тъмно и не съм ги забелязал.иначе в центъра на паветата си ги знаете, аз изгорях вече там за червено, мн кофти, не се гордея хич, все внимавам но що съм минал да ме питате.... идея си нямам. все пак единственото хубаво от цялата история че на камерта си личи че бравата е перфектно измита и стойката хваща окоBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Аууу това ме заинтригува много. при първа възможност ще се огледам по Сливница. минавам главно по тъмно и не съм ги забелязал.иначе в центъра на паветата си ги знаете, аз изгорях вече там за червено, мн кофти, не се гордея хич, все внимавам но що съм минал да ме питате.... идея си нямам. все пак единственото хубаво от цялата история че на камерта си личи че бравата е перфектно измита и стойката хваща око
Коментар
-
Слях темата с друга по същия проблем. Ако искате да разширите списъка на камерите просто го копирайте и в края му добавете нови такива забелязани от вас.Но според мен темата за камерите трябва да си е в раздел "Пътна обстановка" където има такава със същото заглавиеКолега Uox, преди да пуснеш нова тема прочети текста в червено над полето за писане.И спазвай правилата на форума!
Коментар
-
ilkor написа:Слях темата с друга по същия проблем. Ако искате да разширите списъка на камерите просто го копирайте и в края му добавете нови такива забелязани от вас.Но според мен темата за камерите трябва да си е в раздел "Пътна обстановка" където има такава със същото заглавиеКолега Uox, преди да пуснеш нова тема прочети текста в червено над полето за писане.И спазвай правилата на форума!
Коментар
-
Uox написа:miro2177 написа:Аууу това ме заинтригува много. при първа възможност ще се огледам по Сливница. минавам главно по тъмно и не съм ги забелязал.иначе в центъра на паветата си ги знаете, аз изгорях вече там за червено, мн кофти, не се гордея хич, все внимавам но що съм минал да ме питате.... идея си нямам. все пак единственото хубаво от цялата история че на камерта си личи че бравата е перфектно измита и стойката хваща окоBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Като стана дума за камери : http://www.dnes.bg/article.php?id=66461Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Съжалявам, че вдигам тема на 300 години, но малко актуализация за хората, които ги следят тия неща:http://fakti.bg/bulgaria/70408-kamer...aign=firstpagepunto HGT
Коментар
-
bubachko
slonikon написа:аз пък съжалявам, че може би не е точно по темата, но тия камери, които са на кръстовищата снимат ли навлезлите на жълто, че вчера минах под една такава с 20-30 км/ч? и изобщо за какво и как следят?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар