Значи вече ще избягвам да минавам по Сливница
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са камерите в София
Collapse
X
-
Re: Камери!!!
Uox написа:Колеги, оня ден забелязах, че бул.Сливница е опасан почти целия скамери. Някой знае ли за какво са точно? Така като гледам май ще са за BUS лента, неправилно престрояване и такива неща, но дали ще засичат и скоросттаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Камери!!!
Tornado написа:Uox написа:Колеги, оня ден забелязах, че бул.Сливница е опасан почти целия скамери. Някой знае ли за какво са точно? Така като гледам май ще са за BUS лента, неправилно престрояване и такива неща, но дали ще засичат и скоростта
Коментар
-
////Punto//// написа:Добре де, дайте малко повече инво къде има камери по сливница. Аз не можах да разбера. Знам единствено за тази която от по Сливница преди Опълченска посока Люлин
Коментар
-
Kuku написа:Защо, колега?Сега избягваш ли Орлов мост, Цар освободител, ЦУМ, НДК и прочие?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Ами по-принцип по жълтите павета винаги карам на нокти , осебено на кръстовищата. Имам приятели които ги снимаха , защото за да не минат на червено са спрели след стоп линията. Между другото от Константин Величков до Орион има ли камери , че там вече си минавам често?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Ами по-принцип по жълтите павета винаги карам на нокти , осебено на кръстовищата. Имам приятели които ги снимаха , защото за да не минат на червено са спрели след стоп линията. Между другото от Константин Величков до Орион има ли камери , че там вече си минавам често?
Коментар
-
Аз мисля че разположението на камерите трябва да остане в тайна за да има ефект от тях и така няма да мислим за това къде са, а ще си спазваме правилата навсякъдеhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не е баш така... Ако не знаем къде са няма да спазваме правилата никъде, а така като ги знаем поне там ще ги спазваме. Тая скапана държава прави всичко за ни вземе парите , а не да ни накара да караме по-правилата. Как ще коментирате това . цитат :" Транспортната комисия ще предложи следващата седмица да се отмени ограничителния режим за влизане на камиони в центъра. Забраната влезе в сила от 1 януари т. г. По изключение камиони може да се движат срещу такса от 300 лв. на ден. "Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар