Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги , въпрос за прехвърляне на автомобил!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дилянски ами иди някоя сутрин и се пробвай само с документи пък ако не стане тогава мисли варианти. Дори може просто да идеш да питаш, то при заявленията не се губи много време.

Коментар

А бе хора вие май че за първи път купувате коли! Както казаха доста от колегите по-горе отива се с всички документи от покупката в КАТ и там преглеждат номерата на шасито и на двигателя з/о нещо може да е сменено, отделно ти правят техническа проверка за спирачки предница светлини и т.н. и чак тогава техниците ти подпечатват документите и можеш да продължиш с плащането и регистрацията. Ако това някой го заобикаля е нарушаване на законния ред и си е за негова сметка.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

За промяна на собственост в София не се кара автомобила в КАТ, а се отива само с документите!Аз предлагам на колегата следното (както вече бе казано) - първи опит само с докиментес и ако не стане, тогава отива с колата

Коментар

NikMar написа:
          А бе хора вие май че за първи път купувате коли! Както казаха доста от колегите по-горе отива се с всички документи от покупката в КАТ и там преглеждат номерата на шасито и на двигателя з/о нещо може да е сменено, отделно ти правят техническа проверка за спирачки предница светлини и т.н. и чак тогава техниците ти подпечатват документите и можеш да продължиш с плащането и регистрацията. Ако това някой го заобикаля е нарушаване на законния ред и си е за негова сметка.
          Правиха промени, съобщаваха ги и по новините.Колегата Куку е прав в случая.
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
            NikMar написа:
            Правиха промени, съобщаваха ги и по новините.Колегата Куку е прав в случая.
            В София може да става ама на други места без колата-не става!!!

Коментар

София не е България и май че не е в България. :D
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Преди 2-3 месеца, като прехвърлях мойта кола, отидох само с документите, изобщо няма нужда от колата. Колега dilyanski1977, една приятелка си прехвърли колата във Варна преди около 2 седмици, колата и беше с варненска регистрация, само смяна на собственост и отиде без колата, само с документите, така че изобщо не ти трябва колата там.Поздрави.
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Колеги , мерси за помоща . Като позакърпя малко положението с парите , че от две години не съм и плащал данъка на колицата ще отида до КАТ да видя за какво става реч. Много се надявам да се размина само с документите , че иначе ще падне яко разлепяне на фолио.
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Не си плащал данъка? Е, не обвинявам собственика че иска да се прехвърли колата.

Коментар

dilyanski1977 написа:
                      Колеги мерси за помоща обаче ако можеше и някой от Варна който е сменял собственост да каже щеше да е чудесно.
                      1.аз колега си прехвърлих колата във вторник и ще ти кажа че няма такова нещо с документи да се ходи само2. за тъмните стъкла е в началото мен ме накараха да смъкна саита на колегата от форума rollin защото от него купих колата (кофти тръпка защото много добре и стоеше )3.и съвет от мен не минавай на първи канал има един полицай дет е много крив и има често проблеми да не говоря че минава най бавнонадявам се да съм ти бил от полза ако има нещо неясно питай

Коментар

И в Пловдив се ходи само с документи!

Коментар

Working...
                        X